- 28 Ocak 2009
- 34.515
- 58.082
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebebğim olmuyo bi çok kez düşük yaptım gitmediğimiz dr kalmadı
ve ben eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum benimle evlenmeseydi bunların hiç birini yaşamayacaktı
her seferinde sevinip daha sonra kahrolmayacaktı her adet dönemimde suçluluk hissediyorum
aklımı sürekli kemiren sorular var ya hiç olmazsa ona bu duyguyu tatmamasına vesile olamam
ayrılalım diyorum kabul etmiyor kendine yepyeni bi hayat kurarak daha mutlu olabilir
kızlar beni yadırgamayın ama ne yapacağımı bilmiyorum tıkandım kaldım sürekli kendimi suçluyorum![]()
gittim canım prof lara dr lara duyduğum araştırdığım dr hepsine gittim hepsi aynı şeyleri söylüyo belli bi sorun yok diyo
rabbim kimseye aratmasın olup kaybetmek o kadar acıki bebeğiniz ellerinizin arasından kayıp gidiyo ama sen hiç bişe yapamıyosun
çok tarifsiz bi acı anlatamam allahım hiç kimeseye yaşatmasın
benim amacım onu sadece çocugum olmadığı için terk etmek değil
5 defa düşük yaptım 1 defa dış gebelik yaşadım
her hamileliğimde dr gittiğimde olumsuz bişe diyecek ödü kopmasını
kanamam başladığında yüzüne takındığı hüznü görmeye
ameliyatımda kapının önünde dakika başı saate bakıp bişemi oldu acaba diye kapıda onu tek başına bırakmaya
her bebğimi kaybedişimde bana nası söyleyeceğini ve nası teselli edeceğini inceden inceye düşünmesine
her dr gidişimizde onlara boğazım düğümlenerek bişeyler anlatmaya çalıştığımı görmesine
kendiyle birlikte evlenenlerin boy boy çocuklarının olup onlarında eşimle dalga gecercesine çocuk muhabbeti edip yarasını kanatmasını
vede ben düşük yaparken benim kıvranmama dayanayamayıp ağlamasına
dayanamayıp bu acıyı ona tekrar tekrar yaşatmak istemememden kanaklanıyo
allahım kimseye yaşatmasın ama bebeğinin elleriniz arasından kayması bambaşka bi acı
rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat
bebebğim olmuyo bi çok kez düşük yaptım gitmediğimiz dr kalmadı
ve ben eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum benimle evlenmeseydi bunların hiç birini yaşamayacaktı
her seferinde sevinip daha sonra kahrolmayacaktı her adet dönemimde suçluluk hissediyorum
aklımı sürekli kemiren sorular var ya hiç olmazsa ona bu duyguyu tatmamasına vesile olamam
ayrılalım diyorum kabul etmiyor kendine yepyeni bi hayat kurarak daha mutlu olabilir
kızlar beni yadırgamayın ama ne yapacağımı bilmiyorum tıkandım kaldım sürekli kendimi suçluyorum![]()
stres yapmayın bence,bu yuzde odaklanamıyor olabılırsınız.
Benım esımde derdı,eger bende olmazsa ayrılırım senın yu<zunden olmuyorsa ayrılmam ben senle bebek ıcın evlenmedım derdı.
Bin şükür aratmadı Rabbım,esınınızın aklına ayrılıgı sokmak cok buyuk yanlış bence.
Bol bol dua edın,sevgınız üstesınden gelıcektır herseyın![]()
Allah yardımcın olsun canım.
Ama doktorlar hiçbir sebep yok dediyse, zamanı gelmemiştir demek ...
Hayırlısı ile olacak bir çocuğun merak etme... Hatta buraya konu açacaksın.
Hissediyorum ben :)
Eşinizle iyi günde kötü günde diye söz verdiniz değilmi, sizi böyle bir sebepten bırakması zaten olmaz.
Zaten yanınızdada.. :)
Herşeyin bir zamanı vardır, kendinizi üzmeyin.
Allah size en kısa zamanda hamile kalıp, tatlı bir melek doğurmayı nasip
eder inşallah.
Sorun eşiniz de olsaydı siz ondan ayrılacak mıydınız?
Yapmayın lütfen.
Eşiniz ne kadar anlayışlı bir insan farkındasınız degil mi?
Önce bu düşünceleri kafanızdan atın.
Her ay yine olacak mı sorusunu çıkarın kafanızdan.
Stres çok etkili.
Ne zamanki rahatlayıp artık takmamaya başlarsınız,
o zaman meleginiz size merhaba diyecek.
Bu gece dua edecegim sizin için...
kızlar allah hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun acımı paylaştığınız yükümü biraz olsun hafiflettiniz
vicdanımı susturamıyorum tek sorunum bu rabbim sesimi duyuyo ben inanıyorum
5 yıldır istiyoruz hamile kalıyorum kalmıyo deilim ama hep bebeklerimi düşürüyorum
umarım benimde eşiminde bi gün yüzü güler şu anda kendimi okadar çaresiz ve güçsüz hissediyorumki
buraya yazarak bi nebze rahatlamak istedim...