• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sadece bana karşımı tutumlu ?

O da bu yemeğin parasını ben getiriyorum o zaman herkes kendi aldığını yesin derse?

16 yıllık muhasebeci olarak yemekte kullanilan malzeme ve elektrik su dogalgaz maliyetini hesaplar üstünü kendime alırım. 😆. O seviyeye gelmemek önemli olan. Allahtan benim eşim asla o seviyeye getirmez beni. Aldigi parayi bana verir ben ödemeleri yaparim. Bir sefer bile nereye ne harcadin diye sormadi

Daha sizin sağlığınız için zaruri harcamalari karşılamayan adamın neyine ikinci çocuk? Değer gormediginizi bu denli bilirken siz nasıl cesaret edebiliyorsunuz ikinci çocuğa ?! Şaşırdım kaldım vallahi! Kenarda birikmiş olan paranız kotu gününüz için biriktirdiginiz bir güvence ise şu an bence kötü gununuzdesiniz ...ister disinize kullanın isterseniz kendinize yeni bir düzen kurmak için .Ama "çocuk için çalışmıyorum" girdabindan çıkmak için mutlaka korunun ve iş arayışına da başlayın

Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Ne münasebet. Eşiniz dururken, durumu müsaitken yaptıramam nasıl diyor. Siz kendi paranızı harcamayın, kalsın kenarda. Eşinize de tekrar söyleyin, eşiniz olduğunu hatırlatın.

Yani evlilikte senin paran benim param diye bisey olmamalı diye dusunuyorum. Bir erkekte evinin gecimini bireylerin bakimini ustlenmek sorumlulugunda siz keyfi bisey icin istemiyorsunuz yaptirmasi lazim boyle soylemesi hos olmamis birden 3 bin tl duyunca da boyle tepki vermis olabilir en azindan bi kismini o paradan verelim kalanini tamamlayalim vs gibi daha ilimli bicimde yaklasabilirdi olmadi taksit yaptirir dicem de durumu musait demissiniz

Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Valla esimin teyzesinin gelini de yaptıracakti kızın ailesini arayıp ailesinden istediler parayı 0 şaka.Ben olsam inanılmaz tepki veririm erkekligine varana kadar bakamayacaksa niye almış seni?

Eşiniz tutumlu değil mide bulandırıcı bir herif

Diş ağrıyor, tedavi olmazsa iltihap yapıp çeneyi kemikleri rezil ediyor... Bu kadar elzem bir duruma para vermeyen sizi düşünmeyen adam sizi hiç düşünüyordur net

Sizin yerinizde olsam iş bulur tekmeyi koyardım

Konuya gelirsek kartını vericeksin şerefsiz diyio üstüne yürüyün kredi kartını alıp oradan çektirin

Siz evlisiniz senin paran benim param mı olur ??? Neden bu tavır siz ona karşı kullandınız mı bu lafı

Daha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şansi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan
Size değer vermediğini bildiğiniz adamdan 2. çocuk mu??😳😳

Sağlığa para olmaması anlaşılamaz bir konu. Diğer tüm şeyler için farklı düşünebilirdim ama hayır. Hiç hoşlaşmadım acaba eşinize biraz kaybetme korkusu mu verseniz.

Daha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şansi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan
Vay beee eşime ikinci çocuğu yapcam dişlerimi kaplama yaptırayım desem kredi çekip hepsini altın kaplatır 🤣 adam 3000 liranın hesabını yapıyor. Bence sen bu kararı gözden geçir her şerde bir hayır vardır. Bana böyle para hesabı yapılması hoşuma gitmiyor çocuk yapmak yerine çalışmaya karar verdim de

Sizi sevmeyen adamdan ayrılmak yerine 2. çocuğu yapmak mı?
Allah size akıl fikir versin.

Kadının parası evlilik süresince kocasından tirtikladiklarindan birikmisse haklı olabilirsiniz dicem ama bekarliktan kalma demiş bu bir...her kadının kötü günler için yok saydigi birikmişi olmalı.buna da kimse göz dikmemeli.
Ev işleri de maalesef sadece temizlikle yemekle sınırlı değil.bunu çalışan bir kadın olarak söylüyorum.oyle yayılan bir kadın olarak değil...bebeğim 2 yaşına gelene kadar ben baktım ev hanimligi surecim de oldu.ev işi girdap gibi insanı yutuyor.gucu yetecekken calismayan eşinin üç kuruşuna göz diken adamın erkekliğini sorgularim ben.bu adamı koynuna almayan kadının kadınlığından ziyade bence bu sorgulanmalı.kadin adamın her işini gorecek bir nesne değil çünkü

Öncelikle ben bu forumda nişanlısı kardeşine para gönderiyor diye konu açan ve o kadını sonun kadar savunan kadınlar gördüm, demek ki evlilik öncesi birikime de ortak olunabiliyormuş.

ikinci söylediğiniz zaten saçma, kadın kötü gününü düşünüyorsa kendini geliştirir iyi bir iş sahibi olur, hem çocuk yapıp hem çalışanlar nasıl yapıyor? Ben bunu söyleyince hep ben onun çocuğunu büyüttümün arkasına saklanıyor herkes, kimse de ben kendimi geliştireyim çalışayım derdinde değil nasıl olsa bir yerden para geliyor, ne isteseniz yapacak nasıl olsa, 35 yaşınızda boşanınca 35 yıllık iş deneyimsizliğiyle ile ne duruma düşecekler oturup konulara baksınlar.

Ev işleri konusunda beni doğrulamışsınız zaten, ev işi sadece kadının görevi değil ki dişi için para vermedi diye ev işi yapma denilecek.

Ayrıca erkek ne düşünüyor biliyor musunuz? hayır. Aynı işlem devlet hastahanesinde daha ucuza da yapılıyor, devlet hastahanesindekiler doktor değil mi? Durumu olup vermediğine göre arkasında yatan bir sebep var demek ki. Ya tutumsuzluk var ya da kendi kazanmadığı parayı lükse harcayan biri var ya başka bir şey var, hiç bu senaryolar aklınıza geliyor mu? O da yok.

Erkek kadının üç kuruşuna göz dikmiş olsa direkt parayı ister fakat kadın gelip "kocacım benim birikmiş param var ama bunca zaman çalışmayıp sadece bekarken biriktirdiğim için kullanmak istemiyorum, e devlet hastahanesinde de dişlerimi kaplatamam değil mi aa benim gibi prenses, ben en iyilerine layıkım o yüzden 3000tl ver ben dişlerimi kaplatayım yoksa bak 2. çocuğu yapmam haaa akşam da seninle sevişmem hatta temizlik falan da yapmam" diyorsa, erkekte git kendi paranla yaptır diyebilir.

Ben konu sahibine söylemiyorum bunları fakat, burada açılan konuların hemen hemen hepsi kendi tarafından haklı gördüğü yerler yazılarak açılıyor.

Yuh yani eşiniz çok ayıp etmiş. Cimri insanı tanırım benim eşimde cimridir mesela ama bu başka birşey. İnsan eşinin sağlığından kısar mi. Karı kocasiniz siz benim param senin paran çok saçma. Eşinizin davranışı normal değil.

Öncelikle ben bu forumda nişanlısı kardeşine para gönderiyor diye konu açan ve o kadını sonun kadar savunan kadınlar gördüm, demek ki evlilik öncesi birikime de ortak olunabiliyormuş.

ikinci söylediğiniz zaten saçma, kadın kötü gününü düşünüyorsa kendini geliştirir iyi bir iş sahibi olur, hem çocuk yapıp hem çalışanlar nasıl yapıyor? Ben bunu söyleyince hep ben onun çocuğunu büyüttümün arkasına saklanıyor herkes, kimse de ben kendimi geliştireyim çalışayım derdinde değil nasıl olsa bir yerden para geliyor, ne isteseniz yapacak nasıl olsa, 35 yaşınızda boşanınca 35 yıllık iş deneyimsizliğiyle ile ne duruma düşecekler oturup konulara baksınlar.

Ev işleri konusunda beni doğrulamışsınız zaten, ev işi sadece kadının görevi değil ki dişi için para vermedi diye ev işi yapma denilecek.

Ayrıca erkek ne düşünüyor biliyor musunuz? hayır. Aynı işlem devlet hastahanesinde daha ucuza da yapılıyor, devlet hastahanesindekiler doktor değil mi? Durumu olup vermediğine göre arkasında yatan bir sebep var demek ki. Ya tutumsuzluk var ya da kendi kazanmadığı parayı lükse harcayan biri var ya başka bir şey var, hiç bu senaryolar aklınıza geliyor mu? O da yok.

Erkek kadının üç kuruşuna göz dikmiş olsa direkt parayı ister fakat kadın gelip "kocacım benim birikmiş param var ama bunca zaman çalışmayıp sadece bekarken biriktirdiğim için kullanmak istemiyorum, e devlet hastahanesinde de dişlerimi kaplatamam değil mi aa benim gibi prenses, ben en iyilerine layıkım o yüzden 3000tl ver ben dişlerimi kaplatayım yoksa bak 2. çocuğu yapmam haaa akşam da seninle sevişmem hatta temizlik falan da yapmam" diyorsa, erkekte git kendi paranla yaptır diyebilir.

Ben konu sahibine söylemiyorum bunları fakat, burada açılan konuların hemen hemen hepsi kendi tarafından haklı gördüğü yerler yazılarak açılıyor.
Ben bankacıyim devlet hastanelerinde ve ağız diş sağlığı merkezlerinde dış hekimi olan musterilerim dolgu bile yapamıyorlar covid nedeni ile.
Ben konu sahibinin paylasimlarinda 3binlik masrafını karsilamazsan sevişmem ikinci cocugu yapmam temizlik yapmam vs göremedim? Ama diğer konularından da biliyorum ki eşi kendisine karşı maddi ve manevi anlamda pinti.konu bu.diger konularla bir korelasyon kurmuyorum.

Esin cok ayip etmiş, sağlık bu hiç olur mu. Biriktirdiğin parayi harca ne demek, ne ayıp. Sende birdaha para biriktirirken eşine söyleme. Para biriktirdiğini bile görmesin. Ama keşke çalışabilsen cok üzüldüm durumuna

Benimde senin gibi cimri kocam var artık hayat çekilmez halde ama elimden birşey gelmiyor. Babam yok. Seker Hastasiyım da çalışamıyorum. Annem de idare et kızım deyip duruyor.

Back
X