• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden nefret edeceğim artık çok değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dertsbasadert

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
107
35
18
Merhaba hanımlar, eşim önceki işinden istifa etti 6 ay işsiz kaldı çalıştı baya kendi mesleğine geçiş yaptı sınavla ama yoruldu o altı aylık sürede. Sınavı kazanınca biz memlekete geldik buraya yerleştik artık. Ama eşim buraya geldikten sonra çok tuhaflaştı önceden birlikte çok güzel zaman geçirirdik gezer tozar eğlenirdik şimdi sürekli bi arkadaşlarıyla planı oluyor ben bunu başkalarından öğreniyorum zaten gitmeyeceğim için sana söylemedim diyor ama içten içe gitmeyi de düşünüyor. İş yerine eğitimdeler kızın biri sürekli dibinde kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama eşim bir iş yapıyor kız yanında, başka bir işte yine yanında birbirilerini alkışlıyorlar falan. En son iyice sinir oldum bir fotoğrafta yerde çökmüş duruyorlar aralarında mesafe var ama kız dengesinş kaybetmiş sözde eşimin dizine elinin tersini koymuş destek alıyormuş. Ondan sonra da kavga ettik sonra barıştık. Şimdi ben ablamla iki günlüğüne şehir dışında olacağım iş arkadaşları da birlikte meyhaneye gidelim demişler sayı toplamışlar bundan da son dk haberim oluyor dedim gidemezsin ben yokken o kızlar da olacak ne işin var orada. Defol git nereye gitceksen boşanırız rahat hareket edersin ben de kafama göre takılırm dedim her yere gideceksen böyle eğer, ben işten geliyorum tüm gün yemek ev işleri bir yere çıkamıyorum onun düşündüğüne bak. Haksız mıyım kuruntulu muyum yol gösterir misiniz bana?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back