- 23 Şubat 2012
- 353
- 266
- 103
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Zaten balayından döndüm bir hafta içinde hamile kaldım. Öncesi nişanlıyken sevgiliyken iyiydi şiirler yazardı. Ama ben bazı şeyleri göz ardı etmişim. Mesela yüzük almaya gittiğinizde pırlantalar da Baktık hatta araştırıp Buldum Kuyumcukente gittik yüzde elli indirim vardı ikinci el pırlantalar vardı. Pırlantaya baktım hep pahalıydı fiyatlar ikinci el olan yer baya indirim yapmıştı. 1800 falan olacaktı bi Dr alyanslar sonra düşündük orda o dedi ki bu parayu bitirmeyelim daha mobilya alınacak düğün var ona göre hareket edelim içimden tabi istiyordum ama olsun dedim altın aldık 300 TL'ye tektaşı yemek takımım bimdrn 200 TL'ye almıştım bütün mobilyalar iki koltuk takımı olmasına rağmen on iki bin tuttu takı seti istemedim düğün yapıldı sadece bindallı kına gecesi nişan hiçbiri yok. Çok fedakarlık yaptım. Hiç pişman olacağımı düşünmedim. Hep diyodu ki evlenince çok mutlu olcaz borçsuz evlencez bütün kadınlar sana özencek seni çok rahat ettirecem hani nerede. O kadar fedakarlıpın karşılığı nerde saat bile istemedim parası kalmadı diye 300 TL ya altın saat. Ben bunu hak edecek bişey yapmadım.
Hiç evlilik yapmadım ileridede evlilik veya çocuk ideallerim arasında değil. Sizi anlamam elbet zor ama empati yapmaya çalıştığımda anladığım şey siz fedakarlığınızı karşılık bekleyerek yapmışsınız birazda bunun pişmanlığı var gibi geldi. Yaşınız daha çok genç kendinize yazık etmeyin. Eğer boşanma konusunda gözünüzü kararttıysanız ve eminseniz yeni bir hayat sizi bekliyor o yüzden tekrar evlenecek olursanız o kişiyi çok iyi seçmeniz lazım her şeyi yaşayıp yaşatıp ölçüp biçmeniz lazım. Çünkü çocuğunuz var. Babadan yana yüzü gülmeyecek muhtemelen bari ona da sizede bir eksiklik hissettirmeyecek biri çıkar inşallah karşınıza