esime sinir oldum ;!!!

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.883
7.076
Gitmis koluna dovme yaptirmis bir koluna roma rakami ile dogum tarihini, digerine kendi ve oglunun adini yazdirmis...
Benim haberim bile yok, belki sevmiyom dovme bir fikir alsaydi bari, onu gectim benimde adimi yazdirabilirdi bir koseye, demekki vucudunda iz birakacak kadar sevmiyo beni!
İnsan evladini atamaz, atmamali da bu nedenle ismini vuciduna kazitmak hep onu animsamak belki hos bisi ama es nedir?
Hayat arkadasi, kotu gununde yaninda olandir, bes harfi cok gormus soylenincede sen de yazdir benim adimi, o zaman yazdiririm diyor...
Cok gucendim, demekki o kadar degerim yok dedim, guluyo essek herif..
Olay dovme yaptirmasi da degil herseyi kazitirken beni animsatcal bisi yapmamasi ve bunu yaparken bana danismamasi yoksa kendi vucudu naparsa yapsin...
Offffff

Sana sormasina gerek yok ama tabi ki soyleyebilirdi boyle boyle bi fikrim var diye. Ben istemezdim esimde benim adim olsun ya da onun adi bende olsun. Ilerde ayriliriz falan yuzunden degil. Cok istiyorsa bi tarih, bi sembol gibi bisey yapabilir. Seninkisi anladigim kadariyla neden sormadi kizginligi kadar neden beni adimi yazmadi kizginligi/kiskancligi var.

Sana sormasina gerek yok ama tabi ki soyleyebilirdi boyle boyle bi fikrim var diye. Ben istemezdim esimde benim adim olsun ya da onun adi bende olsun. Ilerde ayriliriz falan yuzunden degil. Cok istiyorsa bi tarih, bi sembol gibi bisey yapabilir. Seninkisi anladigim kadariyla neden sormadi kizginligi kadar neden beni adimi yazmadi kizginligi/kiskancligi var.
AyNen oyle bende istemem ama hep dunyada kendisi ve cocugu var gibi hareet ediyo ister istemez kiskaniyom.
Ben acikcasi birgun ayrilirsak diye istemem adini kazitmak, hem kendim asla dovme falan yaptirmam sikilirim ve o aciyi cekmek gereksiz alerjimde var ayrica derim cok hassas...

Bence kendi cocugunu kiskanma. Es baska evlat baska sende bunun farkindasindir. Bilemiyorum baska aranizda bir sorun yoksa uzatmaya gerek yok bence. Zorlasan mesela yaptirsan hosuna gider mi? Ben zorla yaptim kendi dusunemedi dersin her gordugunde

şahsen ben kızardım Dövme yaptırmasına,avam ve ucuz duruyor.

zamanla spor yapılmadığı takdirde kas Bağları zayıflıyor ve çok kötü duruyor, 5-10 senede bir de üstünden geçilmesi gerekiyor.en iyisi uzak durmak.

ismini koluna yazdırmak için bu nedenle çok Israr etmeyin,zaten zorla olmaz ,içinden geliyorsa yapar

Sizin adınızı da yazdırsaydı danışmadan yazdırmış olmasına güvenmezdiniz muhtemelen.
O yüzden tepki olarak gidip siz de oğlunuzla kendi adınızı yazdırın bari, yoksa karşınızda tepkinize gülen bi adam varken başka her türlü tepki geçici ve gereksiz olur eğer kırıldığınızı cidden belirtmek istiyorsanız.

Bence kendi cocugunu kiskanma. Es baska evlat baska sende bunun farkindasindir. Bilemiyorum baska aranizda bir sorun yoksa uzatmaya gerek yok bence. Zorlasan mesela yaptirsan hosuna gider mi? Ben zorla yaptim kendi dusunemedi dersin her gordugunde
Cocuk benim degil ilk esinden.... Bizim henuz bir cocugumuz yok..

bir koluna roma rakami ile dogum tarihini,
Bunu hiç anlamadım doğum tarihini mi unutuyor...ne alaka kendi doğum tarihi. Sanki üretim tarihi.
digerine kendi ve oglunun adini yazdirmis...
Oglunuzu anladım da kendi ismi... komik ya bari nüfusa kayıtlı olduğu yeri de yazdirsaydi.
bunu yaparken bana danismamasi y
Bunda haklısın. Sen sevmiyorsan dovmeli adam ne olacak.....dovmeli almamişsin ki gidip sonradan yaptırıyor. Sormuyor etmiyor.
Hayat arkadasi, kotu gununde yaninda olandir, bes harfi cok gormus
Ben isterse 30 yıllık evlilik olsun yine de isim dövme istemem...belki çocuk ismi. O da herkeste var orjinal değil.
Eşiniz adınızı yazdirmadi diye üzülmeyin normal bence.
Ama fikir almaması bence büyük sorun.
Büyük kavga çıkardı bizde.

Bence çok canını sıkmaaa dövme yaptırırken sormk zorunda degil ztn ama belki önden söyleyebilirdi evet dövme yaptıracagım diye, senin ismine gelincede içinden gelirse yazar gelmesse birsey diyemezsin kii bence şimdi üzüldün de snr takmazsın sende bu kadarcık seye gecer sınırın o yuzden boşyere uzmuş olma kemdiniii

Sirf inat olsun diye neden kendine dovme yaptirsin ki, eger dovme yapmak gibi dusuncesi yoksa?
Ben asla yaptirmam dovme, sinirim cok marifetmis gibi dovme yaptirmasi+sadece kendisinin ve cocugunun adini yazdirmasi+madem yaptiriyon benide animsatcak isim olur evlilik tarihi olur bisi kazitabilirdi sembolik olarak...

Bunu hiç anlamadım doğum tarihini mi unutuyor...ne alaka kendi doğum tarihi. Sanki üretim tarihi.

Oglunuzu anladım da kendi ismi... komik ya bari nüfusa kayıtlı olduğu yeri de yazdirsaydi.

Bunda haklısın. Sen sevmiyorsan dovmeli adam ne olacak.....dovmeli almamişsin ki gidip sonradan yaptırıyor. Sormuyor etmiyor.

Ben isterse 30 yıllık evlilik olsun yine de isim dövme istemem...belki çocuk ismi. O da herkeste var orjinal değil.
Eşiniz adınızı yazdirmadi diye üzülmeyin normal bence.
Ama fikir almaması bence büyük sorun.
Büyük kavga çıkardı bizde.
Oglu ile ayni gun dogmus tarihi ondan yazdirmistir , kendi isminide yazdirma nedeni kalp atisi yapmis sonr cocugun ismi kalbim senin icin atiyo gibi bir anlam katmis,danismamasi ayri mevzu fikrimi alsaydi da bende bu kadar tepki vermeseydim..

Kendi vücudu karar onun zaten sonunda itiraf etmişsiniz sizin sorununuz isminizi yazdırmamış olması.
Bir de oğlu demişsiniz annesi siz değilsiniz sanırım yoksa bu kadar bozulmazdınız.

Keşke eşimde dövme yaptırsa :63: bende var ama artık yaptırmamı istemiyor yoksa bende eşimin adını yazdırıcam. Bende olsam bozulurdum ama eşim yazdırırdı yaptırıcak olsa zaten dövme

Buna kesinlikle katılmıyorum.
Ben belki sevmiyorum dövme adamı almışım dövmesiz. Gidip yaptırıyor sormadan.boyle bir free hayat mi var.
O zaman ben de saçımi sıfıra vurup bıyık dövmesi yaptirayim dudak üstüme.

Tamam sacını sıfıra vur esin sıfır sac sevmiyor diye ne olacak yani ne degişecek sen sevıyorsan?

Bıyık dövmesini dudak üstunde sen begenıyorsan kım ne dıyebılır :)

X