- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
amca oğlumun eşi ailece görüşüyoruz ne zaman bir araya gelsek fazla konuşmaz fakat eşime hep kaçamak bakışlarını (değişik) yakalıyorum bi konu konuşuyo oluruz ve genelde amcaoğlumla çok iyi espriler havada uçusur bir araya geldiğimizde eşim zaten soğuktur çok konuşmaz oda öyle bir konuyu konuşurken baktım eşime yine öyle bakıyor öyle değilmi diyorum ona bakmayı kessin diye ha haa falan diyo az sonra yine aynen devam bi süre sonra kendi eşinin ailesinden sürekli şikayet eder ben ettimmi en azından maddi yardımları var diyo her seferinde eşiminde durumu fena sayılmaz ama kızın gözü hep yükseklerde eşime konuyu açtım ve bidaha onunla konuşmuyo aynı ortamda ama bu tabi daha çok tetikliyo süphe uyandırıyo sırf aynı mahallede oturuyoduk ama evimiz küçüktü başka yerden ev aldırdım yinede biraraya geliyoruz haftada falan ama laf çaktırıyorum falan kıza hiç anlamıyo facede falan onla olan fotoları beğeniyo yalnızsam fotoda beğenmiyo napcamı bilemedim amcaoğlumu da seviyorum görüşmemek olmaz napmalıyım...?