- 14 Ağustos 2021
- 60
- 20
- 3
- 36
- Konu Sahibi solmazturk
-
Esiniz gereken dengeyi kurmuyorİyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
Bu konuyla ilgili daha önce eşinizle konuştunuz mu?İyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
yersiz kıskançlık değil de eşiniz babası uzun süre gelmediğinden kendini sorumlu hissediyor sanırım ama üzgünüm evlilik bu değil. babasının gelmediğini bile bile evlenmiş sonuçta, çok annesini düşünüyorsa o zaman evlenmeseymiş de annesiyle yaşamaya devam etseymiş. kimse üç kişilik hayat düşünerek evlenmiyor sonuçta. bence kesin bir dille konuşun fakat düzeleceğini hiç sanmıyorum. siz de keşke altlı üstlü oturmayı kabul etmeyip, ısrar ediliyorken bunları düşünseydiniz. burada defalarca yorum yapılıyor aynı yerde oturmayın diye, işte bu yüzden.
Evet kaç defa konuştum annenle mesafe koy değilde bana annemide yemeğe çagır annemide çagır çay içelim falan söğlediğinde annençocuk değil yemeği yoksa çıkar bizde yiyer veya isterse gelir çay ister böyle şeyleri sevmiyorum diye konuştum ama hiç bir faydası yokBu konuyla ilgili daha önce eşinizle konuştunuz mu?
Ben böyle bi durumda eşim laftan anlamıyorsa kv ile konuşurdum biz artık aile olduk farkına varın derdimEvet kaç defa konuştum annenle mesafe koy değilde bana annemide yemeğe çagır annemide çagır çay içelim falan söğlediğinde annençocuk değil yemeği yoksa çıkar bizde yiyer veya isterse gelir çay ister böyle şeyleri sevmiyorum diye konuştum ama hiç bir faydası yok
Bana karşıda kötü değil ilgilenir üstüme düşer ama zaten kvdan fırsat olmuyor bir kaç kez kv eşinin yanına gitti bir kaçBunun adı kıskançlık değil ki siz kıskanç değilsiniz sinir oluyrsnz o vıcık vıcık iliskilerine .Her seyden büyük problem bence .Anasina senin dudaklarını yerim diyen kocadan bosandm ben sapkınliga gdyrdu artk iliskileri.Su dediklerini tıpa tıp yasdm.Zor iş valla bacım .Evde sana güzel davransa seni de çok sevse belki bu kadar batmaz gözüne.Sana karşı nasıl ?
Tüm erkeklerde var o inatlasma.Sanada iyiymiş ne desem bilemedim .Güzel güzel konuşsn huyuna giderek rahatsız olduğunu soylesenBana karşıda kötü değil ilgilenir üstüme düşer ama zaten kvdan fırsat olmuyor bir kaç kez kv eşinin yanına gitti bir kaç
Günlüğüne o kadar güzel ki o zaman ilişkimiz.bide ben annesiğle ilgili en ufak birşey söylesem inadına daha fazla yaklaşır annesine
Dedigimi yap iste uzak dur mesela yatagin köşesine kivril dusecek kadar nazlan biraz sıkıntılarının oldugunu soyle isinamiyorum sana de madem oyle bu isler boyleBana karşıda kötü değil ilgilenir üstüme düşer ama zaten kvdan fırsat olmuyor bir kaç kez kv eşinin yanına gitti bir kaç
Günlüğüne o kadar güzel ki o zaman ilişkimiz.bide ben annesiğle ilgili en ufak birşey söylesem inadına daha fazla yaklaşır annesine
Bu durum bagimlilik.İyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
Cok zor olur benm esim anneye düşkün değil mesela izne geliyor normalde ben ailesiyle kalıyorum izne gelince evimize geçiyoruz başka zamn gelmek istiyor çaya yada yemege ona bile gönlüm olmuyor siz iyi dayanıyorsunuz valla haİyi günler.Lütfen yardımcı olurmusunuz sizin yardımlarınızı almak için üye oldum.Arkadaşlar ben evliyim ve ısrar kıyametlerıme rağmen kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Eşim çok fazla anneci.Şöyle ki kayınpederim başka ilde çalışıyor ve ayda 3-4defa geliyor.Eşim ne yesek ne içsek annesinide çagırıyor.ne pişirsem annemede ver meyve yesem anneme teklif etdinmi?bir yere gezmeğe çıksak anne sende gel.Yani kayınvalidem olmadan hiç bir saniyemiz yok.Eşim oturur saatlerce annesiyle sohbet eder akrabalardan falan şakalaşırlar yani onların ilişkisinde resmen kendimi fazla hiss ediyorum.tatile gitsek anneside gelsin diye saatlerc yalvarır annesine.bana hediye alsa mutlaka annesinede alır.siz bana akıl verin abartıyormuyum?belki yersiz kıskançlık yapıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?