Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.85boyu kaçki canım
vücut yapmaya çalışıyor..kilo almak istiyosa nden spora gidiyoki?
vücut yapmaya çalışıyor..
zayıf görünüyor kendide rahatsız bu durumdan.yani bakınca fit ama almayı çok çok istiyorBence kilo falan almasın, 1.85e 80 kilo iyi bence.
1 yıldır kilo almaya çalışıyoruz ama 80de takıldık kaldık.5 kilo alsak yeter.ne yapabilirim.bide spora gidiyor
boyuna göre kilosu iyi ama kemik ve kas yapısıda önemli tabi.benim eşimde kilo almaya çalışıyor.ben eşime muzlu süt içiyorum yatarken ama kendim yapıyorum.çok işe yaradı
birlikte uğraşıyoruz çünkü: )çok özür dilerim ama
neden eşin hakkında yazarken "kilo almaya çalışıyoruz, 80'de takıldık kaldık" yazıyorsun?
hani bunu insan çocuğuna yapar (ki o bile yanlışmış uzmanlarca) eşin için tuhaf geldi bana...
bende deniyim umarım işe yararboyuna göre kilosu iyi ama kemik ve kas yapısıda önemli tabi.benim eşimde kilo almaya çalışıyor.ben eşime muzlu süt içiyorum yatarken ama kendim yapıyorum.çok işe yaradı
Ne kadardır spor yapıyor?zayıf görünüyor kendide rahatsız bu durumdan.yani bakınca fit ama almayı çok çok istiyor
4 aydır gidiyor spora vücut şekilleniyor ama sanki dahada zayıf görünmeye başladı.bişey söyleyip moralinide bozmak istemiyorum.Ne kadardır spor yapıyor?
Mesela omuz bölgesi ve kolları gelişirse o sıskalık gider biraz. Mesela omzu geniş olmasa aldığı kilolar göbeğe gitse komik görünür. Orantısız olur. omuzları genişlese, bel bölgesi ince olsa o kadar sırıtmaz. Hani üçgen vücut deniyor ya, öyle olur.
Bi de spor yaptığı süre boyunca sürekli yumurta, süt, et türü şeyler yesin. Spor salonunda hocasına kendisi için bi liste hazırlatsın, ilgileniyor spor hocaları.
eşim daha yapılı görünmek istiyor sanırım185 boy a niye kilo aldiriyosunuz 75 80 arası idealdir.