eşime rezil oldum

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar babamla ailemle olan olayları biraz biliyosunuz
dün istanbulda baya yagmur yadı aksam 8 ve 9 gibi 3 gündür evdeydim esim gececi sabaha kadar esimi bekliyorum diye anneme gidicektim ki 1 gece dinleniyim uyuyum diye

esim bendne habersiz aramız annemi iste annne babama söyle arabayla gelsin alsın cok yagmur var ıslanmasın demis annemde da aa demeden babam ordan atmalmıs cok yagmur yok alsın semsiye gelsin bilmemne sonra annem kardesimi almaya gidicek demis yani arabay garajdan cıkiıcak kardesimi aldıktan sonra benide alabilirsin dimi buda bi baba iste neyse sonra esimin yüzü düstü anladım ben tabi ben aradım bu sefer babam cıktı tele dedim annemi ver anneme dedim bi kızını almaya gidiyosunda neden beni almaya gelmiyosunuz diye bagırdım falan ama esimin yanındada cok caktrmak istemedim kapattım

esim dedi askım dua et bana bisey olmasın öyle zoruma gittiki yüzlemedi ama dedigi bana bisey olsa acıkta kalırsın yani
icimden gecirdim ahh ahha 10 senelik esin seni düsünüyosa 30 senelik baban seni düsünmüyo ne zor sey

sonra 9bucuk oldu evden esimde bende birlikte cıktık ayrılırken arslan karım benim kimseye muhtac degil gider benim askıam falan dedi ama sinirden dislerimi sıktım yolda hem yagmur yagdı hem ben agladım

eve gittim yani annemlere yanlarına bile gitmedim girdim odama dedim size yazık 10 senelik el oglu bile bile beni düsünüyoda öz babam beni düsünmüyor neymis arabanın altı ıslanırmıs yaa kardesimi almayada aynı yoldan gidicen yagmur her yerde aynı aramız arabayla 5 dakika

dedim kardesim maaslı diye güveniyosunuz ama yanlıs ata oynuyosunuz cok pisman olucaksınız

babam ordan gelmeseydin dedim cok meraklıyım size gece kalabilsem kalıcam ayrıca esim demicekmi senin nasıl ailen var ben senin yanlız kalmana bile dayanamıyorum annene git diyorum onlarsa seni istemiyomus kendimi sizin icin rezil edemem dedim kapadım kapıyı offf icim cok sıkılıyo bu gece evdeyım sabaha kadar bekliycem esimi...

Bende eşim evde yokken uyuyamıyorum ama napim yarı uyur yarı uyanık kalıyorum iki çocukla biyere sığmıyorum:KK43:
Belkide aileniz istemiyordur ne denebilirki :110:Bi konunuzda kaçarak evlendiğinizi okumuştum ben bununla bağlantılıyorum yanlış anlamazsanız:110:
annemde babama kaçmış 40 sene olmuş ananem hala kırgın:KK12:Ve annemi hep ayırıyor diğer çocuklarından açıkcada söylüyor:110:

ay
Bende eşim evde yokken uyuyamıyorum ama napim yarı uyur yarı uyanık kalıyorum iki çocukla biyere sığmıyorum:KK43:
Belkide aileniz istemiyordur ne denebilirki :110:Bi konunuzda kaçarak evlendiğinizi okumuştum ben bununla bağlantılıyorum yanlış anlamazsanız:110:
annemde babama kaçmış 40 sene olmuş ananem hala kırgın:KK12:Ve annemi hep ayırıyor diğer çocuklarından açıkcada söylüyor:110:
ayy keske cocugum olsa bi nefes o zaman kalırım diye düsünüyorum allah insallah tez zamanda evlat nasip ederde kimseye muhtac kalmam

Önce hal hatır sorayim sonra yorum yaparım :KK25:Kız nerdesin bi haftadır :KK31:kk sensiz boştu

i
arabanın zaten alınma amacı böyle zamanlar değil midir. üstelik dün yağan yağmur normal bir yağmur gibi değildi, rüzgar şimşek gökgürültüsü.
ben yerinizde olsam, evimde korkudan uyumasam bile gitmem.
işte ey güzel allahım diyorum dün burda okudum arkadasın birine ailesi halasının kızıyla küs dügüne gidemiyo diye barcelona tatili almıs bide ucak bileti dahil dedim hey yavrum be biz burda yagmur altında kalsak demek babamız almıcak bizi bu kadar hain mis insan oglu herkez ana baba olmayı hak etmiyor valla

Annemle geçen yaptığım bi konuşma geldi aklıma.
Annem sürekli çocuk yap der bana. Ben de geçen dedim ee yaptık diyelim arabamız yok, size nasıl gelicez. diye takıldım. O da bin minibüse gel diyor. Bu lafa acayip sinirlendim. Babamın iki tane arabası var, durumu iyi. Yani orda biz seni alırız diyeceğine ciddi ciddi minibüse binersin diyor. Ya tamam minibüse de binerim de annemler bu konuda hep böyle, onlara giderim akşama yemeğe kal biz bırakırız derler. Sonra sırf o arabayı buralara sürmemek için bizde kal yarın gidersin derler.
Valla o yüzden kimseye güvenerek çocuk yapmam. Sen yap biz bakarız lafları boşşş.
Aman limoncu, takılma ya. Sen niye tek kalamıyosun? Benim eşim de vardiyalı çalışıyor Allaha şükür hiç korkmadım şimdiye kadar.

Koskoca kadınsınız şekerden de yapılmadığınıza göre yağmurda erimezsiniz :KK70: Kardeşinizi almaya gidip sizi almaması yanlış olabilir ama bu yaşta sırf yağmur yağıyor diye eşinizin annenize babama söyle de alsın demesi çok daha yanlış.Bunu siz deseniz tamam ama babanız yerinde olsam ben de sırf eşinizin bu tavrindan dolayi almazdim.Bunu babanizdan siz rica edebilirsiniz esiniz edemez.

Baba şoför falan mı ki? Kimse kimseyi almak zorunda değil ki beş dakika demişsiniz arası evlerin taksiye bile binebilirsiniz. Bir de şemsiye denen bişey var. Ne kıymetli olmuşuz böyle ayağa baba çağırılıyor bir de gelmeyince kızılıyor. Ve kaçmışsınız siz babanız rızasını almadığınız için hep kırgın olacak size. Yaşadığı şeyi tahmin dahi edemiyorum. Bir gün eve geliyor kızı yok. O korku üzüntü. Ee nerde kız düğününe gitmiş. Allah hiçbir anne babaya yaşatmasın.

aradan yıllar geçmiş ama baban seni affetmemis kaçtığın için, eşine sana kp ine hepinize tepkili anladığım kadarıyla, zor bi durum

Benim yetiştirilmemde mi bi gariplik var yoksa siz mi çok prenses modlarında yetiştiniz bilmiyorum. Ev kısa mesafe o kadar yol için eşinizin alın demesi baba almayınca bu kadar laf edilmesi cok garip geldi bana. Annem hep kücüklüğümden beri der kimsenin bir bardak suyuna bile muhtaç olma diye. Kendi anne babam dahi olsa öyle seyleri istemem istedim olmadıysa böyle laf etmezdim. Kimse kimsenin hizmetçiliğini yapmak zorunda degil heleki anne baba seni yapmışlar bakmışlar bu yaşa getirmişler artık çok aşırı beklentilere girmemek lazım. Ha diyeceksin kısacık mesafe gelse ne olurdu gelse olurdu ama istemedi diye de bir babaya bu kadar laf edilmez heleki dedigin gibi on senelik eşle babayı da kıyaslama yoluna hiç gidilmez. Baba bu çınar ağacıdır meyvesi olmasa da gölgesi yeter..

wayyy bu pasaklı ve azcık saf koca kıymete binmiş ...Eeee bir musibet bin nasihattan yeğdir demişler :KK66: İyi ders olmuş limoncu o adamı öpte başına koy ..
kocamın pis olması baska ii olması basla konuların hepsini okudugunda işine yarayanları okuyup yaramayanları yazmamıssın ben her zaman derimde yazdımda kocam benim 1 dedigimi 2 etmez etmemişti kendi almaz bana alır diye boşa laf çarpmaya calısma cnm o yüzden kendince boyun büyüdü işte yazık

X