Eşim oğlumu da götürecekmiş

NezelejNosti

BARIŞ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
123
130
Herkese selamlar..Eşimle uzun zamandır anlaşamıyoruz ve bugün artık sabrım taştı boşanmaya karar verdim o da bende istemiyorum seni dedi.Bizim 6 yaşında bir oğlumuz var onu alacağını söylüyor.Yani sabah giderken onuda götüreceğini söylüyor.Bunu yapabilir mi çok acı çekiyorum bu konuda yasal haklarım neler bilen varsa bi akıl versin lütfen

Allah korusun sabah polis cagirin hemen almaya calisirsa,ayiramaz sizden 6yasindaki cocugu.
Alip gitse bile diyelim suc islemis olur
Ve asla mahkemede alamaz..
Allah yardimcin olsun

Bu aşamada yasayı vs bırak o çocuğu eşinle gönderme ne yap et gönderme

Mahkeme sana çocuğu verse bile arayıp bulmak polis ile almak çocuğu yaralar

Valla canım bunu yapabilirmi yapamazmı karakterini sen bizden daha iyi bilirsin.Ama aslında yapmamasi gerekir tabi.6 yaşında çocuk,annesine ihtiyacı var.Boşanma konusunda konuşunuz,velayeti konuşmadınızmı?Sen huyuna git bence.Istediğin zaman görürsün ama benim yanımda kalsın de.Ayrılma çocuğundan.

Alıp götürebilir...
yasal kısmında tabiki sana verilir ama ara ki bulasın...
kesin kararliysan ve kaciracagindan eminsen,önce davran...

Teşekkür ederim yorumlayan arkadaşlara denemediğim yol kalmadı oğlum adına ve düzelmek adına olmuyor sözüm geçmiyor tek çarem polis sanırım

demekki eşiniz boşanmak istemiyor size karşı koz olarakta çocuğu kullanıyor. düşüncesiz adam. çocuğa ne kadar zarar verdiğinden çok egolarını düşünüyor. alıp gitmesi konusuna gelince alın çocuğu yanınıza vermeyin. bavul değil ki bu alıp gitsin. şiddet kullanıp alırsada polisi arayın. iş yerine gidin rezillik çıkarın.

Mahkeme velayeti sana verir ama dava sureci uzun sakin cocugu goturmesine izin verme alip kacarsa polis bulana kadar ohoo ugras dur. Gerekirse ailenden birilerini cagir polis cagir ama asla oglunu verme kendisi defolsun gitsin

X