Eşime derdimi anlatamıyorum:((

bilmiyorumki esinde bi tuhafmis
yani normalde ana kuzusu erkekler hergün annelerine gitmek ister
buda gitmek istemiyor
gelsinler istiyor
anlamadimki

Bence lafı hiç dallanıp budaklandırmadan eşinize söyleyin.
Bundan sonra benden habersz misafir davet etme diyin.
Valla benim de en sinir oldugum şey ,
habersiz davet edilen misafirdir.
Belki ona göre bir planım var, ne bileyim belki o gün başka bir şey yapacagım.
O nedenle mutlaka eşinize söyleyin ....

Allah yardımcın olsun seni okadar iyi anlıyorumki ben eişimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorumbenim eşim derdimi anlamayı bırak artık dinlemiyo bile sana tavsiyem fazla yüzgöz olma belki ozaman eşinin ailesi gelmek istemez

Eski konularını okumadım ama birazdan bakacağım canım..
Görümcenin kuyruk acısı şimdi anlaşıldı :))
Hiçç onu takma kafana ,uzak dur, mesafeli ol..
Ama eşin seni niye götürmüyor annesigile orası ilginç..
Hiç sordun mu sebebini?
Bu nasıl iş ?
Bayram da bile siz küçüksünüz onların elini öpmeye gitmeniz lazım ama siz gideceğinize eşin onları çağırıyor?

dedim ya ben bunlardan bişey anlamadım zaten konularımı okuyunca bana hakverirsin:1: ya adam akıllı sormadım ama laf arasında özel günlerde hadi gidelim deyince hep laf geçiştirildi...ya bide bunlar kendilerini biraz sosyetik sanıyolar bunlarda yok öyle gidilcek el öpülcek bilmem ne aslında varda işlerine gelmiyor bence görümcem varya allha düşman başına vermesinnn ben değil abisi bile diyor hiçbir erkek çekmez bunu diye ama yarın sence eşime adam akıllı sorsam mı biz neden annelere hiç gitmiyoruz yada davet edilmyoruz falan diye sence nasıl sorayım

bilmiyorumki esinde bi tuhafmis
yani normalde ana kuzusu erkekler hergün annelerine gitmek ister
buda gitmek istemiyor
gelsinler istiyor
anlamadimki

canım gitmiyor ama hergün mutlaka telefonla görüşürler bazen dakikalarca saatlerce yaww sanki çok uzak bin arabaya git anana otur akşama kadar konuş:9: hayrt bişey...normalinde ana kuzusudur herşeyi yetiştirir hemen hemen.. buaralar bıraktı gibi ama takipteyim yakalarsam yine tartışmaların başlayacağını biliyo

Bence lafı hiç dallanıp budaklandırmadan eşinize söyleyin.
Bundan sonra benden habersz misafir davet etme diyin.
Valla benim de en sinir oldugum şey ,
habersiz davet edilen misafirdir.
Belki ona göre bir planım var, ne bileyim belki o gün başka bir şey yapacagım.
O nedenle mutlaka eşinize söyleyin ....

canım arefe günü sabah eşime dedim yarın annenlere gideriz bayramlaşmaya ses yok...görümcemle eşim ben biryere gittik görümcem demez mi biz misafir kabul etmiyoruz diye benm af eşimde ee bize gelin yarın mangal yapalım dedi tabi ben ses çıkartmadım bide ısrar ediyoo.. neyse görümcem indi arabadan dedim yaa sen bana sormadan ne davet ediyon zaten yorgunum bütün gün koşuşturmaca bide bana sormadan dedim..biraz alındı ama ne yapayımm tabi bişey değişmedi yine geldiler mangala:26:

Eşin diğer 2 evliliğini niye bitirmiş sebebini biliyor musun?

sebeplerini biliyorum canım ilk tanıştığımız da anlattı bana..ilk eşinin cinsellik üzerine psikolojik sorunları varmış 4 yıl evli kalmışlar ve eşini tedavi ettirmiş ama düzelmemiş hatta tedavi eden doktor tanıdık çıktı doktorlada görüştüm doğruydu herşey..ikinci evliliği acele kararla yapmış o da eşim evlendikten sonra iflas eşiğine gelmiş anlattığına göre 2.eşinin tutumsuzlukları yüzündenmiş kredi kartı çek senet vs işleri yani bunların da bana ispat etti tabi kendi hatalarınıda anlatmıştı..

Allah yardımcın olsun seni okadar iyi anlıyorumki ben eişimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorumbenim eşim derdimi anlamayı bırak artık dinlemiyo bile sana tavsiyem fazla yüzgöz olma belki ozaman eşinin ailesi gelmek istemez

ayyy varya bide çiftlik kurcaklar 3 tane ev yanyana yapılcakmış biri bizim biri kaynanamların bide mustakbel görümcemin:37::37:beni seneye daha kötü günler bekliyooo:41::41: yüz vrmediğim halde böylelerrrr hiç aramam sormam ama böyleler

ayyy varya bide çiftlik kurcaklar 3 tane ev yanyana yapılcakmış biri bizim biri kaynanamların bide mustakbel görümcemin:37::37:beni seneye daha kötü günler bekliyooo:41::41: Yüz vrmediğim halde böylelerrrr hiç aramam sormam ama böyleler

işin çok zor sakın aynıyere taşınma inan herşey daha kötü olur öyleki biz eşimle artık ipleri iyice kopardık oglum olmasa saniye durmam çeker giderim gün geçtikçe dahada çok zoruna gidicek öyle insanlara hizmet etmek eşinle herşeyi açıkça konuşman en iyisi bide hemen çocuk düşünme kaynananın gazına gelip ozaman dahada çok bunaltırlar

işin çok zor sakın aynıyere taşınma inan herşey daha kötü olur öyleki biz eşimle artık ipleri iyice kopardık oglum olmasa saniye durmam çeker giderim gün geçtikçe dahada çok zoruna gidicek öyle insanlara hizmet etmek eşinle herşeyi açıkça konuşman en iyisi bide hemen çocuk düşünme kaynananın gazına gelip ozaman dahada çok bunaltırlar

aynı yere taşınmama gibi bir durum sanmıyorum olmazzz eşimde çiftlik evi sevdiği için bide hayatta redetmez böyle bir teklifi..herşey daha kötü olur biliyorum o yüzden ben eşime şimdiden söylemeliyim bana sormadan çağırma falan diye ya bide ben yüz vermiyorum geliyorlar versem kafama çıkacaklar sanırım ee tabi onca olaydan sonra eski beni arıyorlar ama gözüm açıldı artıkkk yaa değseler inan hizmet edersin ne olacak bizde yarıbigün yaşlanacaz ama değmiyolarrrr inann...çocuk aslaaa:19::19::19: evliliğim rayına bi otursun sonra belkii

erkek milletinden incelik beklemeyeceksin karım yorulmuş yorulmamış bimezler düşünmezler :19:sen açık açık eşini karşına al konuş yorulduğunu ve senden habersiz kimseyi çağırmaması gerektiğini söyle.aslında ailesi yabancı değil ama sana ağır misafir muamelesi yapıyorlar hiçbirşeye yardım etmiyorlar üstüne laf sokuyorlar ve sizi hiç evlerine çağırmıyorlar:23: yani kırk kat yabancı gibi davranıyorlar bence bunların hepsini söyle içinde kalmasın yoksa bu işin önüne hiç geçemezsin:50:

erkek milletinden incelik beklemeyeceksin karım yorulmuş yorulmamış bimezler düşünmezler :19:sen açık açık eşini karşına al konuş yorulduğunu ve senden habersiz kimseyi çağırmaması gerektiğini söyle.aslında ailesi yabancı değil ama sana ağır misafir muamelesi yapıyorlar hiçbirşeye yardım etmiyorlar üstüne laf sokuyorlar ve sizi hiç evlerine çağırmıyorlar:23: yani kırk kat yabancı gibi davranıyorlar bence bunların hepsini söyle içinde kalmasın yoksa bu işin önüne hiç geçemezsin:50:

söyleyeceğim canım hatta bugün birşeyini yakaladım eşimin konu olarak açacam şimdi kafam çok karışıkkkbu olanları da bu yakaladığım şeyide içimdekileri tektek söyleyeceğim ne bu yaa bütün erkekler kadınları ezsinn ohh ne ala

Ah bu erkekler, sorun bana kalirsa esinde…her seye annesini neden cagiriyor? Sende ona gore tepkini goster, istemedigini anlamiyorsa hareketlerinden acik acik soyle. Gerekirse tepki goster. o laflardan sonra o yapragi sarmaman gerekirdi, sarmaki cagirdigina pisman olsun. Ayni sekilde bir durum olunca tekrar cagirmaya cesaret edemesin.

Orda gorumcen oyle laf edince, sende deseydinki herseyden anlamak seviye ister dogru o da sende gezmez. Durup dururken laf edilmez ama orda resmen kasinmis.

Ama su da var, insan cok kosturdugunda yardim bekler herhalde arkadasindan gorumcesinden..birde yabanci degilsinki..ama huyunu suyunu biliyorsundur artik onun. Yardim bekleme..kendi isini kendin gor.

Son düzenleme:
Ah bu erkekler, sorun bana kalirsa esinde…her seye annesini neden cagiriyor? Sende ona gore tepkini goster, istemedigini anlamiyorsa hareketlerinden acik acik soyle. Gerekirse tepki goster. o laflardan sonra o yapragi sarmaman gerekirdi, sarmaki cagirdigina pisman olsun. Ayni sekilde bir durum olunca tekrar cagirmaya cesaret edemesin.

Orda gorumcen oyle laf edince, sende deseydinki herseyden anlamak seviye ister dogru o da sende gezmez. Durup dururken laf edilmez ama orda resmen kasinmis.

Ama su da var, insan cok kosturdugunda yardim bekler herhalde arkadasindan gorumcesinden..birde yabanci degilsinki..ama huyunu suyunu biliyorsundur artik onun. Yardim bekleme..kendi isini kendin gor.

sorun zaten benm eşimde benm en büyük problemim o zaten....ailesi de görümcem de eşimde anlayışsız insanlar ancak köle giibi kullanmak isterler ki artık bugünden sonra eşiminde öyle oldugunu düşünüyorum.....

merhaba arkadaşlar sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum.. eşim ailesiyle kötü oldumu tam kötü oluyor birkaç zaman görşmüyorlar iyi olunca da tam iyi oluyor..eşi ve ailesi arasında ki dengeyi koruyamıyor..dün eşimn annesi babası görümcem bize geldiler mangal yapıldı yemekler falan kaynanam da görümcemde yardımlaşmayı bilmezler herşey önüme gelsin hazır yiyeyim derler neyse dün eşim mangalı bende salatalar mezeler falan hazırladım meyvesinden tatlısına kadar herşeyiyle ilgilendim görümcem asla yardım etmedi üstüne üstlük laf vurdu dün paltıcan ve kırmızı biber közleyip salatasını yaptım eşimede kavanoz alalım da kışada yapalım dedim.. kayınbabam da konuyu önce anlamadı uzakta oturuyordu görümceme sordu ne kavanozu kızım dedi görümcem de aynenşu ay ne bileyim babacım turşu mu ne kavanozu ben bilmem öyle şeyler benim seviyem değil dedi:50::50:bene eşim de alındık. eim gerçi lafını söyledi ama ben kırıldım:43: bu zamana kadar hep ben onları yemeğe aldım ağırladım onlar hiç almadılar çağırmadılar da..eşim de ne olsa annesini arıyor herşeye davet ediyor hemde bana sormadan..dün mangala geldiler yaptık falan gece gittiler çok yoruldum bugünde sabah akşam yemek planı yapalım dedik yaprak sarması yapalım dedim uzun zamandır yapmadık dedim tamam dedi eşim..yarım saat sonra annesi aradı ne yapıyonuz falan diye hemen yaprak sarması yapcaz sen seversin anne gelin yiyelim falan diyo bide ısrar ediyo yaa belki ben istemiyorummm bide bana sormadan etmeden diyor..:26::26:eşimin ailesiyle zaten öncelerden baya tartışmalarımız olmuştu eski konularımı okuyan arkadaşlar bilirler..ben şimdi eşimle aramı açmadan güzellikle nasıl bu durumdan rahatsız olduğmu açıklayacağımm bide haksız mıyım kızlar yaa sanki bizim ev lokanta gel ye iç otur bide laf vur git...:26::26:
tabi ki haklısın sonuçta orası senınde evinde ben olsam o görmceye tokadı patlatırıdm sanırım eşinle güzellikle ve sakin bir şekilde anlat ailen gelsin fakat bana da sor benim ruh halıme belli olmaz senlede vakıt gecirmek istiyorum tamam ailen gelsin ama hergünde olmaz de

Emin ol oyle, senin yorulman ezilmen umrunda mi saniyorsun? Sirtinda tasidigin surece bir numarasin esine, hele birde tersini yap o zaman gercek yuzunu gorursun :34:

yemeğe çağırmak bunun birde maliyeti var ondan hiç bahsetmemişsin geçen annemin ahireti kendine geldi sonra sabahın köründe tel .açıp kızım sabah sana geleceğim dedi baktım dolapta birşey yok hemen markete gidip birşeyler aldım öğlen yemeklemeye yani para varsa misafir ağırlaya bilirsin gönümüz insanıda paraları misafir ağırlamaya yetmiyor eski bereket yok şu cep tel çıkalı

yemeğe çağırmak bunun birde maliyeti var ondan hiç bahsetmemişsin geçen annemin ahireti kendine geldi sonra sabahın köründe tel .açıp kızım sabah sana geleceğim dedi baktım dolapta birşey yok hemen markete gidip birşeyler aldım öğlen yemeklemeye yani para varsa misafir ağırlaya bilirsin gönümüz insanıda paraları misafir ağırlamaya yetmiyor eski bereket yok şu cep tel çıkalı

canım kendi ailesi olunca mesele parayı mı düşünüyor sanıyorsun...beni birkere bile yemeğe almayan ailesini neden biz hep alıyoruz ki ama ben de kotamı koydum artık geldiklerinde bişey yapmicam bazen de aniden geliyorlar eşim hemen yemek yapalım falan diyor sanki uzun yoldan gelmişlerde aynı şehirde oturuyoruz..

Back
X