• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim olmayan çocuğumuza araba alma derdinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birtomris

“Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…”
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
490
190
18
geçenlerde blenderim bozuldu eşime söyledim ben bi bakayım haftasonu dedi.

Dün baktı biraz malzemesi bozulmuş değiştirdi ama yine olmadı
geçen yıl tekrar bozulmuştu 200-300 tl tutmuştu tamiri o yüzden bende dedimki uğraşma yenisini alalım 1-2 bin bir şey zaten alırız taksitle bile

Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?
Para arttırmaya çalışıyoruz şuan ona para veremeyiz dedi

Ben kek yapıyorum mercimek çorbası onunla çekiyorum napcam dedim idare et dedi
1000 tl seni zenginde yapmaz fakir de dedim
Upraştığına değmez bile dedim

Ben ilerde çocuğum 18 yaşına geldiğinde altına arabasını almak istiyorum o yüzden şuan arrtırmak zorundayız dedi
(Bizim ev ve arabamız var sadece kredi borcumuz var onu ödüyoruz ama ucu ucuna yani elimizde para bile kalmıyor)
Daha doğmamış çocuğun ne arabası ya dedim
Sinirlendim Biraz
1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı
Bende dedim ki onu düşüneceğine tüp bebek mi yapılacak başka şey mi onu düşün doğmamış çocuğa don biçmek ne alaka dedim atıştık biraz
Haksız mıyım kızlar ya

Düzeltme : eşim blenderi aldı madem bu kadar ucuzdu niye söylemiyorsun diyor internette çeyiz setlerini görmüş fiyatını öyle sanmış

Sen niye almıyorsun diyeceksiniz benim kart patladı onun kartı kullanıyoruz o yüzden o alıyor

Son düzenleme:
Ben ilerde çocuğum 18 yaşına geldiğinde altına arabasını almak istiyorum
Kocanız pintiliğine daha iyi kılıflar bulabilir, biraz daha çalışması lazım. 18 yaşında çocuğa niye araba alayım? Bizim yoktu o yaşta, bir şeyimiz de eksilmedi.

o bin lirayla ceyrek gram altin alamaz hakli çıkacağım diye sacmalamis
hem allahla anlasmasi mi var belki kiziniz olacak
düzeltme; oglan dememis cocuk demis. pardon

Son düzenleme:
o bin lirayla ceyrek gram altin alamaz hakli çıkacağım diye sacmalamis
hem allahla anlasmasi mi var belki kiziniz olacak
yav kız da olsa alacak adam demek ki, hemen niye oğlanın altına çektiniz arabayı

Geleceğini düşünüyormuş kimseye muhtaç olmasınmış
yani olmasın tabi de o zamana anası kafayı da sıyırmasın, demi?
herif herif o çocuk 18 yşına gelene kadar başına bi de ana lazım, diyin bence :D başka ne denir bilmiyorum.

Part time çalışıyorum ya ben istesem yine alırım ama biz eşimle birbimize sormadan bir şey almayız o araba parçası bile alsa gelir bana sorar gösterir o yüzden bende ona sordum
Ne gerek var böyle bir şeye yahu, yorucu olmuyor mu? Markete gidip iki üç parça bir şey alsak bin lira tutuyor zaten. Neyini soracaksınız adama, sanki beyaz eşya alıyorsunuz.

geçenlerde blenderim bozuldu eşime söyledim ben bi bakayım haftasonu dedi.

Dün baktı biraz malzemesi bozulmuş değiştirdi ama yine olmadı
geçen yıl tekrar bozulmuştu 200-300 tl tutmuştu tamiri o yüzden bende dedimki uğraşma yenisini alalım 1-2 bin bir şey zaten alırız taksitle bile

Yok dedi alamayız.
Sebep dedim ?
Para arttırmaya çalışıyoruz şuan ona para veremeyiz dedi

Ben kek yapıyorum mercimek çorbası onunla çekiyorum napcam dedim idare et dedi
1000 tl seni zenginde yapmaz fakir de dedim
Upraştığına değmez bile dedim

Ben ilerde çocuğum 18 yaşına geldiğinde altına arabasını almak istiyorum o yüzden şuan arrtırmak zorundayız dedi
(Bizim ev ve arabamız var sadece kredi borcumuz var onu ödüyoruz ama ucu ucuna yani elimizde para bile kalmıyor)
Daha doğmamış çocuğun ne arabası ya dedim
Sinirlendim Biraz
1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı
Bende dedim ki onu düşüneceğine tüp bebek mi yapılacak başka şey mi onu düşün doğmamış çocuğa don biçmek ne alaka dedim atıştık biraz
Haksız mıyım kızlar ya
blendır almayan koca da.... neyse... susuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X