eşim neden benden fazla başkasıyla konuşuyor:(

Mss_Angel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
38
13
ya ben aşırı kıskanç biriyim eşimi çok kıskanıyorum ama bnun neden biraz kilo almam ve eskisi gibi makyaj falan yapmamam yani artık özgüvenimi yitirdim :KK43:
kocamın facesine giriyorum arada giriyorum işte orada sadece eltimle mesajlaşmış kız olarak ama ondan dahi kıskanıyorum erkek dahi olsa benden daha çok biriyle konuştuğunda çok sinirleniyorum falan neden böyle yaptığımı bilmiyorum mesela sadece bnmle ilgilensin hiç bensiz dışarı çıkmasın sadece benmle vakit geçirsin nereye giderse bni de götürsün istiyorum herkese bnden bahsetsin bnden başka konuşacak konusu olmasın istiyorum neden böyle oluyor bilmiorum bnları olnunla konuştuğumda bni ters anlıyo ve kalbmi kırıyo ne yapacağımı bilmiyoru :KK43:(

Kilonuz, bakımsızlığınız yüzünden özgüveninizi yitirmişsiniz o yüzden böyle düşünüyorsunuzdur. Cevabım ise çok basit lütfen diyet ve spor yapın biraz bakımlı olun. Üzgünüm ama hem kilo aldım , makyaj yapmıyorum diyip harekete de geçmeyince, oturduğunuz yerden üzülüp durmanın bir anlamı olmuyor:KK43: umarım başarırsınız..

Benim anlamadigim kilo verince makyaj yapinca bakimli olunca da bisey degismicek ki. Ha bakimli olun orasi tamamen ayri bi konu. Ama ne biliyim bu adamin ozel hayati yok mu tamam evli ama atiyorum faceden abisiyle kankasiyla falaniyla fistaniyla konusmicak mi ? Konusursa da konu illa sen mi olucaksin? Tamam sizin esiniz sevin birbirnizi guvenin guzel ama ozel hayat denen birsey var surekli senden niye bahsetsn adam ben onu anlayamadim sanirm

Son düzenleme:
Kilonuz, bakımsızlığınız yüzünden özgüveninizi yitirmişsiniz o yüzden böyle düşünüyorsunuzdur. Cevabım ise çok basit lütfen diyet ve spor yapın biraz bakımlı olun. Üzgünüm ama hem kilo aldım , makyaj yapmıyorum diyip üzlünce bir anlamı olmuyor:KK43:
makyaj yapmamamın nedeni eşim o izin vermiyor ama kilo veremiyorum evlendiğmden beri çok stresliyim bu yüzden çok kilo alıyorum ve veremiyorum spor denedim diyet denedim ama olmuyor stresli bir evlenme süreci geçirdim yani kaçarak evlendim eşimin annesiyle problemlerim falan var yani hiç stres eksik olmuyo

ya ben aşırı kıskanç biriyim eşimi çok kıskanıyorum ama bnun neden biraz kilo almam ve eskisi gibi makyaj falan yapmamam yani artık özgüvenimi yitirdim :KK43:
kocamın facesine giriyorum arada giriyorum işte orada sadece eltimle mesajlaşmış kız olarak ama ondan dahi kıskanıyorum erkek dahi olsa benden daha çok biriyle konuştuğunda çok sinirleniyorum falan neden böyle yaptığımı bilmiyorum mesela sadece bnmle ilgilensin hiç bensiz dışarı çıkmasın sadece benmle vakit geçirsin nereye giderse bni de götürsün istiyorum herkese bnden bahsetsin bnden başka konuşacak konusu olmasın istiyorum neden böyle oluyor bilmiorum bnları olnunla konuştuğumda bni ters anlıyo ve kalbmi kırıyo ne yapacağımı bilmiyoru :KK43:(
canım spora gidersen zayıflarsan bakımlı olursan eşin seni daha çok sever

Dünyanın kendi etrafında dönmesini isteyen insanlar mutsuzluğa mahkumdur, çünkü hiç bir zaman o dünya kendi etraflarında dönmez..
Senin yapacağın ilk iş, kendine güvenmek. Bu makyajla elbiseyle falan olmaz, içsel bişey.
Bi de eşinle konuşabileceğiniz ortak konular oluşturmalısın. İlgi alanlarınız farklı olabilir ama illa ortak bi noktanız vardır. Düşün bakalım ne olabilir? Bu konuda kendini geliştir ilgisini çek.
Bi de tavsiyem, eşinin kendi özel alanı olsun, hatta senin de olsun. Sürekli seninle dışarı çıkmasını istiyorsan hem eşin hem sen bunalırsın, çünkü eşin bi zaman sonra ''ee yeter'' diyecek.

canım spora gidersen zayıflarsan bakımlı olursan eşin seni daha çok sever
Kötü olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama bence psikolojik olarak kafanıza bu şekilde yerleştirmeyin eşiniz sizi her halinizle sevmeli kilonuz fazlaysa da vermeniz için yardım etmeli diye düşünüyorum. Yani daha bakımlı güzel olursam kocam daha çok sever diye düşünmemelisiniz bence :)
Konu sahibi;
Bence amacınıza ulaşmak istiyorsanız bahaneleriniz engel olmasın size. Eğer bir hastalığınız yada vucudunuzun yapısıyla ilgili bir problem yoksa spor etki eder. Siz devam ettirin olmuyor diye bırakmayın. Stresli olabilirsiniz ama yatmadan önce 5 dakka bile egzersiz yapsanız 2-3 ayda faydasını görürsünüz ve bunun stresle ilgisi yoktur:) kendinize inanın ve daha çok çaba gösterin.

Dünyanın kendi etrafında dönmesini isteyen insanlar mutsuzluğa mahkumdur, çünkü hiç bir zaman o dünya kendi etraflarında dönmez..
Senin yapacağın ilk iş, kendine güvenmek. Bu makyajla elbiseyle falan olmaz, içsel bişey.
Bi de eşinle konuşabileceğiniz ortak konular oluşturmalısın. İlgi alanlarınız farklı olabilir ama illa ortak bi noktanız vardır. Düşün bakalım ne olabilir? Bu konuda kendini geliştir ilgisini çek.
Bi de tavsiyem, eşinin kendi özel alanı olsun, hatta senin de olsun. Sürekli seninle dışarı çıkmasını istiyorsan hem eşin hem sen bunalırsın, çünkü eşin bi zaman sonra ''ee yeter'' diyecek.
dediğin gibi belkide kendi özel alanım olmadığı içindir çünkü evlendikten sonra arkadaşlarımdan uzaklaştım ailemden uzaklaştım falan yanlız kalıyorum ve bu yanlızlığımı tek gideren kişi eşim bu yüzden belkide böyle

Kötü olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama bence psikolojik olarak kafanıza bu şekilde yerleştirmeyin eşiniz sizi her halinizle sevmeli kilonuz fazlaysa da vermeniz için yardım etmeli diye düşünüyorum. Yani daha bakımlı güzel olursam kocam daha çok sever diye düşünmemelisiniz bence :)
Konu sahibi;
Bence amacınıza ulaşmak istiyorsanız bahaneleriniz engel olmasın size. Eğer bir hastalığınız yada vucudunuzun yapısıyla ilgili bir problem yoksa spor etki eder. Siz devam ettirin olmuyor diye bırakmayın. Stresli olabilirsiniz ama yatmadan önce 5 dakka bile egzersiz yapsanız 2-3 ayda faydasını görürsünüz ve bunun stresle ilgisi yoktur:) kendinize inanın ve daha çok çaba gösterin.
onun beni çok sevdiğini biliyorum ve ona güvenim sonsuz ama bu düşünceleride atamıyorum kafamdan

Siz zayıf, bakımlı, dünya güzeli de olsanız bu hayal ettiğiniz gibi bir dünya yok. Bunu ne kadar çabuk farkederseniz o kadar mutlu olursunuz. Bu takıntılar hem sizi yiyip bitirir, hem de eşinize hayatı zindan eder. Böyle uçuk talepler yerine eşinizle karşılıklı oturup diğer sorunlarınızı halletmeye çalışsanız keşke.

Siz zayıf, bakımlı, dünya güzeli de olsanız bu hayal ettiğiniz gibi bir dünya yok. Bunu ne kadar çabuk farkederseniz o kadar mutlu olursunuz. Bu takıntılar hem sizi yiyip bitirir, hem de eşinize hayatı zindan eder. Böyle uçuk talepler yerine eşinizle karşılıklı oturup diğer sorunlarınızı halletmeye çalışsanız keşke.
bunların neden aslında sırf yanlız kalmamak için aslında yalnız kaldığımda yapacak bir işim de yoksa düşünüp saatlerce ağlıyorum yanlızlıktan çok korkuyorum ve galiba bu haraketlerim bni yanlızlığa doğru götürüo

dediğin gibi belkide kendi özel alanım olmadığı içindir çünkü evlendikten sonra arkadaşlarımdan uzaklaştım ailemden uzaklaştım falan yanlız kalıyorum ve bu yanlızlığımı tek gideren kişi eşim bu yüzden belkide böyle
Babamın bi lafı var, 'şeytan boş insanla uğraşır.' Boş insanın aklına her şey gelir evde otururken. O yüzden mümkün olduğunca boş kalmamaya çalış, kendini mutlu edecek şeyleri düşün, bul, dene. Ömür geçiyor ya, boşver ufak şeylere takılmayı. Kendini geliştir, kendini sev. Hayat çok güzel. Sürekli eşine bağımlı bi hayatı yaşama. O da sana bağımlı olmasın. Sadece birbirinize BAĞLI olun yeter :KK60:

Babamın bi lafı var, 'şeytan boş insanla uğraşır.' Boş insanın aklına her şey gelir evde otururken. O yüzden mümkün olduğunca boş kalmamaya çalış, kendini mutlu edecek şeyleri düşün, bul, dene. Ömür geçiyor ya, boşver ufak şeylere takılmayı. Kendini geliştir, kendini sev. Hayat çok güzel. Sürekli eşine bağımlı bi hayatı yaşama. O da sana bağımlı olmasın. Sadece birbirinize BAĞLI olun yeter :KK60:
çok teşkkr ederim yorumun için inanın bunu deniycem kendime bir uğraş bulmam lazım sanırım kafamı dağıtmaya ve şimdi yaptığım gibi içimi dökmeye ihtiyacım varmış ne kadar rahatladığımı bilemezsin içime huzur doldu inanın yüzümde bir gülümseme oluştu :)

çok teşkkr ederim yorumun için inanın bunu deniycem kendime bir uğraş bulmam lazım sanırım kafamı dağıtmaya ve şimdi yaptığım gibi içimi dökmeye ihtiyacım varmış ne kadar rahatladığımı bilemezsin içime huzur doldu inanın yüzümde bir gülümseme oluştu :)
İnşallah atarsın içindeki sıkıntıyı:KK73: Tek yapman harekete geçmek.
Bu senin eşinle alakalı değil, kendinle alakalı bişey. Önce kendini mutlu et :KK19:

diyaloglarınız nasıl ki eşinle? uzun sohbetleriniz olurdu da birden kesildi mi?

bunların neden aslında sırf yanlız kalmamak için aslında yalnız kaldığımda yapacak bir işim de yoksa düşünüp saatlerce ağlıyorum yanlızlıktan çok korkuyorum ve galiba bu haraketlerim bni yanlızlığa doğru götürüo

Ben de tam bunlari yazicaktim, yani siz kendinize teshisi koymussunuz aslinda. Hayatiniz burdan bakinca bana biraz bosluklu gorundu, yani hayatinizda bu adamdan baska ugrasacak bir seyiniz yoksa kafayi ona sarmaniz normal.

Kurs gidin, dansa gidin, sosyallesin, kadin arkadas bulun, hayir dernegine katilin, calismiyorsaniz is bulup calisin, kendi hayatiniz olsun.

Böyle üzüntüden hayatı kendinize zindan etmek yerine,biraz kendinizi tutup zayıflasanız ve makyajlara bakıma yeniden başlasanız daha kolay bi hayatınızolur.Bu tür konuları çok açıyolar burda ve ben neden açtıklarını hiç bilemiyorum anlayamıyorum.Yahu belkide yapılması gerekenin en net en belli olduğu konu bu konu yani.Kilo sizi üzüyosa mutsuz ediyosa özgüveninizi bitiriyosa YEMEYİN. Zayıflayıncada yine mutlu olun.

ama benm hiç arkadaşım yok :KK43:
İnan ki benim de yok :KK53:
Eşimi işe uğurladıktan sonra, kitap okuyorum, dizi izliyorum, video açıp spor yapıyorum, şimdi sınav zamanı geçti, sınavlarım başlayınca ders çalışcam :KK55: Aslında tek başına bile yapabileceğin o kadar çok şey var ki.
Ben geçen sene fotoğrafçılık kursuna bile gittim sıkıntıdan. Bu sene gidesim yoktu kursa falan, zaten fırsat da olmadı.
Çevrende böyle ilgini çeken kurslar varsa git bence, hem havan değişir.

canım sen zaten spor makyaj vs yaparsan " eşim hep beni anlatsın sadece ben olayım vs vs " diye kimseyi kıskanmassın ya da eşini kıskanmassın zaten en az onlar kadar zayıf ve bakımlı olursan bir de kendini çok iyi ifa de edebiliyorsan hiç takmassın kafana.

X