eşime nasıl kilo aldırabilirim

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
1 yıldır kilo almaya çalışıyoruz ama 80de takıldık kaldık.5 kilo alsak yeter.ne yapabilirim.bide spora gidiyor

protein tozları falan var onlarıda kullanmasını istemiyorum.ben yemek işiyle gereksinimi tamamlarım dedim ama olmuyor

1 yıldır kilo almaya çalışıyoruz ama 80de takıldık kaldık.5 kilo alsak yeter.ne yapabilirim.bide spora gidiyor

çok özür dilerim ama
neden eşin hakkında yazarken "kilo almaya çalışıyoruz, 80'de takıldık kaldık" yazıyorsun?
hani bunu insan çocuğuna yapar (ki o bile yanlışmış uzmanlarca) eşin için tuhaf geldi bana...

çok özür dilerim ama
neden eşin hakkında yazarken "kilo almaya çalışıyoruz, 80'de takıldık kaldık" yazıyorsun?
hani bunu insan çocuğuna yapar (ki o bile yanlışmış uzmanlarca) eşin için tuhaf geldi bana...
birlikte uğraşıyoruz çünkü: )

zayıf görünüyor kendide rahatsız bu durumdan.yani bakınca fit ama almayı çok çok istiyor
Ne kadardır spor yapıyor?
Mesela omuz bölgesi ve kolları gelişirse o sıskalık gider biraz. Mesela omzu geniş olmasa aldığı kilolar göbeğe gitse komik görünür. Orantısız olur. omuzları genişlese, bel bölgesi ince olsa o kadar sırıtmaz. Hani üçgen vücut deniyor ya, öyle olur.
Bi de spor yaptığı süre boyunca sürekli yumurta, süt, et türü şeyler yesin. Spor salonunda hocasına kendisi için bi liste hazırlatsın, ilgileniyor spor hocaları.

Ne kadardır spor yapıyor?
Mesela omuz bölgesi ve kolları gelişirse o sıskalık gider biraz. Mesela omzu geniş olmasa aldığı kilolar göbeğe gitse komik görünür. Orantısız olur. omuzları genişlese, bel bölgesi ince olsa o kadar sırıtmaz. Hani üçgen vücut deniyor ya, öyle olur.
Bi de spor yaptığı süre boyunca sürekli yumurta, süt, et türü şeyler yesin. Spor salonunda hocasına kendisi için bi liste hazırlatsın, ilgileniyor spor hocaları.
4 aydır gidiyor spora vücut şekilleniyor ama sanki dahada zayıf görünmeye başladı.bişey söyleyip moralinide bozmak istemiyorum.

kas yapan erkeklerin kilo alması sart iyi beslenmiyorsa alamaz hem spor hem yeterli beslenememe kilo verdirir daha cok..protein tozlarında sıkıtı yok ama ya hatta bi ara bende kullanmayı dusundum

X