Eşimden şiddet goruyorum ne yapmam gerekiyor !!!

Karahindiba18

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
6
1
25
Merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim eşimden ilk defa şiddet gördüm sebebini de söyliyim sevmediği bir şakayı sözlü bir şekilde tekrar ettiğim için kaç kere tokat attı elini çektikçe bir iki defa daha vurdu bide gelmiş inatçılık yaptın durdurmak için yaptım diyor eşim memur olduğu için başka bir ildeyiz hiç kimseye bişey söylemedim bişey olmamış gibi davranıyor şimdide bide bebek yapmayı düşünüyorduk bütün fikirlerim altüst oldu ne yapmalıyım hakkı yoktu vurmaya ne olursa olsun :KK43:
 
Ne olursa olsun hangi tür şaka yapmış olursanız olun bu eşinizin size asla el kaldırmasını haklı çıkarmaz ! Birde hiçbirşey olmamış gibi davranması da garip en azından yaptığından pişman olup bir özür dilemesini bilmeliydi.
 
Şaka ne olursa olsun vurmak nedir. Yaptığı büyük yanlış hadi yaptı bi eşeklik bari kendini afettir be adam hiç bişey olmamış gibi davranmak nedir pess
 
Bu tarz davranışlar üzgünüm ki tekrar ediyor bu bir gerçek. Ses çıkaramazsınız devam da ediyor artarak. Çocuk yapma fikrini düşünmeyin şu sıralar.
 
X