Eşimi artık sevmiyorum ve boşanmayi düşünüyorum

sevdam2222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
16
10
Merhaba arkadaşlar
Ben 7 senelik evliyim. 2 yaşında oğlum var. Severek evlendik. Yanlız 1-2 senedir sanki eşime karşı artık birseyler hissetmiyor gibiyim. 8 senedir maddi sıkıntı icindeyiz
Cok Çalışmaktan ve yinede parasız olmaktan, yicek icecekten kismaktan usandim. Çok güzel işim var. Benim tüm param borca gidiyor. Eşimin maaşı çok az. Onunla da gecinemiyoruz. Mutzuzum
Ufak Bebeğimi 1 yaşından beri anneme bırakıp işe gitmek çok zoruma gidiyor
Eve geliyorum, gece 1-2 lere kadar birseyler yapıp satiyorum. Çok yorgunum. Esim hiç bir çaba göstermiyor.
Ne yapim sizce

8 senedir neyin borcu bu? Eşin çok mu gereksiz harcama yapıyor?

Merhaba arkadaşlar
Ben 7 senelik evliyim. 2 yaşında oğlum var. Severek evlendik. Yanlız 1-2 senedir sanki eşime karşı artık birseyler hissetmiyor gibiyim. 8 senedir maddi sıkıntı icindeyiz
Cok Çalışmaktan ve yinede parasız olmaktan, yicek icecekten kismaktan usandim. Çok güzel işim var. Benim tüm param borca gidiyor. Eşimin maaşı çok az. Onunla da gecinemiyoruz. Mutzuzum
Eve geliyorum, gece 1-2 lere kadar birseyler yapıp satiyorum. Çok yorgunum. Esim hiç bir çaba göstermiyor.
Ne yapim sizce
7 senedir evlisiniz 8 yıldır maddi sıkıntı çekiyorsunuz

nişanlıyken filan başladı herhalde bu durum

boşanma düşünceniz varken keşke çocuk yapmasaydınız

Merhaba arkadaşlar
Ne yapim sizce
Iyi günde kötü günde diye birşey var ya ..onu unuttunuz galiba evlilik virajlı yollara benzer.Zordur ama önemli olan zorluklarda birbirine katlanabilmektir tabi yanlış anlamayın bunlar eşiniz içinde geçerli.

eşinizin elinden gelen bir durum var da yapmıyorsa haklısınız.ama adamcağızın yapacağı bu kadarsa Allah yardımciniz olsun sizin durumunuz da zor.iyi düşünün Rabbim kısmetinizde varsa elbet verir.az daha sabredin.

Ulasimiz. Haklısınız ama 8 senedir aynı durum.
8 senedir tüm yük benim üzerimde
2 iş
Çocuk
Ev işi
Alışveriş

Yük benim sirtimda.

Inisli cikisli Yokusumuz pek olmadi

Iyi günde kötü günde diye birşey var ya ..onu unuttunuz galiba evlilik virajlı yollara benzer.Zordur ama önemli olan zorluklarda birbirine katlanabilmektir tabi yanlış anlamayın bunlar eşiniz içinde geçerli.
ıyı de kadın bankacıymıs ve akşamları da evde bıseyler yapıp çalışıyormus esı de ondan çok az maaş alıp gecınmeye de yetmıyormus kadın daha ne yapsın eğer bu kadın bu kadar calısıyosa ve adam daha cok kazanıp borcu bıtırmeye ugrasmıyorsa kadın sızlanmakta haklı

Sadece maddiyat için bir evliliği bitirmek bana çok bencilce geliyor. Maddi durumu iyiyken daha sonra böyle oldu diyorsunuz. Belki de ilerleyen zamanlarda işini tekrar toparlayıp, daha iyi kazançlar elde edecek. Zor günlerde birbirinize destek olmadıktan sonra evliliğin bir anlamı kalmıyor maalesef.

Hem erkek hem kadın hem anne olmaktan yoruldum. Hee birde herzaman için güzel, düzenli ve bakımlı olmak zorundayım
Beni anliyormusunuz?
Gerçekten ağlamak istiyorum yorgunluktan

Maddi sıkıntılar çok zor, yıpratır, yorar.
Ama sabredin. Severek evlenmişsiniz, çocuğunuz varmış.
Tek sıkıntı buysa hallolacaktır elbet. Eşinizle açıkca konuşun sıkıntınızı, yorulduğunuzu.
Pes etmeyin belliki güçlü bir kadınsınız

Erkeğin evde her zaman belli bir Ağırlığı Olmalı. O ağırlık sizde olduğu için ona olan saygınızı yitirmeye başlamışsınız. Çok normal bir süreç. Bu Süreci sonlandıracak olan eşinizin farkındalığı.

evlılıkte tek basına savaş vermek zordur. bu nasıl borctur kı 8 yıl bıtmedı
olsa olsa kredı borcu falan olur heralde.
bu arada 7 yılllık evlı olup 8 yıllık borc nasıl oluyor? o zaman evlenmeden önce vardı borclar. keske evlenmeseydın hanı bu sonradan olan bir şey degılmıs kı yanılmıs olasın.

2 seneddir bu dusuncelerin var ama çocukda iki yasinda nasil olucak
bildigim kadat=riyla bankacilr hep bakimli olmak zorundalarmis
bosansand ao durum degismyecek gibi

Düzelteyim. 8 sene olcak evliligimiz. 7 bitti
Konu tek maddiyat deyilki... Tüm yükün bende olmasi. Ve eşim hiç bir konuda çaba göstermiyor. Evde bir erkeğin yapacağı konular bile bana kaliyor.

X