genç yaşta hepimiz ilişkilerimizde sorunlar yaşıyoruz heleki daha ben geçenlerde sorun yaşadım. bende kendimi çok değersiz hissediyordum. sevgilime kaç defa bana beni özel hissettir dediğim halde hemde. Karşına al istediğin kadar düzgünce konuş işe yaramıyor erkeklerde genelde. Kısacası anladımki her şey kendine değer vermeye başlamaktan geçiyor. Kendisinden uzaklaştığınızı hissettirin ve kendinize bol zaman ayırın kendinizle ilgilenin varınızı yoğunuzu katmayın işte o zaman önemli olursunuz. Onun isteyipte kendi istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın. Gerektiğinde rest çekmeyide bilin. Ben böyle yapmaya başladım şuan benden iyisi yok. Kıyaslanma olayını hiç yaşamadım ama yerinizde ben olsam eşim biriyle beni kıyaslasa, benim bir eksiğim yok ve o yüzden daha iyi olmak gibi bir çabamda yok, sen kendini geliştirmeye başla anca anlarsın gibisinden bir şey der sallardım. Sizi yersiz yere eleştirmesinede göz yummayın, ben yaptıklarımdan memnunum bana yetiyor seninde daha önemli konun yok herhalde diyip geçiştirin gitsin