Eşimden çok soğuyorum

hayalimkece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
95
1
33
Merhaba kızlar:KK43:şu mübarek ramazan ayında okadar mutsuzumki anlatamam:'( eşimden günden güne soğuyorum napıcağım bilmiyorum:KK43:aşırı sinirli ,bazen ite davranmadığı gibi davranıyo afedersiniz.hergün kayınvalideme gidiyorum yemek yapıp iftar açmaya.Ramazandan beri sadece iiki kez evimde yedim oda kayınvalidemler davetli diye.ben bukadar fedakarlık yaparken,eşimin aslında gitmemi istemediğimi bildiği halde hiç suratımı asmadan hergün gittiğim halde hak ediyomuyun sizce kötü muameleyi:KK43:kayınvalidemlerde bu sefer yanlış anlıyolar.sanki ben oraya gitmek istemediğim için surat asıyomuşum gibi oluyo ama eşim it muamesi yaptığı için yüzün gülmüyo aslında:KK43:zor durumda kalıyorum artık ne yapmalıyım bilemiyorum:KK43:

Hayır yok çok şükür hiçbi zaman eşimden şiddet görmedim.ama her biri hakkında bişey söylediğimde sen kendine hiç bakmıyosun bilmem ne sert laflar aşşağılayıcı sözler

Sevmediğini sanmıyorum ramazanın başında böyle değildik 4-5 gündür sadece bu şekilde davranıyor ama fazla kırıyor iki gündür.bi bağırıyor sonra bişey olmamış gibi davrannıyor.bu sefer ben bişey olmamış gibi davranamıyorum işte yüzümü düşürüyo bikere.istiyoki bağırıyım çağırıyım küfür ediyim aşağılıyım sinirim geçince karının yüzü gülsün hiçbi sorun yokmuş gibi davransın oda

Sevmediğini sanmıyorum ramazanın başında böyle değildik 4-5 gündür sadece bu şekilde davranıyor ama fazla kırıyor iki gündür.bi bağırıyor sonra bişey olmamış gibi davrannıyor.bu sefer ben bişey olmamış gibi davranamıyorum işte yüzümü düşürüyo bikere.istiyoki bağırıyım çağırıyım küfür ediyim aşağılıyım sinirim geçince karının yüzü gülsün hiçbi sorun yokmuş gibi davransın oda
Sadece 4-5 gunluk anlasmazlik yuzunden mi sogudun hemen yani? Bir de iyiligi beklentisiz yapmak lazim ben onun anasina yemek yapiyorum o bana nasi kotu davranir beklentisine girerseniz insanlara surat asarsaniz o yaptiginizin bi manasi kalmaz. Hic gitmeyin daha iyi.

Normalde boyle sıkıntılariniz yok ama ramazan basladigindan beri mi sorun yasiyorsunuz? Oruc tutmanin insanlari manevi olarak gelistirmesi beklenirken,bazilarini agresiflestirebiliyor.Esinizin yaptigini hakli cikarmaz ama sizde -normalde boyle degilse- sinirlendirecek seyler yapmamaya gayret gosterin.Ama uzun zamandan beri boyle ise bunu evliliginizin selametinadina cozmeniz lazim.

Aslında şöyle evlendiğimizden beri ben yetersizim.eşim herşeyi kusursuz istiyo bende yetemiyorum.ki kendiside kusursuz değildir.herşeyime karışır.ev temizliğime konuşmama giyinmeme kızımı yetiştirmeme hep bana karşı bi memnuniyetsizliği var 4 senelik evliyiz.dönem dönem bi kaç hafta bu tarz sorunları kırarak yüzüme vurur.sanki o kusursuzmuşta ben beceriksizmişim gibi.görücü usulü evlendik ama çok sevdiğini söylüyo.sözde hiç pişman değil.ama beni bazen çok pişman eder.en kötü huyu hep güler yüz beklemesi.ne yaparsa yapsın bana nasıl muamele ederse etsin hep gülmeliyim.küfür etsede yüzüm düşmemeli yüzsüz gibi hiçbişey olmamışcasına mutlu olmalıyım.yapamıyorum kızlar içim kötüyken gülemiyorum:KK43:

Aslında şöyle evlendiğimizden beri ben yetersizim.eşim herşeyi kusursuz istiyo bende yetemiyorum.ki kendiside kusursuz değildir.herşeyime karışır.ev temizliğime konuşmama giyinmeme kızımı yetiştirmeme hep bana karşı bi memnuniyetsizliği var 4 senelik evliyiz.dönem dönem bi kaç hafta bu tarz sorunları kırarak yüzüme vurur.sanki o kusursuzmuşta ben beceriksizmişim gibi.görücü usulü evlendik ama çok sevdiğini söylüyo.sözde hiç pişman değil.ama beni bazen çok pişman eder.en kötü huyu hep güler yüz beklemesi.ne yaparsa yapsın bana nasıl muamele ederse etsin hep gülmeliyim.küfür etsede yüzüm düşmemeli yüzsüz gibi hiçbişey olmamışcasına mutlu olmalıyım.yapamıyorum kızlar içim kötüyken gülemiyorum:KK43:
senin yerinde kim olsa aynı şekilde davranırdı. ne yani pasamiz istediği hakareti yapsin sonrada güleryüz beklesin oh neguzel !! ben böyleyim deyin beni böyle kabul et deyin. kimse kimse için huyundan vazgeçemez kusura bakmasın..

Erkekler ben bilirim herseyin iyisini modunda kasinti yaratiklar .. Yeniyse bu problemin acliga dayanamadigindan olabilir .. Mubarek gunde boyle davraniyorsa tuttugu oruc sadece fiziki oluyor ..bugun dinledim hatipoglundan.. Bunu esine soyleye bilirsin sevabin hepsini almak istiyorsa iyi davransin ...

İnsan sevdiğini kırmaz kıramaz. Eşinizi karşınıza alın içinizden geçenleri açık açık söyleyin. Eşinizin annesinede durumunuzdan biraz bahsedin ve suratınızı asmanızın nedeninin Eşinizin davranışları olduğunu söyleyin. Bazen erkekler annelerinin uyarılarını daha fazla dikkate alırlar. Kendinizi eksik görmekten vazgeçin bazı erkekler kendi egolarını tatmin etmek için karşısında ki insanı sözleriyle davranışlarıyla olmadıkları biri olduğuna inandırırlar maalesef.

O size hakaret ediyosa siz de ona edin bence. Kendi cok mu mukemmel ki sizi asagiliyor. Hic altta kalmayin. Yani hakaret dediysem illa kavga ederek degil saka yollu bile kusurlarini vurgulayabilirsiniz

Nasil bir karaktere sahipsiniz??herhangi bir kompleksiniz var mi?ozguven sorununuz var mi?herhangi bir zaafiniz?

Eger sonradan olusmus ruhsal problemleriniz varsa ( ozguven eksikligi asagilik kompleksi vb..) kendini yetersiz goren bireylerde (diyelim ki esiniz) kendini ispat etme ve tatmin etme duygusu olurmus.mesela evinde aslan disarida kedi olan erkekler yahut disariya cok sevgili merhametli ilgili olup evde vurdumduymaz olan erkekler gibi...
İlk aklima bu geldi

Bundan ala şiddet mi olur?

Çekmeyin allahaşkına, derdiniz ne..

Şu kusursuzluk budalası erkek cinsinden tiksiniyorum.

Canım ramazan oruç derken insanın huyu değişebiliyor mesela benim eşim açken çok sinirli olur bağırır çağırır ama ramazan da süt dökmüş kedi gibi yani anlatmak istediğim bunlar arada olabilen geçici kırıcı davranışlar sıkma canını

Nasil bir karaktere sahipsiniz??herhangi bir kompleksiniz var mi?ozguven sorununuz var mi?herhangi bir zaafiniz?
hayır herhangi bir kompleksim yok tam tersi eşime göre fazla olduğumu düşünüyorum.hiçbi güven eksikliğimde yok çok şükür.ama o kendini fazla kısursuz görüyo sanırım.mesela çok unutkan bişey söylerim demedin diyip yalancı çıkarır ısrarla.bide onun fırçasını yerim.bişey isterim bikaç aya olursa şükür ederim.hepsini biliyo söylüyorum.

Diyorum ya kendisine göre ben daha fazlayım ama ona göre ben çok kusurluyum ve bu onu çok rahatsız ediyo.ben sürekli kendime bakmalıyım.yaptığım işler hep beyenilmeli.dışarda şunun güzelliğine bakın eve girince sen şöylesin sen böylesin

X