eşim ve anne babası :(

yesillim87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
38
0
eşimin anne babası çok cimri üstelik 15 aylık kızım var ona aldığımız her oyuncak olsun ihtiyaçları olsun kv laf ediyor kendi kazancımızla almamıza rağmen, yalnız yaşıyorlar evleri ve arabaları var, birikmiş paraları var. bizim sadece arabamız var ve kirada oturuyoruz, çocuk büyütüyoruz. buna rağmen eşim babasını elindeki telefon eski diye ona telefon almayı düşünüyor, bana rızan var mı diye sordu tartıştık biraz ne dersem onların bizden çok ihtiyacı var düşüncesinde, hatta "her yönden annem babam bizden iyi olsun dedi" bu cümle beni altüst etti, kızım olmasa bir dk bile durmazdım bu insanların yanında. her neyse o kadar tartışmaya huzursuzluğa rağmen telefon arayışını sürdürüyor, huzursuzum napıcağımı bilemiyorum, çok şükür diyorum ki çalışıyorum Allah beni ve kızımı eşime bile muhtaç etmesin diyorum çünkü ona da güvenmiyorum artık. evliliğimiz hep huzursuzluk içinde...

eşimin anne babası çok cimri üstelik 15 aylık kızım var ona aldığımız her oyuncak olsun ihtiyaçları olsun kv laf ediyor kendi kazancımızla almamıza rağmen, yalnız yaşıyorlar evleri ve arabaları var, birikmiş paraları var. bizim sadece arabamız var ve kirada oturuyoruz, çocuk büyütüyoruz. buna rağmen eşim babasını elindeki telefon eski diye ona telefon almayı düşünüyor, bana rızan var mı diye sordu tartıştık biraz ne dersem onların bizden çok ihtiyacı var düşüncesinde, hatta "her yönden annem babam bizden iyi olsun dedi" bu cümle beni altüst etti, kızım olmasa bir dk bile durmazdım bu insanların yanında. her neyse o kadar tartışmaya huzursuzluğa rağmen telefon arayışını sürdürüyor, huzursuzum napıcağımı bilemiyorum, çok şükür diyorum ki çalışıyorum Allah beni ve kızımı eşime bile muhtaç etmesin diyorum çünkü ona da güvenmiyorum artık. evliliğimiz hep huzursuzluk içinde...
öncelikle duana amin diyorum..
eşin rızan var mı diye sorduğuna göre senin fikrini önemsiyor. keşke kavgayla gürültüyle değil de düzgünce, naz niyazla durumunuzun buna uygun olmadığını anlatsaydın. sen sert çıktıysan adam inat yapmış olabilir.
lütfen fikir soran eşleri ürkütmeyelim. onlara iyi davranalım.:KK53:

Kızın olmasaydida dururdun bu gibi durumlarda cocuk hep bahane" olmasa 1 dakika durmazdim" gibi calisan bi kadinsin madem muhtac degilsin yaninda durmanada gerek yok co ugu var diye herkes omrunun sonuna kadar gecinemedigi adami cekmiyor onlarin cocuklarida cocuk degil mi ? Hem hic bi cocuk huzursuz evde buyumek istemez ben huzursuz olmaktansa annemin bosanmasini isyerdim
Neyse bosanmayi dusunmek yerine once konus anlamiyorsa bi daha konus olmuyorsa bastirabildigin kadar bastır ama yapmasina izin verme bu sekilde yoksa anca dert yanip cocugum olmasa bi dakika durmam diye kendini avutursun malesef

Ayyy hep ayni sorunlar..hep esler vd hep cok kiymetli aileleri...!
Yaa niye anlamiyo bu kus beyinli erkekler sende bi aile oldun senin artik onceligin kendi ailenin ihtiyaci onlarin sorumlulugu..eger ailesinden baska kimse onemli degilse onlara bakmak ihtiyaclarini gidermek daha on plandaysa anlarim ama nasil anlarim evlenmicek o zaman kimsenin hayatinin icine etmicek kendini anana babana ada hayirli evlat ol okey ama benim ne diye gunahima giriyosun pussttt diye bagirasi geliyo insanin!

Kocanizin ailesini kotuleyerek hic bi istedginizi yaptiramazsiniz onlara.
Ilk once bunu bilin.
Inada binmis is siz gelin tavrini cok ustlendiginzden dolayi.

Kavgayla inanın hiç bir yere varamazsiniz. Sadece huzurunuz kaçar. Eşinize ılımlı yaklaşın her zaman. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

başta sakince anlattım durumu bizim daha çok ihtiyacımız var diye kızımın rızkıyla nasıl böyle bişi düşünürsün dedim kaldı ki ben öyle bir insan değilim erkek kardeşi memur eşi çalışmıyor bir de çocukları var, onlara çacukları olduğunda ben eşime para gönderttim ihtiyaçları vardı çünkü, sürekli eksidelerdi birikmişleri yoktu, yine yardımı erkek kardeşime yapıcam dese desteklicem ama anne babası kendi kazandığımıza laf eden insanlara yardım etmek istemesi ihtiyaçları olmadığı halde bana dokunuyor

3. yılımız evlilikte hala bizi benimsemiş değil daha ne kadar zaman alack benimsemesi? onun ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz malesef başta problem yoktu çocuk oldu ben bir süre çalışmadım sorunlar büyüdü de büyüdü ailesi sık sık bize gelince de aynı şekilde hep huzursuzluk oldu. hiç unutmam Allahtan annem vardı kızım doğduğunda ben 2 hafta yataktan kalkamadım sezeryan olmuştum kv. sanki ben değil de oğlu doğum yapmış gibi davrandı bizde olduğu sürece dedim ya çok şükür annem vardı yoksa perişan olmuştum

Sizin paranizla almiyorsa bence de karismamalisiniz...
Insan anne babasina hediye alir yani ben alirim. En iyisi onlarda olsun isterim. Esim de o sekilde...
Sizin paranizdan almiyorsa dedigim gibi sorun yok karisamazsiniz...

aslında eşinin fikrini sorması harika..ama istediği yanıtı alamayınca????boşver alsın..bu satten sonra karışma..sana sorsa bile nasılsa kendi istediğini yapacak.bundan sonra para harcarken düşünme..istediğini al...kendi zor durumd kalsın belki ozaman anlar..

Eğer durumunuz cok cok kötü değilse bir telefondan zarar gelmez diye düşünüyorum. Belli ki eşiniz kötü bir insan değil sizin fikrinizi de önemsiyor. Siz de onun yanında görünerek 500 değil de 300 tl lik bi telefon alabilirsiniz. Anne babadır sonucta

buna benzer bi olay ben de yaşadım ailesiyle ilgili bişey bana sordu ben hayır dedim o bildiğini okudu.ben de bi karar aldım maaşımı eve harcamıyorum.eve hiçbir şey almıyorum.herşeyin de en pahalısını aldırıyorum ben neden kısayım kendimden

Madem eşiniz size laf olsun diye soruyor sonrasında kendi bildiğini okuyor ve siz de çalışıyorsunuz kendi maaşınızı yalnızca kızınız ve kendinize harcayın. Evle ilgili hiç bir gidere yardımcı olmayın. Bir de çalışmasak halimiz nolurdu acaba? o_O

bu cimri insanlar neden böyle çocuklarına da sorun yaratırlar anlamıyorum.Benim eşimin aileside aynen böyle.Sinir bozukluğundan başka birşey vermiyorlar insana.
Eşiniz alırsa sizde alın ailenize madem,benimki anca öyle sustu.

Karışmaları hiç hoş değil ama anne babaya alınan iki kuruşluk hediye gözümüze batmasın hanımlar sonuçda 3 tane evlat büyütüyorum dişimden tırnagımdan ayırdığımı onlara harcıyorum heee karşılık bekliyormuyum hayır helali hoş olsun yavrularıma yeterki iyi bir yerlere gelip mutlu mesut olsunlar bana yeter ne yazıkki çoçuklarımızda görüyor çekdiklerimizi biz gelinler ve damatlar ortada yokken ufak tefek yılda ayda bir alınan hediyelerin lafı olmamalı en azından onu bu dünyaya getirip emek veren ancıklarımıza bunları borç bilelim unutmayalım bizlerde gelin damat sahibi olacağız ne kadar zengin olsakda mutlaka bekliyeceğiz evlatlarımızdan birşeyler bunlar fakirlikden değil evlatdan değer görme belkide bende sevmem kvdemle kpderimi ama hep derim eşime birşeyler alda giderken götürelim kpderim 5 evi emekli maaşı var hiç ihtiyaçı yok yinede nasıl mutlu oluyor bir görmeniz lazım ne yalan söyleyim onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum ben eşime böyle davrandığımdan türkiyeye gittiğimdede aynı hassasiyeti eşim benim aileme gösteriyor ben demeden alıp gelir

çocuk olmasa da dururdun dururdun o işin bahanesi

eşin artık bakmak zorunda olduğu ayrı bir ailesi olduğunu idrak edememiş cinsten

onlar karışyormuş ediyormuş ta kim müsaade ediyor buna eşin tabi ki

en büyük suç onda kibarca anne babasını uyarabilir bu konuda

sizin yediğinizden içtiğinizden giydiğinizden onlara ne

X