Esime cok duskunum ama onu cok boguyorum

yesildurak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
24
0
32
Eşime o kadar düşkünüm ki sabah 5 te börek aç dese kalkar açarım ama ben istiyorum ki o benim için yansın tutussun elimde değil sevmek hastalıklı gibi seviyorum buda onu zaman zaman boğuyor ne yapmalıyım ya

Hıc kimse kusursuz aşki ve sevgie layik degildir.. ve bizde kimseyi kusursuz sevme gucune sahip degiliz.. Kendine deger ver. Sevgin hezimete dönüşmemesi icin kimseden 4/4 luk sevgi de fayda da bekleme. Sevmek deger vermek saygi duymak hosgorulu olmak birbirinize destek olmaktan gecer . diger turlu zarar veriyorsa ,sevgi dedigimiz sey olamayabiliyor. Bizi Yaratanin emaneti hepsi.. Onu ve Rasulunu salihleri hakkiyla sevmeyi nasip etsin Allah arkadasim iradenle dizginleyebildigin surece kendini mutlu olursun :) hayirli aksamlar

Valla bende sen gibiyim arkadaşım.. Hastalıklı hale geldim.. Delliii gibi kıskanıyorumç. Eşim halbuki beni çook sever çook bağlıdır bana..buna rağmen dişi sineğe tahammulum yok :-) tavsiyeleri bnde dinliyim

Derin derin nefes alinn.. vesveselere kapilmayin baska seyler dusunun guzel seyler akliniza getirin ama gozunuz detaylardan kacmasin caktirmayin.. zaten belli etmedigin surece yavas yavas kaybolur sizden. uyanik olun ama belli etmeyin :)) hayatiniza bakin bi yrlerde bi alarm calmiyorsa :)

Bende Öyleyim.her istediğini yapayım gibi değil benimki daha kötü :) hep Yanımda otursun istiyorum. Işe gidiyor Öğlen arıyorm ne zaman geleceksin diye :)
Bıktı benden. Uzak durmaya çalış, kas kendini diyeceğim ama ben bile yapamıyorum ki

X