bende çok karşıydım bu tarz şeylere sonra düşündüm ve şöyle bir kanıya vardım,bir insan sizinle evli diye bütün hayatını gasp edemezsiniz anlıyorum evlilik kutsal fln ama herkesin özel bir hayatı var ve o özel alana dahil olmamanız gerekiyor bazen,bu kadar boğmamak gerekiyor sonuçta evlisiniz diye bütün hayatını kontrol edemezsiniz,biz istiyoruzki evlendik herşeyini bize anlatacak,herşeyi bizimle paylaşacak,dışarı bizimle çıkacak,yemeğı bizimle yiyecek,aramızda gizli anlatılmamış yapılmamış hicbisey kalmayacak,ama oyle olmuyor tabi homojen bir çift oluyoruz o zamanda ve bir heyecanı gizemi kalmıyor evlilik sıradanlaşıyor çünki tek kişi oluyoruz buda kötü bir durum,tavsiyem sizinde onunda özel alanları var ve oraya dahil olmayın herşeyinizi bu kadar sermeyin deşifre etmeyin utandırmayın,ha evliliğinizle ilgili bir sorun varsa yada özel hayatınızda bir problem oluşturuyorsa bilemem ama ikinizde yetişkin birer bireysiniz kadın yada erkek kendi alanlarınızı koruyun derim...(aldatılmak vs kastetmiyorum o ayrı)...