Eşim nasıl böyle düşünür?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
eşimle ikimizde aynı işyerinde sevgili iken ayrıldık , aynı işyerinden başka kişilerle görüştük
bu görüşmeler esnasında beni gören bir erkek işyerindekilere söylemiş

daha sonrasında eşimle barışırken kendi görüştüğüm kişiyi söyledim ama o bana görüştüğü kişiyi söylemedi
üstelik bana vicdani baskı yaptı

aylar sonra söyledi ama yukarıda anlattığım sebeple ne ayrılabıldım ne de dugunu erteleyebıldım

şimdi eşim benim dedikodumu yapan kişi ile uzun süre aynı grupta olacak
bende bu kişinin dedikodumu yaptığı için hoşlanmadığımı söyledim
eşimde oh iyi yapmış dedi!

Dedim ki şu an oh iyi yapmış dediğin kişi resmi olarak eşin farkında mısın dedim, eşimde sen birini görsen söylemez misin dedi, keşke senin çıktığın kızla seni soyleseydı, o dedikodu beni üzmüştü böyle diyorsan diyebileceğim birşey yok dedim

Bu dedıkodumu yapan kişiyle uzun zaman beraber olacaklar ve ben sürekli kafamda benim dedikodumu yapan kişiyle nasıl sürekli takılmayı düşünür, nasıl bu kadar duyarsız bir eş olabilir sinirden kuduruyorum şu anda

Eve geldik, yanıma geldi suratım asık diye kendince huysuz hareketler yapıp yastıgını da alarak yatak ayırdı
gerçekten kendimi çok kötü hissettim, uzun zamandır zaten eşimin beni sevmediğini hissediyordum, iyice emin oldum.

ayrıca evliliğimiz bir yıldır iyi gitmiyor, eşim çok paracı ve ortak bütçedense kıra artı bütün masrafları benım karsılamamı ıstedıgı ıcın çok kötü sözlerle defalarca kavga etti , bende kendısınde kalan parayı bızım ıcın ya da gelecegımız ıcın harcamadıgı , arkadasları ıle alkol sofralarına harcadıgı ve tüm ailesini yemeklerden çıkarmadığı için kabul etmedim- ki ben çay bile içmek istesem direk hesabı kendim ödemek zorundayımdır araba olmasına rağmen beni götürmeye her zaman üşenir,ama diğer insanlara uşaktır

çoğu zaman kafasına göre yatak ayırır, insanların için dalga geçmeye çalıştığı da oldu, ayrıca karı koca hayatımızda bir yıldır yok, son 5-6 aydır eli elime değmedi

şu an evden gitmemek için zor duruyorum , abarttım mı sizce

Son düzenleme:
ilk anlattiklarindan pek bisey anlamadim malesef. ama sonu icin yorum yapayim. hemen evden ayrilmaya kalkma sakin. otur al karsina kocani konus sorun ettign seyleri tek tek soyle neden boyle davraniyorsun de. sonra ayrilamk mi istiyosn diye de sor . verdgi cevaba gore haraket edersin. cinselligi bile yok sayiyosa bi adam o iste bi terslik vardir.

5 6 ay çok fazla bi süre.aile kavramı yok gibi bişey.
biz 15 gün ayrı yatmıştık.hçi konuşmamıştık.ben çok yıpranmıştım.aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım ben de.
eşinin sarsılıp kendine gelmesi-getirilmesi lazım.

Sizi etkilemek için yazmıyorum da ben heralde daha o kızla görüştüğünü öğrendiğim anda ayrılırdım çünkü siz dürüst olup olayınızı söylediğiniz halde o söylememiş üzerine aylarca size psikolojik baskı yapmış. Hiç dürüst gelmedi bana. Hele diğer olaylar tuz biber olayını geçmiş. Sizi ayaklı banka görmesi de cabası. Siz yine de konuşup düzeltmeye çalışın. Olmadı tepkinizi koyun yine olmazsa kapıyı gösterin. Bir de tazminat falan alırsınız adamın içine oturur:)

canim arkadasim, burdan yazmak istemiyordum aslinda ama yazacagim.. kolay kolay kimseye bosanmasini onermem, bosandigim halde.. evet, zor bi surec.. ama duzelme umudu olmayan mutsuz bi evliligi surdurmek daha zor inan; ki zaten yasiyorsun.. sen naif, kirilgan birisin.. esinse (anlattiklarina dayanarak) vurdumduymaz ve duygusuz biri.. yani bu konuya yorumum şu, karisini dile dolayan dedikoducu bi herife nasil mesafe koymaz, nasil kalkar seni suclar? bu nasil eş olmak? bilemiyorum..
sakin ol, evinde kal su an ve iyice dusun, enine boyuna.. umut varsa devam.. yoksa, korkmadan baska ihtimal dusunmeye baslayacaksin..
Rabbim yardimcin olsun..

canim arkadasim, burdan yazmak istemiyordum aslinda ama yazacagim.. kolay kolay kimseye bosanmasini onermem, bosandigim halde.. evet, zor bi surec.. ama duzelme umudu olmayan mutsuz bi evliligi surdurmek daha zor inan; ki zaten yasiyorsun.. sen naif, kirilgan birisin.. esinse (anlattiklarina dayanarak) vurdumduymaz ve duygusuz biri.. yani bu konuya yorumum şu, karisini dile dolayan dedikoducu bi herife nasil mesafe koymaz, nasil kalkar seni suclar? bu nasil eş olmak? bilemiyorum..
sakin ol, evinde kal su an ve iyice dusun, enine boyuna.. umut varsa devam.. yoksa, korkmadan baska ihtimal dusunmeye baslayacaksin..
Rabbim yardimcin olsun..
son ana kadar evde kalmak en doğrusu.
karar alındıktan sonra çıkıp gidince insanın kafası daha rahat oluyo.her şeyi yaptım en azından diyosun.

ilk anlattiklarindan pek bisey anlamadim malesef. ama sonu icin yorum yapayim. hemen evden ayrilmaya kalkma sakin. otur al karsina kocani konus sorun ettign seyleri tek tek soyle neden boyle davraniyorsun de. sonra ayrilamk mi istiyosn diye de sor . verdgi cevaba gore haraket edersin. cinselligi bile yok sayiyosa bi adam o iste bi terslik vardir.

bir türlü kendi yazdığımı düzenleyemedim de
eşimle ben sevgili iken bir dönem ayrıldık aynı işyerindeyiz
ben aynı işyerinde A kişisi ile görüştüm , eşimde B kişisi ile görüşmüş
A kişisi ile görüşürken bizi X kişisi görmüş ve işyerindekilere söylemiş
ben biz barışırken eşime A kişisi ile görüştüğümü söyledim ama bana B kişisiyle görüştüğünü söylemedi

Şimdi eşim X kişisi ile aynı ortama girecek uzun süre
bende X kişisini sevmediğimi çünkü dedikodumu yaptıgını soyledım
eşimde X kişisi için iyi yapmış dedi

Dedim ki şu an oh iyi yapmış dediğin kişi resmi olarak eşin farkında mısın dedim, eşimde sen birini görsen söylemez misin dedi, keşke senin çıktığın kızla seni soyleseydı, o dedikodu beni üzmüştü böyle diyorsan diyebileceğim birşey yok dedim

Bu X kişisiyle uzun zaman beraber olacaklar ve ben sürekli kafamda benim dedikodumu yapan kişiyle nasıl sürekli takılmayı düşünür, nasıl bu kadar duyarsız bir eş olabilir sinirden kuduruyorum şu anda

Eve geldik, yanıma geldi suratım asık diye kendince huysuz hareketler yapıp yastıgını da alarak yatak ayırdı
gerçekten kendimi çok kötü hissettim, uzun zamandır zaten eşimin beni sevmediğini hissediyordum, iyice emin oldum.

Valla sen gayet dürüst davranmissin eşin ise senin gibi değil. Sen bunu bile sorun etmemissin anlaşılan..

Evlilikte kadın iyiyse erkek iyi kadin hastaysa sıkıntılıysa ya da biraz surat ettiyse erkek iki dakka katlanamaz. Erkekler iyi gün dostudur (istisnalar vardir belki)baksana senin haklı olduğun bir mevzu da surat asmana bile tahammül edemiyor.
Karsina al konuş diyeceğim de sen bunu açık yüreklilikle yapiyorsun zaten.
Seni doldurmuş gibi oldum ama esin bencil biri bencillerle yasamak zordur. Ne diyim Allah kolaylik versin.

Sizi etkilemek için yazmıyorum da ben heralde daha o kızla görüştüğünü öğrendiğim anda ayrılırdım çünkü siz dürüst olup olayınızı söylediğiniz halde o söylememiş üzerine aylarca size psikolojik baskı yapmış. Hiç dürüst gelmedi bana. Hele diğer olaylar tuz biber olayını geçmiş. Sizi ayaklı banka görmesi de cabası. Siz yine de konuşup düzeltmeye çalışın. Olmadı tepkinizi koyun yine olmazsa kapıyı gösterin. Bir de tazminat falan alırsınız adamın içine oturur:)

eşim büyük ihtimal para ister benden boşanmak için
aslında yukarıda yazdığım gibi ayrılmak istedim ama
babam çok ciddi bir durum geçirdi ve stres yapmaması gerekiyordu tekrar felç olmaması veya ölmemesi için
mürüvet görmek istediğini söyleyince ben cenderede kaldım ve evliliği ne erteleyebildim ne de ayrılabildim

Rabbim yardimcin olsun..

amin canım biliyorsun durumları
Allah bunları bana işaret olarak gösteriyor sanırım

Valla sen gayet dürüst davranmissin eşin ise senin gibi değil. Sen bunu bile sorun etmemissin anlaşılan..

Evlilikte kadın iyiyse erkek iyi kadin hastaysa sıkıntılıysa ya da biraz surat ettiyse erkek iki dakka katlanamaz. Erkekler iyi gün dostudur (istisnalar vardir belki)baksana senin haklı olduğun bir mevzu da surat asmana bile tahammül edemiyor.
Karsina al konuş diyeceğim de sen bunu açık yüreklilikle yapiyorsun zaten.
Seni doldurmuş gibi oldum ama esin bencil biri bencillerle yasamak zordur. Ne diyim Allah kolaylik versin.

ben çok sorun ettim ama yukarıda yazdığım gibi
aslında yukarıda yazdığım gibi ayrılmak istedim ama
babam çok ciddi bir durum geçirdi ve stres yapmaması gerekiyordu tekrar felç olmaması veya ölmemesi için
mürüvet görmek istediğini söyleyince ben cenderede kaldım ve evliliği ne erteleyebildim ne de ayrılabildim
evet eşim çok bencil bana da tek seçenek boşanmak kalıyor

Bu metini olurken çok iyi bir matematik mantığının olması şart :))) anlayıp çözen arkadaşları kutluyorum

Bu metini olurken çok iyi bir matematik mantığının olması şart :))) anlayıp çözen arkadaşları kutluyorum
ikinci sefer düzenledim ben olayı bilince sanki anlaşılır gibi geldi sanırım
ikimizde aynı işyerinde sevgili iken ayrıldık , aynı işyerinden başka kişilerle görüştük
bu görüşmeler esnasında beni gören bir erkek işyerindekilere söylemiş

daha sonrasında eşimle barışırken kendi görüştüğüm kişiyi söyledim ama o bana görüştüğü kişiyi söylemedi
üstelik bana vicdani baskı yaptı

aylar sonra söyledi ama yukarıda anlattığım sebeple ne ayrılabıldım ne de dugunu erteleyebıldım

şimdi eşim benim dedikodumu yapan kişi ile uzun süre aynı grupta olacak
bende bu kişinin dedikodumu yaptığı için hoşlanmadığımı söyledim
eşimde oh iyi yapmış dedi!
bende ben senin resmiyette karınım, keşke seni çıkarken görüp senin dedikodunu yapsaydı dedim

ama eşimin benim onurumu koruyacak durumda olmayısı, üstelik o erkekle uzun süre takılacağı fikrine çıldırıyorum

Eşinle evlendiken sonra mı öğrendin o bayanla görüştüğünü? Bu X kişi mi dedi sana? Aile kavramı diye bir şeyde yok gibi. Böyle bir adama çocukda yapılmaz ki iyi ki yapmamışsın.

Eşinle evlendiken sonra mı öğrendin o bayanla görüştüğünü? Bu X kişi mi dedi sana? Aile kavramı diye bir şeyde yok gibi. Böyle bir adama çocukda yapılmaz ki iyi ki yapmamışsın.

zaten çocuk olmasın diye ekstra korundum
evlenmemize çok az süre kala eşim itiraf etti, öyle öğrendim
zaten şu an ona güvenim sıfır

Peki artik evlisiniz.. ve o kişide bunu farkındadır her halde olur olmaz konuşmaları çok mu ki bu kadar caniniz sıkılıyor bu duruma.. yani evliligiNiz ciddi boyutta etkiler mi konuşmaları?

Peki artik evlisiniz.. ve o kişide bunu farkındadır her halde olur olmaz konuşmaları çok mu ki bu kadar caniniz sıkılıyor bu duruma.. yani evliligiNiz ciddi boyutta etkiler mi konuşmaları?

o kişi ne kadar etkiler bilmiyorum ama eşimin o anda zamanında dedikodumun yapılmasına oh ıyı olmus demesi beni evli hissettirmiyor
ve bana grup olarak yapacakları aktıvıtelerden bahsedınce sureklı o kısı ıle bırlıkte olacaklarını soyledi, eşim etliye sütlüye karışmayan bir tiptir
ailesini bana karşı asla durdurmaz, eski çıktıgı kız bana gelir saçma sapan konuşur durdurmaz bikaç cümle söyler sadece ama dedıkodumu yapan kişiyle can ciğer sarmaları olmaları bir erkeğin onur gurur şeref namus duygularına uygun olmuyor bence

5-6 aydır bırlıkte olmadınız hıc
bu nasıl bır adam kı cinsellikten uzak senınle? eşin senı aldatıyor olmasın?
zaten her seyı sana ödetmesı bıle başlı başına buyuk bır sorun :KK66: eşin senı kullanıyor gıbıme gelıyor

aldatmadıgını dusunuyorum cunku tum ortamlarımız bir
ailesinde zamanında babası annesinin maaşını tamamen ellinden alır har vurup harman savururmus
aynı o düzeni istiyor

zaten cinsel anlamda sorunlarımızda vardı, onları çözmeden bence başka biri ile olmaz

X