• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden şüphelenmelimiyim?

boşanmış dul bayanlar bütün nefretlerini kusmuşlar ama boşuna yorulmuşlar. Sözüm onlara karşı değildi. Konu içeriği bayanın evli zamanını da biliyorum ben.boşananları da asla kınamıyorum.Bugün sizin yarın benim başıma gelebilir. Benim annemle babam da boşanmıştı. Neyse,her konuda muhalefet tarafı oluyor tartışma platformu. AmAoctavia kardeş kimsenin kimseye saldırdığı yok. Olayları akışına bıraktım.Herşeyi zaman gösterecek

nerede bu beğen butonu..
Yazdıklarınız benim yorumlarımı da özetliyor, aklın yolu bir zaten.
Kadın dul ya, potansiyel tehlike, canlı bomba.
Eve çöreklendi, bu nasıl bakış açısıdır??
Eşiniz çok istedi de, o kadın istemedi diye mi evlenememişler, nedir endişenizin asıl kaynağı?
Hele k.validenizden mesafe koymasını beklemeye asla hakkınız yok, akrabası ve komşusuymuş. İletişim kurması doğal, demek sizdeki endişeyi o taşımıyor.

Evliliğinize güvenin ve eşinize huzursuzluk vermeyin bence..

Eşiniz çok istedi de, o kadın istemedi diye mi evlenememişler,
Evet aynen öyle olmuş canım

anladığım kadarıyla kadın boşandıktan sonra olmuş bunlar onun için rahatsı etmiş seni.
ben olsam böyle toplantılar olunca eşimin yanından ayrılmam ve asla eşimi övmem bazı hatunlar bu yanlışı yapıyo sen kendinden emin mesafeli bi duruş sergile.
eşinde ister istemez farkında bile olmadan senin gibi davranacaktır böyle olunca sen de kendini rahat hissedeceksin.
tersini yapar alttan alttan incelersen eşine bunu hissettirir yada paylaşırsan ortada bişey yoksa bile tabiri caizse eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.
yok sayıcaksın karşılaştığında ama asil bi şekilde.
erkekler eşlerinin gururlu ve dırdırcı olmamasını ister bi müddet böyle devam et bence k.valideede hiç takılma kimseyede farkkettirme bu duygularını.bekle ve izle bence epsi hüsnü kuruntu ama olsun sen yinede stratejik ol.:kkk:

çok güzel anlatmışsınız biz insanlara yasak olan şeyler daha tatlı gelir arkadaşında dediği gibi bu konuyu kocanla konuşma onun aklına düşürme derim..

Back
X