Eşime tepkim??

Armgnyslpnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
49
29
35
Hanımlar kısaca durumu özet geceyim; Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var.Evlendiğimizde 8 aylıktı onu ben büyütüyorum..
Eşim onu yetiştirmem konusunda bana hiç karışmıyor.Asla karışmaz çünkü beni üvey annesi olarak görmüyor belki bu açıdan şanslıyım.Oğluma o kadar bağlıyım,onu o kadar çok seviyorum ki değil dışarıdan,öz babası ona kızmış olsa ciğerlerim sökülüyor...
Bugün eşim,tabletini bozduğu için oğlumun eline vurduğu anda sanki en büyük düşmanımdı.O an onu öldürmek istedim.İçim nasıl acıdı anlatamam.İlk defa çıkıştım ona o bile şaşırdı.Ne yapıyorsun sen o daha bebek diye bağırmaya başladım adama.Bir çok şey söyledim.Evliliğimiz boyunca ona karşı sesimi hiç bu kadar yükseltmedim ama canım çok acıdı.Gece de bir dolu nasihat ettim bir daha ona el kaldırmaması hususunda oysa adam hafıfce vurmustu uyarmak baabında.Ağlamadı bile anlayamadı durumu yavrum.Amacım sakin konuşmaktı ama nasihat edeyim derken daha çok üzerine gittim sustu kaldı adam belli kı kırıldı..Çok fazla tepki verdim sonuçta ama ne yapayım onu başka bir kadının doğurmuş olduğu gerçeği bile beni delirtirken babası da olsa ona vurması,benim öpmeye doyamadığım yavrumu korkutması hiç hoş değildi.
Şu anda burada saat gece 1..Eşim yattı ben hala ne yapacağımı bilmiyorum.Acaba duruşumu bozmayıp,oğluma vurduğu için ona tavır mı almalıyım,yoksa uyandırıp özür dileyip sakin sakin gönlünü mü almalıyım.Çok mu tepki verdim yoksa haklı mıydım?Bu şekilde küs yataga girmek istemiyorum...

Hanımlar kısaca durumu özet geceyim; Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var.Evlendiğimizde 8 aylıktı onu ben büyütüyorum..
Eşim onu yetiştirmem konusunda bana hiç karışmıyor.Asla karışmaz çünkü beni üvey annesi olarak görmüyor belki bu açıdan şanslıyım.Oğluma o kadar bağlıyım,onu o kadar çok seviyorum ki değil dışarıdan,öz babası ona kızmış olsa ciğerlerim sökülüyor...
Bugün eşim,tabletini bozduğu için oğlumun eline vurduğu anda sanki en büyük düşmanımdı.O an onu öldürmek istedim.İçim nasıl acıdı anlatamam.İlk defa çıkıştım ona o bile şaşırdı.Ne yapıyorsun sen o daha bebek diye bağırmaya başladım adama.Bir çok şey söyledim.Evliliğimiz boyunca ona karşı sesimi hiç bu kadar yükseltmedim ama canım çok acıdı.Gece de bir dolu nasihat ettim bir daha ona el kaldırmaması hususunda oysa adam hafıfce vurmustu uyarmak baabında.Ağlamadı bile anlayamadı durumu yavrum.Amacım sakin konuşmaktı ama nasihat edeyim derken daha çok üzerine gittim sustu kaldı adam belli kı kırıldı..Çok fazla tepki verdim sonuçta ama ne yapayım onu başka bir kadının doğurmuş olduğu gerçeği bile beni delirtirken babası da olsa ona vurması,benim öpmeye doyamadığım yavrumu korkutması hiç hoş değildi.
Şu anda burada saat gece 1..Eşim yattı ben hala ne yapacağımı bilmiyorum.Acaba duruşumu bozmayıp,oğluma vurduğu için ona tavır mı almalıyım,yoksa uyandırıp özür dileyip sakin sakin gönlünü mü almalıyım.Çok mu tepki verdim yoksa haklı mıydım?Bu şekilde küs yataga girmek istemiyorum...
Öncelikle bravo bu devirde çoğu insan kendi doğurduğu çocuğa sahip çıkıp bakmıyor

çocuğun öz annesi nerede küçücük bebek annesinden nasıl ayrı büyür

eşinle olan meseleye gelince eşinin bu durumdan hoşnut bile olması gerek çocuğuma öz annesinden çok sahip çıkan eşim var diye yine de bir özür dile.

Onun da oğlu sonuçta. Eminim ki eşinin amacı çocuğa işkence etmek değildi..

Gidip sarilirsaniz anlayacaktir zaten sizinde uzuldugunuzu.. Minicikte bi opucuk tamam artik uatakta kus degilsiniz. Bu arada bebek icin ne mutlu belki oz annesi yok yaninda ama onu cani kadar seven biri var. siizn gibi iyi insanlar gormek umut veriyor. Tebrik ederim.

Öncelikle teşekkür ederim ama inanın birileri beni tebrik etsin vs diye bir düşüncem yok.Ne hissediyorsam onu yaşıyorum.Daha önce bir konu daha açmıştım eşimin eski kız arkadaşı bizi iyi bakamadığımız gerekçesiyle şikayet etmiş evime gelip,asılsız ihbar olduğunu görünce gitmişlerdi...Bu olay bile beni benden almaya yetmişti.Sizlerden fikir istemiştim..Bu cocuğa öyle bağlıyım ki alıp onu taaaa içimin en derin köşesine sokasım var.O uyuyor şu anda yanımda ben dunyanın en mutlu annesiyim.Kendi bebeğim olacak ve ya ayırırsam ya onu dışlarsam ilgilenemezsem diye yeterince evham yapıyorum...
Öz annesi benim diyelim durumu kabullenemıyorum...Biyolojik annesi yeni bir evlilik gerçekleştirdi ve zaten doğdugu gunden beri ilgilenmiyor.Benden önce babaannesi bakıyormuş sonra ben aldım.Biyolojik annesi nufusunu bana vermek konusunda zorluk cıkartmıyor bende çok istiyorum.İnşallah bu durumu da çözeriz ancak su anda eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum.Pişmanlık duyuyorum ama konu oğlum olunca akan sular duruyor.

Uyarmıssınız daha fazla tavır yapmayın bence,onun da oğlu eminim canını yakmak istememştir.

O masuma annelik etmeniz nekadar da güzel, umarım ömür boyu böyle olursunuz. Esinizle olan konuya gelince unutun gitsin üstüne konuşmaya bile gerek yokki, bizde de olur bu durumlar. Eşim yada ben cocugumuza kizdigimizda tartışma yaşarız sonra geçer gider konu değişir.

Bebek sekiz aylık iken evlilik, sizden önce başka kadınla da görüşmüş. Ne kadar hızlı bir hayat..

O masuma annelik etmeniz nekadar da güzel, umarım ömür boyu böyle olursunuz. Esinizle olan konuya gelince unutun gitsin üstüne konuşmaya bile gerek yokki, bizde de olur bu durumlar. Eşim yada ben cocugumuza kizdigimizda tartışma yaşarız sonra geçer gider konu değişir.
İlk defa böyle sesimi yükselttim.Eğlenceli biridir hiç tartışmamız olmadı bugune kadar.Nasıl davranacağımı bilemedim.
Bebek sekiz aylık iken evlilik, sizden önce başka kadınla da görüşmüş. Ne kadar hızlı bir hayat..
Sakıncası yok benim açımdan.8 aylık çocuğu olan bir adamın bir an önce evlenmek istemesi kadar normal birsey yok.Denemeleri olacak elbet.Geçmişinin beni alakadar etmediğini defalarca söyledim.Bu bir kaç ay içinde olmuş olsa bile...Şahsen ben 2 gun once dusunduklerıme bile simdi gülebiliyorum.Dunyanın en kötü adamı dahi olmuş olsa benden sonrasını baz alırım,1 kere bile benim gönlümü kırmayan adamı burda kötüleyemem.

OTE="Armgnyslpnr, post: 40691150, member: 670188"]İlk defa böyle sesimi yükselttim.Eğlenceli biridir hiç tartışmamız olmadı bugune kadar.Nasıl davranacağımı bilemedim.

Sakıncası yok benim açımdan.8 aylık çocuğu olan bir adamın bir an önce evlenmek istemesi kadar normal birsey yok.Denemeleri olacak elbet.Geçmişinin beni alakadar etmediğini defalarca söyledim.Bu bir kaç ay içinde olmuş olsa bile...Şahsen ben 2 gun once dusunduklerıme bile simdi gülebiliyorum.Dunyanın en kötü adamı dahi olmuş olsa benden sonrasını baz alırım,1 kere bile benim gönlümü kırmayan adamı burda kötüleyemem.[/QUOTE]
Ben de kötülemedim ki zaten sadece çocuğuna da anne seçtiği için hızlı değil seçici olması gerektiğini düşündüm. Şükür ki siz iyi çıkmışsınız. Çocuğa üvey değil gerçek anne olmuşsunuz. Ne güzel

Biraz sert olmuş tepkiniz, en azından cocuğun önünde olmasaydı iyiydi. Bunu kullanabilir, bebek deyip gecmeyin hepsi kücük birer çakal :KK70: Kücük bir gönül alma yeter bence.

Eşinin oğlunuza karşı davranışlarını mercek altına aldığın kadar kendi tutumunu da gözden geçirmelisin bence.
Çocuğu sahiplenip bağlanmışsın ama anne sevgisi yanında farklı duyguların baskısı altında uçları zorlar gibisin.

Sevginiz takdire şayan ancak aşırı tutumunuz düşündürücü sanki. Sizinki bağlılık değil bağımlılık olmuş gibi. Ama yine de öz annelerin çocuklarına kötü davranmalarının yanında sizin babasının davranışlarına abartılı da olsa bu tepkiniz eminim okuyan herkesi mutlu etmiştir :))

Ne güzel bir anne olmuşsunuz, tavrınızı koruyun küçücük çocuğa vurmak da ne demek!

Gercekten bravo, bazi oz Anneler bile boyle olmaz. Bence simdi gidin sarilin opun esinizi. Hersey tatliya baglanir zaten.

X