eşimdn ilk defa ayrı kaldm... kafamda deli sorular

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.

Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.

1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?

7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.

Belki düğün hazırlığından,yoğunluktan falan özlediğini anlamamışsındır. Normalde bir probleminiz var mıydı?

3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.

Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.

1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?

7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.

özür dilerim sizi üzebilirim
bence hiçbirşey, 3 yıllık evlilikte, "1 hafta eşi özlememe sebebi" olamaz, tabi aşk varsa
bence normal değil...
hele ki aklına gelmemek falan...

aksam yattiginizda direk uyumayip onu dusunmeden yatiyorsaniz bir sikinti kesin vardir.. ama yatmamla uyumam bir oluyor derseniz dedigim gibi ilk bos aninizda onu dusundunuz demektir. Ben neden bu adami ozlemedim diye sormaniz bile o adami dusundugunuzun kanitidir bence... gun icinde kimse sürekli eşini işlerin ortasında dusunmez..

:-) sen buradaki konuları fazlaca okuyup içine isletmissin.. buluttan nem kapma durup dururken..

aksam yattiginizda direk uyumayip onu dusunmeden yatiyorsaniz bir sikinti kesin vardir.. ama yatmamla uyumam bir oluyor derseniz dedigim gibi ilk bos aninizda onu dusundunuz demektir. Ben neden bu adami ozlemedim diye sormaniz bile o adami dusundugunuzun kanitidir bence... gun icinde kimse sürekli eşini işlerin ortasında dusunmez..

ama eşi sormuş beni merak etmiyor musun diye, o zaman "neden bu adamı özlemedim" diye düşünmüş eşini konu sahibi
gün içinde kimse sürekli eşini düşünmez, ama en az 1-2 kere de mi düşünmez?

Eşim sitem edene kadar farkında bile değildim. Eşim öyle söyleyince kendimi suçlu gibi hissettim
bence hiçbirşey, 3 yıllık evlilikte, "1 hafta eşi özlememe sebebi" olamaz, tabi aşk varsa
bence normal değil...

Eşim sitem edene kadar farkında bile değildim. Eşim öyle söyleyince kendimi suçlu gibi hissettim

üzgünüm...bana normal gelmedi...19 senedir eşimle birlikteyim (13 senedir evliyim), hiç böyle bir duygu yaşamadım desem yeridir...yani özlememe, aklıma gelmeme gibi

bence normal değil...

Bencede. Bende aynı şekilde annemlerdeyim hep aklımda eşim özlüyorum onu, evimi..
Aşığım çünkü.. Bence normal bi durum değil ya..

Özlemiyorsun ???bence büyük sorun.aklına bile gelmiyorsa hele..
Sevgi bitmiş demekki ..
Peki eşinle aran nasıldı.kötü şeyler mi yasadınız .ne soğuttu seni sence.derinlerde bişeyler olmalı

Düşünür. Ben yan oda da çalışan eşimi bile özlüyorum. Bütün gün adliyede, belediyede filan geçirse içim daralıp ne zaman gelcek diye merak ediyorum. Hatta il dışarıda gidip aramasa trip atarım yada gece edepsiz mesajlar gönderirim. Tuhaf bir durum ki birhafta. Çok uzun. Sevmiyor olabilir misin, yani onu arzulayip koklamak istemiyor musun?? Bu daha tuhaf olur.

X