- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
O da bu yemeğin parasını ben getiriyorum o zaman herkes kendi aldığını yesin derse?
16 yıllık muhasebeci olarak yemekte kullanilan malzeme ve elektrik su dogalgaz maliyetini hesaplar üstünü kendime alırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da bu yemeğin parasını ben getiriyorum o zaman herkes kendi aldığını yesin derse?
Ne münasebet. Eşiniz dururken, durumu müsaitken yaptıramam nasıl diyor. Siz kendi paranızı harcamayın, kalsın kenarda. Eşinize de tekrar söyleyin, eşiniz olduğunu hatırlatın.Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Valla esimin teyzesinin gelini de yaptıracakti kızın ailesini arayıp ailesinden istediler parayı 0 şaka.Ben olsam inanılmaz tepki veririm erkekligine varana kadar bakamayacaksa niye almış seni?Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Siz evlisiniz senin paran benim param mı olur ??? Neden bu tavır siz ona karşı kullandınız mı bu lafıArkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Size değer vermediğini bildiğiniz adamdan 2. çocuk mu??Daha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şansi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan
Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?
Vay beee eşime ikinci çocuğu yapcam dişlerimi kaplama yaptırayım desem kredi çekip hepsini altın kaplatırDaha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şansi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan
Sizi sevmeyen adamdan ayrılmak yerine 2. çocuğu yapmak mı?Daha önce hıc benım birikmişime ihtiyacı olmadığı ıcın hıc ıstemedı. Ama harcamam için can atıyor şansi işlerim de hep bırsey yapacaksam kendı paramla yapmalıyım böyle söylüyor. Zaten değer vermedıgını bılıyorum da dişimi yaptırmaya da ikinci bebeği düşünüyorduk dıye kalkışmıştım. Dışlerım sıkıntılı olduğu ıcın hamılelıkde dısım ıle ılgılı sıkıntı yasarsam yaptıramam gebelikte dıye sımdı muayene oldum. 400 -500 TL tutsa yaptıracaktı 3 bin tutunca kendin yaptır dedı. Kendısıne söylemedim ama bebek yapmaktan vazgeçtim ve çalışmaya karar verdim yerı geldıgınde söyleyeceğim kendısıne böyle bır adama 2 çocuk yapmak ıyı bırsey degıl gösterdi yapmadan
Kadının parası evlilik süresince kocasından tirtikladiklarindan birikmisse haklı olabilirsiniz dicem ama bekarliktan kalma demiş bu bir...her kadının kötü günler için yok saydigi birikmişi olmalı.buna da kimse göz dikmemeli.
Ev işleri de maalesef sadece temizlikle yemekle sınırlı değil.bunu çalışan bir kadın olarak söylüyorum.oyle yayılan bir kadın olarak değil...bebeğim 2 yaşına gelene kadar ben baktım ev hanimligi surecim de oldu.ev işi girdap gibi insanı yutuyor.gucu yetecekken calismayan eşinin üç kuruşuna göz diken adamın erkekliğini sorgularim ben.bu adamı koynuna almayan kadının kadınlığından ziyade bence bu sorgulanmalı.kadin adamın her işini gorecek bir nesne değil çünkü
Ben bankacıyim devlet hastanelerinde ve ağız diş sağlığı merkezlerinde dış hekimi olan musterilerim dolgu bile yapamıyorlar covid nedeni ile.Öncelikle ben bu forumda nişanlısı kardeşine para gönderiyor diye konu açan ve o kadını sonun kadar savunan kadınlar gördüm, demek ki evlilik öncesi birikime de ortak olunabiliyormuş.
ikinci söylediğiniz zaten saçma, kadın kötü gününü düşünüyorsa kendini geliştirir iyi bir iş sahibi olur, hem çocuk yapıp hem çalışanlar nasıl yapıyor? Ben bunu söyleyince hep ben onun çocuğunu büyüttümün arkasına saklanıyor herkes, kimse de ben kendimi geliştireyim çalışayım derdinde değil nasıl olsa bir yerden para geliyor, ne isteseniz yapacak nasıl olsa, 35 yaşınızda boşanınca 35 yıllık iş deneyimsizliğiyle ile ne duruma düşecekler oturup konulara baksınlar.
Ev işleri konusunda beni doğrulamışsınız zaten, ev işi sadece kadının görevi değil ki dişi için para vermedi diye ev işi yapma denilecek.
Ayrıca erkek ne düşünüyor biliyor musunuz? hayır. Aynı işlem devlet hastahanesinde daha ucuza da yapılıyor, devlet hastahanesindekiler doktor değil mi? Durumu olup vermediğine göre arkasında yatan bir sebep var demek ki. Ya tutumsuzluk var ya da kendi kazanmadığı parayı lükse harcayan biri var ya başka bir şey var, hiç bu senaryolar aklınıza geliyor mu? O da yok.
Erkek kadının üç kuruşuna göz dikmiş olsa direkt parayı ister fakat kadın gelip "kocacım benim birikmiş param var ama bunca zaman çalışmayıp sadece bekarken biriktirdiğim için kullanmak istemiyorum, e devlet hastahanesinde de dişlerimi kaplatamam değil mi aa benim gibi prenses, ben en iyilerine layıkım o yüzden 3000tl ver ben dişlerimi kaplatayım yoksa bak 2. çocuğu yapmam haaa akşam da seninle sevişmem hatta temizlik falan da yapmam" diyorsa, erkekte git kendi paranla yaptır diyebilir.
Ben konu sahibine söylemiyorum bunları fakat, burada açılan konuların hemen hemen hepsi kendi tarafından haklı gördüğü yerler yazılarak açılıyor.
Benimde senin gibi cimri kocam var artık hayat çekilmez halde ama elimden birşey gelmiyor. Babam yok. Seker Hastasiyım da çalışamıyorum. Annem de idare et kızım deyip duruyor.Arkadaşlar kaplama yaptırmam gereken bir kaç dişim var ve doktora gittik 3 bin TL fiyat çıktı yaptırırsam eşime söylediğimde bekarlık zamanımdan kalan az bir param var onunla yaptır dedı. Benım dişime 3 bin liran yok mu dedım yok dedı çok zoruma gıttı. Çalışmıyorum da kötü zaman olursa diye sakladığım paramı harcatmak istiyor. Kendı durumu da bılıyorum müsait yaptırabılır istese bende zorlamadım. 3 yaşında çocuğum var çalışmıyorum da sızce davranışı normal mı kendim mı yaptırmalıyım ?