eşimden soğuyorum ...

TURKUAZZZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
137
60
keşke evlenmeseydim dediğim günleri yaşıyorum.. 3 sene oldu evleneli ,2 yaşında kızım var.soğumamın sebeplerini yazıcam ve sizden yorum bekliyorum lütfen...:KK43:
-evli görümcemin eşi bekar görümcemi taciz etti ve kv - kp bunu evli görümcemden sakladı. iğrenç bir durum ama böyle bir ailenin geliniyim ben.
-eşim ve ailesi akrabaları içkiye çok düşkün insanlar. eve gelen herkese içki ikram ederler ve ben bekarken eşime " evimizde sadece baban içki içebilir başka kimseye içki servisi yapamam ben" dediğimde "aa tabiki senin dediğin gibi olacak" derdi ama şimdi bu konu yüzünden hep kavga ediyoruz o her gelene içki verir ben yok derim kavgalar bitmez. ve bu gibi birçok şeye bekarken "tamam" diyip şimdi ise tam tersini yapması beni inanılmaz soğutuyor
-cinsel anlamda hiç istekli değilim ben adeta görev gibi görüyorum...
bu sorunlarımla birlikte size bir soru sormak istiyorum; kızım kreşe başladığında ben iş hayatıma geri dönmeli miyim yoksa ikinci çocuk mu ( bu kadar derdin içinde ne ikinci çocuğu dediğinizi duyar gibiyim ama sadece kızım için... ilerde yalnız kalmasın diye...)

Sen aslında herkesten iyi bilirsin ikinci çocuğu yapıp yapmamakla
Eşini sevmiyorsan yapma, bir gelecek görmüyorsan.
Ama herkes eşine sinirli oldumu, soğuduğunu düşünür ve öfke duyar.
Ben eşimi mesela çok severim ama sinirlenelim sanki ondan nefret ediyor gibi oluyorum

Görümcenin eşi icinde nasıl kızlarına demesini beklersinizki? Bence haksızlık olsada söyleyememeleri normal çünkü İyirenç, Üzücü ve korkunç bir şey. Kizlarını üzmekden korkmuşlar
Içki ıcmeye gelince orda haklısın

İkinci çocuk için erken belki de bosanacaksiniz o da diğer evladın gibi anne babası ayrı yasayacak bu çok zor bi durum hem senin için de zor olur.

Aslında eve içkiyi sokmakla hata etmissiniz en başında... Bence hic bi şekilde içki getirmesini isteme. Çocuğunu bahane et onu düşünüyorum alkollü bir ortamda büyümesini istemiyorum falan de alır getirirken dökmek zorunda kalacağım icecekseniz dışarıya gidin vs de.. Bize burdan Söylemesi kolay inşallah sen de soyleyebilirsin

İkinci çocuk düşünmeyin bence. Bekleyin. Belki başka kararlar alırsınız zamanla 2 çocukla çok zor olur.

Düşüncelerinizde haklısınız. Taciz olayının saklanması nasıl birşey?? Bunu eşiniz de biliyor mu?? Nası kızlarını ''baldızını taciz etmiş'' adama emanet ediyorlar? Nası kendi kızlarının ''kendini taciz eden'' adama ''enişte'' demesine sessiz kalıyorlar?? Çok şaşırdım.

Sırf boşanmasından korktuklarından görümcene kocasının ne mal olduğunu söyleyememişler. İnanamıyorum. Kızına dikkat et yarın öbür gün büyüyünce o eve tek gönderme. Rezillik resmen. O adam aile içinde bunu yapmışsa iş ortamında nasıl bir pisliktir çok merak ettim.

Siz alkol almıyorsanız alkol alan bir erkekle evlenebilirsiniz. Ama bu kadar her gelene ikram edilen bir aileye girmeden önce iki kere düşünmeliydiniz. Bu konuyu kabullenip kavga etmemeyi öğrenin bence. Değiştirebileceğinizi pek sanmıyorum yıpranırsınız.

Cinsellik bir noktadan sonra eski heyecanını yitiriyor. Teslim olmayın bu görev olarak görüyorum fikrine. Çünkü sizin de ihtiyacınız var buna.

İkinci çocuk çok gerekli değil bence. Zaten zor bir evlilikken bekleyin..

2.cocugu bence de dusunmeyin. Biri zorluk yasayacak bari ikincisi yasamasin ama tani nasip bu isler.
Ayrica nasil igrenc bır durum. Aman dikkat edin lütfen. Sapık bir adamla akrabasiniz resmen.n
gorumcenize de cok yazik nasil demezler ya..

gorumceniz hala evli mi ? ya çok iğrenç .

X