eşime yapmak istediğim supriz çok mu çocuksu olur

askrhpozitif

Nirvana
Pro Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.111
Merhaba kizlar 1 yila yakindir evliyim bu zamana kadar eşime bi çok hediye aldım kazak saat vs gibi klişe olan hediyelerden zevklerimiz biraz esimle farklı mutlu oldu aldığım hediyelerden tabiki ama bu sefer kendim Biseyler yapmak istiyorum ve sevgili kitabi diye bisey gördüm benim çok hoşuma gitti ve kendim bunu hazırlamayı düşünüyorum internette hazırlayan siteler var ama kendim yapmak daha anlamlı olur diye düşünüyorum eşim bana boyle bisey yapsa bana çocukça gelmez ama netice erkekle kadın farklı yapidalar sizce bunu yaparsam eşime çocukça gelebilir mi gerçi eşim o kadar ugrasimamam mutlu olur sevinir bunu biliyorum ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum

ben yapmıştım 14 şubatta. 2 ay öncesinden günlük tutmuştum bir ajandaya.

sonra ahşap kalp kutu aldım. onu ahşap boyamayla boyadım. ilk iş olmasına rağmen eskitme gibi çok güzel olmuştu. bana aldığı çiçekleri kurutmuştum içine koymuştum. kitapla birlikte verdim. inan onu okuduktan sonra çok daha pozitif olmuştuk birbirimize karşı.. sevgiliydik o zaman şimdi 3 yıldır evliyiz hala duru anı işte :)

Bence bu insandan insana degisir, kimisi cok mutlu olur emek sarf etmissin, kimisinede hic hitap etmez. Sen daha iyi tanirsin kocani, severmi sevmezmi boyle seyleri. Ben yapmistim cok duygulanmisti. Ben siteden yapmistim ama :21:

valla ben yaptırdım çok beğendi...kendinize yakın olanları seçin..biz çok gülmüştük..

ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum

Kişisel kanaatim böyle hediyelerin flört döneminde kadın erkek fark etmeden harika hissettireceği.

Evlendikten sonra hassaslığı elden bırakacak değiliz ama işine yarayacak bir hediyenin içine...

Onunla evli olduğunuz için duyduğunuz mutluluğu anlatan bir notun, mektubun vs...

Daha anlamlı olacağını düşünüyorum.

"Şimdiye kadar zaten öyle yaptım" diyorsanız da zaten doğru olanı yapıyormuşsunuz.

Çünkü erkeklerin genelinde hediye kalbe olduğu kadar mantığa da hitap edince daha makul karşılanıyor.

erkekler böyle ayrınılara pek önem vermiyor ,
bence daha işine yarayabilecek bişiler alın veya yapın...
ben atkı örmüştüm mesela,çok sevinmişti ve hala takıyor:KK68::KK68:

Bence yap canım çok guzel olur hatta hamilesin sanırım bebişinizin ilk fotosunuda koyabilirsin buda güzel bir mutlu son olur son sayfada..ben şahsen hem begenirim yani ama işte..erkeleri bilemeyiz...bak benimki bir seni seviyorum der allah icin..ama ozel günlerde sen söyle ne istiyosun alayım der oyle süprizci değildir...ben yengec burcuyum duygusalım o başak daha gerçekçi mesela..ama bence hoş olur..o sevgili kitaplarından görmüştüm karakalemle yapılanıda var...

eşinin yapısına bağlı bence. mesela ben böyle bir şeyi eski sevgilime yapsaydım gülüp eğlenirdik beraber yani hediyeyi sevme ihtimali çok yüksekti. ama şimdi ki sevgilime yapsam çocuksu bulacağını ve beğenmeyeceğini düşünüyorum. eşin nasıl biri ki sen daha iyi bilirsin hani içinde çocuksu bir yapısı varsa beğenebilir tabi ki de :)

Bunun yerine ona duygularını, düşüncelerini, aşkını, kızgınlıklarını yani kısacası onunla alakalı her hissini ve anılarını yazdığın bir mektup daha anlamlı ve romantik olur. Biz her özel günde birbirimize mektup yazarız. Hatta bazen özel gün olmadan da yazarız. Biriktiririz.. 3 yıl önceki mektuplarımızı açıp okuması çok eğlenceli ve komik geliyor mesela şuan.

erkekler ne anlar böyle şeylerden.gerçi bi bayan olarak bende hiç hoşlanmam böyle garipliklerden. işe yarar bi hediyeyi tercih ederdim.en fazla sizi kırmamak için beğenmiş taklidi yapar heralde.

ben yapmıştım 14 şubatta. 2 ay öncesinden günlük tutmuştum bir ajandaya.

sonra ahşap kalp kutu aldım. onu ahşap boyamayla boyadım. ilk iş olmasına rağmen eskitme gibi çok güzel olmuştu. bana aldığı çiçekleri kurutmuştum içine koymuştum. kitapla birlikte verdim. inan onu okuduktan sonra çok daha pozitif olmuştuk birbirimize karşı.. sevgiliydik o zaman şimdi 3 yıldır evliyiz hala duru anı işte :)
gunluk ben kendımı bıldım bılelı tutuyorum dıyebılırım ama tabı sırf esımle ılgılı seyler yok ıcınde ne zaman yanlız kırgın yada kendımı anlatamadıgımı hısseetıgımde hep yazarım... aynen bende anı olarak kalmasını ıstıyorum ılerde donup bakabılecegımız eglenebılecegımız bı hedıye aslında hem esıme hem kendıme yapmıs olacagım bu hedıyeyı

Bence bu insandan insana degisir, kimisi cok mutlu olur emek sarf etmissin, kimisinede hic hitap etmez. Sen daha iyi tanirsin kocani, severmi sevmezmi boyle seyleri. Ben yapmistim cok duygulanmisti. Ben siteden yapmistim ama :21:
kesınlıkle ınsandan ınsana degısıyor , kocam duygularını ıcınde yasayan gostermekte cekınen bırı ama gozlerının ıcıne baktıgımdada sevgısını cok net hıssederım .. acıkcası kıyafettı saattı tarzı hedıyelere oyle asırı sevındıgını gormedım ,,o yuzden kendım bıseyler yapmak ıstedım ..
Erkekler boyle incik cincik seylerdense isine yarayacak seylere daha mutlu oluyor. Sevgili kitabi yerine bi gomlek kravat alsan daha cok sevinir mesela
ne yalan soyleyeyım bende o konuda tedırgınım .. bıze romantık duygusal gelen seyler erkeklerın bazılarına onemsız gelebılıyor ama dedıgım gıbı kıyafet saatı parfumdu bunları cok fazla aldım ve o kadarda mutlu olacagını sanmıyorum bı sure sonra klıselesıyor o yuzden farklı bısey yapayım ıstedım
valla ben yaptırdım çok beğendi...kendinize yakın olanları seçin..biz çok gülmüştük..
bende soz evresınden falan boyle baslayıp kucuk kucuk anıları ıceren komık olacak bı tarzda yapmayı dusunuyorum karıkatur seklınde hayal edıyorum ama :KK70:yınede cok kararsızım
Kusura bakma da bana kadın halimle saçma geliyor böyle şeyler, erkek için pek iyi bir hediye değil.
saygı duyarm tabıkı sacma gelebılır herkes aynı seyı begenecek aynı seyden mutlu olacak bı kaıde yok zaten
Kişisel kanaatim böyle hediyelerin flört döneminde kadın erkek fark etmeden harika hissettireceği.

Evlendikten sonra hassaslığı elden bırakacak değiliz ama işine yarayacak bir hediyenin içine...

Onunla evli olduğunuz için duyduğunuz mutluluğu anlatan bir notun, mektubun vs...

Daha anlamlı olacağını düşünüyorum.

"Şimdiye kadar zaten öyle yaptım" diyorsanız da zaten doğru olanı yapıyormuşsunuz.

Çünkü erkeklerin genelinde hediye kalbe olduğu kadar mantığa da hitap edince daha makul karşılanıyor.
ek hedıye seklınde olabılır dıyoorsunuz aslında mantıklı aldıgım hedıyelerde ufak tefek ya not yazmısımdır ya da kendım verırken duygularımı soylemısımdır.. evet erkek mantıgıyla bızım mantıgımız bu konularda pek uymuyor
erkekler böyle ayrınılara pek önem vermiyor ,
bence daha işine yarayabilecek bişiler alın veya yapın...
ben atkı örmüştüm mesela,çok sevinmişti ve hala takıyor:KK68::KK68:
atkı falan ormeyı dusundum canmda daha gecen kıs atkı almıstım , bıde kıs bıttı dıye belkı bı dahakı seneye yaparım dıye erteledım onu acıkcası ...
Bence yap canım çok guzel olur hatta hamilesin sanırım bebişinizin ilk fotosunuda koyabilirsin buda güzel bir mutlu son olur son sayfada..ben şahsen hem begenirim yani ama işte..erkeleri bilemeyiz...bak benimki bir seni seviyorum der allah icin..ama ozel günlerde sen söyle ne istiyosun alayım der oyle süprizci değildir...ben yengec burcuyum duygusalım o başak daha gerçekçi mesela..ama bence hoş olur..o sevgili kitaplarından görmüştüm karakalemle yapılanıda var...
evet canım hamıleyım doguma az kaldı bebısın ılk fotosu ıcınde yer ayırmayı dusunuyorum .. hatta dogumdan sonra bıle vermeyı dusunuyorum bu kıtabı tabı dayanabılırsem :KK70: esımden bısey gızlemek oldukca guc nereye saklarsam saklayayaım elıyle koymus gıbı buluyor... esımı cozmek zor aslında suprızcılıgı konusunda dogum gunumde falan ne zamandır ıstedıgım tel vardı onu almıs ama aldıgı halde suprız yapıcam dıye benden aılecek saklamıslardı :KK70: o sırada telım kırıldıgı ıcın bende bı tel alma sevdası vardı yada annemlerle falan cok ısbırlık yapıp ufak suprızler yapar annemlerle ayrı sehırlerdeyız anneme gıderım mesela gelmeyecegım der anneme ıkı gun sonra cat kapı gelır vs.. evet cok fazla cesıtlerı var arastırdıkca dusundukce karar veremıyorm
eşinin yapısına bağlı bence. mesela ben böyle bir şeyi eski sevgilime yapsaydım gülüp eğlenirdik beraber yani hediyeyi sevme ihtimali çok yüksekti. ama şimdi ki sevgilime yapsam çocuksu bulacağını ve beğenmeyeceğini düşünüyorum. eşin nasıl biri ki sen daha iyi bilirsin hani içinde çocuksu bir yapısı varsa beğenebilir tabi ki de :)
esımi normalde goren bırı hayatta cocuksu oldugunu dusunmez ama basbasa oldugumuzda o cocuksu yapısı cıkıverıyor :KK70:
Bunun yerine ona duygularını, düşüncelerini, aşkını, kızgınlıklarını yani kısacası onunla alakalı her hissini ve anılarını yazdığın bir mektup daha anlamlı ve romantik olur. Biz her özel günde birbirimize mektup yazarız. Hatta bazen özel gün olmadan da yazarız. Biriktiririz.. 3 yıl önceki mektuplarımızı açıp okuması çok eğlenceli ve komik geliyor mesela şuan.
ne mutlu sıze rabbım mutlulugunuzu daım kılsın ınsallah
erkekler ne anlar böyle şeylerden.gerçi bi bayan olarak bende hiç hoşlanmam böyle garipliklerden. işe yarar bi hediyeyi tercih ederdim.en fazla sizi kırmamak için beğenmiş taklidi yapar heralde.
evet dedıınız gıbı en fazla benı kırmamak ıcın taklıt yapar kı zaten begenıp begenmedıgını anlarım :)

Kadın gözüyle bakınca çok hoş ama erkekler daha çok işlerine yarayacakları hediyelerden hoşlanıyorlar gözlemlediğim üzere :) Mutluluklar :)

Merhaba kizlar 1 yila yakindir evliyim bu zamana kadar eşime bi çok hediye aldım kazak saat vs gibi klişe olan hediyelerden zevklerimiz biraz esimle farklı mutlu oldu aldığım hediyelerden tabiki ama bu sefer kendim Biseyler yapmak istiyorum ve sevgili kitabi diye bisey gördüm benim çok hoşuma gitti ve kendim bunu hazırlamayı düşünüyorum internette hazırlayan siteler var ama kendim yapmak daha anlamlı olur diye düşünüyorum eşim bana boyle bisey yapsa bana çocukça gelmez ama netice erkekle kadın farklı yapidalar sizce bunu yaparsam eşime çocukça gelebilir mi gerçi eşim o kadar ugrasimamam mutlu olur sevinir bunu biliyorum ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum
Çocukca gelsin.Ne olur ki.Çocuksuluk iyidir.

EŞİM BANA yaptı bayıldım tek kelime ile hatta 2. baskıyı yapmıştı evlenince çok güzel bir fikir kendi aranızdaki esprileri koyun kutucuklara veee süper hediye olur...

Bence eşinin yapısına bağlı benim kankama kız arkadaşı (şu an eşi oluyor) :) yaptırmıştı çok sevmişti

X