Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardonda aşagılayıcı yorum yapmaya gerek yok senden gizli yapmıcam merak etmeOo paravan sirket bile kurarsin ne diim.....
ne kadar ucuz hesaplar bunlar..
Ben eşime güvenmiyorum diye birşey yazmadım o farkında olmadan para biriktirip dar zamanlarımızı rahatlatmak istiyorum sadeceGüvenmediğin adamla aynı eve, yatağa nasıl girebiliyosun? Boşan madem bu nasıl iş, ona güvenmiyosan kendine güvenmek için, kendine yatırım yap.
Aynen kötü niyetli bir planım yok dar zamanlar için sadeceEvet biriktirebilirsiniz. Ben biriktirmiştim. Hem de öyle bir zamanda o para lazım oldu ki, benim ex eşin gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Yani çok büyük bir dertten kurtarmıştı o biriktirdiğim para, iyi ki biriktirmişim.
Gerçi kıymet bilinmedi, ve sonrasında para biriktiriyorum diye harcamalarım kontrol altına alınmıştı ama, o onun kötü niyetiydi. Ben kötü niyetle yapmamıştım. Allah biliyor. Zaten kötü niyetle yapmış olsaydım onun o derdi olduğunda çıkarıp vermezdim.
Teşekkür ederim kötü niyetli bir amaç için degil zaten dar zamanlar için düşünüyorum fakat bilmesinki ihtiyac anında cıkarayım yoksa harcanır giderAnneleriniz hiç mi biriktirmedi babanızdan gizli
Benim Annem hep kenara 3 5 kuruş atardı sonra ihtiyaç olduğunda çıkarır verirdi. Anlamiyorum bu dalga geçenleri
Biriktirirsin canım tabiki.
Teşekkür ederim kötü niyetli bir amaç için degil zaten dar zamanlar için düşünüyorum fakat bilmesinki ihtiyac anında cıkarayım yoksa harcanır gider
Kendi maaşım var fakat hesap hareketlerinde sıkıntı yasamaktan korkuyorum.kartımı almaz eşim hiç ama ne olur ne olmaz.nasıl yapcam bilmiyorumdaNiye dalga geçilmiş ki anlamadım. Mesela babam da elinde olan parayı harcar yarını düşünmez yani savurgandır. Annemde o yüzden hep babamdan gizli para biriktirmeye çalışır . Ve o biriktirdiği paralar çok kez de hayati yerlerde işimize yaramıştır. Soruna gelince tabi ki biriktirirsin niye biriktiremeyesin ki. Geleceğe yatırım olur ya da Allah korusun acil bir durum olur para gerekir öyle bir zaman da kullanırsın. Peki nasıl biriktirmeyi düşünüyorsun yani kendi maaşın var mı yoksa eşinden aldığın paradan mı bir miktar kenara koymak istiyorsun?
Kendi maaşım var fakat hesap hareketlerinde sıkıntı yasamaktan korkuyorum.kartımı almaz eşim hiç ama ne olur ne olmaz.nasıl yapcam bilmiyorumda