eşime boşanma davası açtım

Karaelmas42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
51
18
88
33
mrh arkdslar daha öncede konu açmıştım eşimle ilgili problemlerim vardı ve ben iddia da oynuyor die dava açtım..başta mahkeme olmadan önce beni ikna etmek için bi gün uğraşyrdudiğer gün bela okuyrdu.bende memur oldgmiçin düğünev eşyası hepsini birlikte aldık ve ben bosansin die tazminat nafaka istemedim ev eşyasını da isteme borca verecem dedi fakat mahkeme bittikten hemen sonra annesi gil evime yerleşmiş midem bulandı resmen bu nasıl olur die sonra dedim ki iyi ki de bitirmişim hakarer kufur kabaliklaribitmyrdu evliliğim boyunca aileme yardım da edemedim resmen sömürdü beni zaten ailemde onu istmyrdu ve de haklı çıktılar insanın ailesinin sözünü hep dinlemeliymiş( ve çocuğuma kendim bakiyrm çocuk için nafaka istycm dedim bana dediği ben zaten senin borcunu oduyrmdiyor anlamadgimbu erkekler ne zmndan beri böyle karaktersiz oldular..utanmadan dediğine bakın onun 2 yıl boyunca düğün ev iddia parasını ödedim sanki benim borcum gibi davranyr ..neyse şükür bitti Allah uzak etsin böyle insanları

Şükredin kurtulmuşsunuz

Oncelikle geçmiş olsun kaderimizse gorecekmisiz ... Seninki gene boşandıktan sonra oturmuş ben kaldım evin elektrik doğalgazını kestiler gitsin diye 5 gun yaşadım o şekilde. 6. Gün Ev bulup tüm eşyaları başka bir eve taşıdım. 7 gün ailesi eve çökmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…