- Konu Sahibi kalbimdurur
merhaba arkadaşlar sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum.. eşim ailesiyle kötü oldumu tam kötü oluyor birkaç zaman görşmüyorlar iyi olunca da tam iyi oluyor..eşi ve ailesi arasında ki dengeyi koruyamıyor..dün eşimn annesi babası görümcem bize geldiler mangal yapıldı yemekler falan kaynanam da görümcemde yardımlaşmayı bilmezler herşey önüme gelsin hazır yiyeyim derler neyse dün eşim mangalı bende salatalar mezeler falan hazırladım meyvesinden tatlısına kadar herşeyiyle ilgilendim görümcem asla yardım etmedi üstüne üstlük laf vurdu dün paltıcan ve kırmızı biber közleyip salatasını yaptım eşimede kavanoz alalım da kışada yapalım dedim.. kayınbabam da konuyu önce anlamadı uzakta oturuyordu görümceme sordu ne kavanozu kızım dedi görümcem de aynenşu ay ne bileyim babacım turşu mu ne kavanozu ben bilmem öyle şeyler benim seviyem değil dedi
bene eşim de alındık. eim gerçi lafını söyledi ama ben kırıldım
bu zamana kadar hep ben onları yemeğe aldım ağırladım onlar hiç almadılar çağırmadılar da..eşim de ne olsa annesini arıyor herşeye davet ediyor hemde bana sormadan..dün mangala geldiler yaptık falan gece gittiler çok yoruldum bugünde sabah akşam yemek planı yapalım dedik yaprak sarması yapalım dedim uzun zamandır yapmadık dedim tamam dedi eşim..yarım saat sonra annesi aradı ne yapıyonuz falan diye hemen yaprak sarması yapcaz sen seversin anne gelin yiyelim falan diyo bide ısrar ediyo yaa belki ben istemiyorummm bide bana sormadan etmeden diyor..:26::26:eşimin ailesiyle zaten öncelerden baya tartışmalarımız olmuştu eski konularımı okuyan arkadaşlar bilirler..ben şimdi eşimle aramı açmadan güzellikle nasıl bu durumdan rahatsız olduğmu açıklayacağımm bide haksız mıyım kızlar yaa sanki bizim ev lokanta gel ye iç otur bide laf vur git...:26::26: