eşimden korkuyorum,sogudum lutfen yardım edin

twitii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
95
28
Kızlar 2 yıllk evliyim ikimizde 25 yaşındayz eşimde normal de iyiz ama bi kavga edince resmen başka biri oluyor uzrime yürümeler,hakaretler haklı olsam bile öyle Bi çene var ki hep ustee çıkıyor haklı,olsam da laf yetişmiyor örneğin bugun saatlerce aradım teli kapalıydı iftara yakın eve geldi bende,sinirlenmşitim bağırarak niye telin kapalı bişey isteyecktm dedim....sesimi yükselttim diye bağırmalar,üstüme yürümeler, sustum başka odaya geçtim mutfakta eti fln getirip kafama çalacak gibi yaptı sustum olece baktım soylenmerler S***** G** (Defol),Bi hafta ananlrda kal annanda babanda rezillik varmş fln diye söylendi çıtım çıkmadı...gitti annesi gilde iftarnı yaptı büyük ihtimal anlattı da geri geldi aynı,sinir kapalıysa sana ne normalde iyiz ama,hep huzursuzmusuş gibi konuşmalar çok soğudum kızlar napmalıyım

Kızlar 2 yıllk evliyim ikimizde 25 yaşındayz eşimde normal de iyiz ama bi kavga edince resmen başka biri oluyor uzrime yürümeler,hakaretler haklı olsam bile öyle Bi çene var ki hep ustee çıkıyor haklı,olsam da laf yetişmiyor örneğin bugun saatlerce aradım teli kapalıydı iftara yakın eve geldi bende,sinirlenmşitim bağırarak niye telin kapalı bişey isteyecktm dedim....sesimi yükselttim diye bağırmalar,üstüme yürümeler, sustum başka odaya geçtim mutfakta eti fln getirip kafama çalacak gibi yaptı sustum olece baktım soylenmerler S***** G** (Defol),Bi hafta ananlrda kal annanda babanda rezillik varmş fln diye söylendi çıtım çıkmadı...gitti annesi gilde iftarnı yaptı büyük ihtimal anlattı da geri geldi aynı,sinir kapalıysa sana ne normalde iyiz ama,hep huzursuzmusuş gibi konuşmalar çok soğudum kızlar napmalıyım
yazından pek bişey anlamasam da ne kadar süre sevgili oldunuz??

bağırarak konuşmanız hata
onun iftarda eve gelmeyeceğini size söylememesi de hata
sonrası da ortaklaşa hatayı devam ettirmek...

Îki yıllık evlilikte Ramazan da bu tarz bir kavga garip

Yeni olsanız anlarım ama dayanamıyorsa tutmayacak pireyi deve yapmayacak

Elim ayağım titriyor anca o kadar yazabildim 9 ay sevgili kaldık 9 ayda nişanlı nişanlyken bu tarz kavgalrmz başladı zaten

Her kavgada fazla abartıyo ben hiç,sinirlenmiyecek mişim ee insanlık hali oluyo işte bazende

Sizde hatalısınız teli kapalı olduğu için merak etmeniz gerekirdi. Sinirle bağırmadan nedenini sorsaydınız alacağınız cevap belki daha farklı olurdu. Eşinde terbiyesizlik yapmış evi bırakıp gitmeler, üste yürümeler hoş değil.

Konuştuk sakinleşince de kendini haklı görüyor fazla tepki veriyor diyorum senin yüzünden bn sinirli,adamım diyo

ikinizinde sakin olduğu bi anda otur karşısına konuş bu durumu seni etkilediğini.. belki dikkate alır

böyle adamlar genelde degismezler canım ya çoook sabır gerek. kaybetme korkusu yok adamda ananın evine git ne demek ya başından atmak için mi evlendi? ben eşimden böyle tepkiler almış olsam bikac gün konusmazdim aklı başına gelene kadar tepkini göster özür dilemesini gönlünü almasını bilene kadar .

Sevgilik surecinde pankartlr açark evlnme teklifi etti,gece yarısı kapımm önünde ozurdilerim diye ateş yaktı nişanlıykn nevri dönmeye başladı

normalde iyiyiz özünde iyi biri ve türevi tabirleri anlamıyorum ben, insanın karakteri öfkeli iken belli olur kimi insan çata çat ama mertçe dövüşür kimisi de işte böyle namertce, sizin kavganız neden anne babana geliyor, ebeveynlerine rezil diyen üstüne yürüyen adamla nasıl devam edeceksin nasıl seks falan yapacaksın hiç bilmiyorum

normalde iyiyiz özünde iyi biri ve türevi tabirleri anlamıyorum ben, insanın karakteri öfkeli iken belli olur kimi insan çata çat ama mertçe dövüşür kimisi de işte böyle namertce, sizin kavganız neden anne babana geliyor, ebeveynlerine rezil diyen üstüne yürüyen adamla nasıl devam edeceksin nasıl seks falan yapacaksın hiç bilmiyorum
aynen katiliyorum. Ama özünde iyi bir insan diye baslayan aciklamalar tam sacmalik

X