eşime bakışları rahatsız ediyor....:(

kivikivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
384
179
amca oğlumun eşi ailece görüşüyoruz ne zaman bir araya gelsek fazla konuşmaz fakat eşime hep kaçamak bakışlarını (değişik) yakalıyorum bi konu konuşuyo oluruz ve genelde amcaoğlumla çok iyi espriler havada uçusur bir araya geldiğimizde eşim zaten soğuktur çok konuşmaz oda öyle bir konuyu konuşurken baktım eşime yine öyle bakıyor öyle değilmi diyorum ona bakmayı kessin diye ha haa falan diyo az sonra yine aynen devam bi süre sonra kendi eşinin ailesinden sürekli şikayet eder ben ettimmi en azından maddi yardımları var diyo her seferinde eşiminde durumu fena sayılmaz ama kızın gözü hep yükseklerde eşime konuyu açtım ve bidaha onunla konuşmuyo aynı ortamda ama bu tabi daha çok tetikliyo süphe uyandırıyo sırf aynı mahallede oturuyoduk ama evimiz küçüktü başka yerden ev aldırdım yinede biraraya geliyoruz haftada falan ama laf çaktırıyorum falan kıza hiç anlamıyo facede falan onla olan fotoları beğeniyo yalnızsam fotoda beğenmiyo napcamı bilemedim amcaoğlumu da seviyorum görüşmemek olmaz napmalıyım...?

Ben olsam görüşmezdim herhalde. Görüşsem bile haftada bir olmazdı daha nadir.

aslında güzel değil kilolu falan ama ben ev hanımıyım bebeğim var 2 yaşında o memur eşimde memur....

yaptım onu defalarca kızdığımı belli ettim laf çarpıttım yok yine aynı....

kocasını sevmıyor mu araları nasıl ki

Öyle bi durumda " uuuuu ayseeeee cok derine daldin kizzzz, vallah bak bogulursun cikamazsin mazallah" deyin... Sonra hicbisey olmamis gibi gülüs cümbüs amcaogluyla muhabbete devam... He bide her hafta bulusmayin, ne mecburiyetiniz var, yavas yavas araya mesafe koyun, müsait degiliz, baska planimiz var, misafirlige gidiyoz falan fistan...:KK14:

Bu konunun biraz daha farklisi basima gelmisti maalesef ama bence siz acikca kadinla konusun bu ne yaa ayiptir boyle seyler densiz kadin!!

nebilim sürekli tartışıyolar boşanıcak oluyolar kız yalvarıyo filan barışıyolar....

ne tuhaf sız bellı edın kızgınlıgınızı bakıs ya da ımalı sozlerle kımseye guven olmuyor zaten can sıkıcı

Öyle bi durumda " uuuuu ayseeeee cok derine daldin kizzzz, vallah bak bogulursun cikamazsin mazallah" deyin... Sonra hicbisey olmamis gibi gülüs cümbüs amcaogluyla muhabbete devam... He bide her hafta bulusmayin, ne mecburiyetiniz var, yavas yavas araya mesafe koyun, müsait degiliz, baska planimiz var, misafirlige gidiyoz falan fistan...:KK14:
:) onları yapıyorum ama nerde nato kafa nato mermer yada işine geliyo bilmiyorum....

X