Eşimi artık sevmiyorum..

denizbahar7

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
23
5
34
Merhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum. Ona karşı herhangibir sevgi yada başka bir duygum kalmadı. 2 yaşında oğlum var. Onu da alıp gitmek istiyorum ama maddi gelirim yok. Ailem de bana destek çıkacak bir aile değil. Ne yapmalıyım benzer şeyler yaşayAn varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Merhaba arkadaşlar, eşimle 7 yıl önce evlendiğimizde iyi, sevecen bir insandı. Şu anda kaba, düşüncesiz, sert , sabırsız bir insana dönüştü. Çok mutsuzum. Ona karşı herhangibir sevgi yada başka bir duygum kalmadı. 2 yaşında oğlum var. Onu da alıp gitmek istiyorum ama maddi gelirim yok. Ailem de bana destek çıkacak bir aile değil. Ne yapmalıyım benzer şeyler yaşayAn varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var...

konuştunuzmu eşinizle
neden böyle davrandıgını tatlı bir şekilde sordaydınız
belki işle ilgili size söyleyemedigi bir sorunu vardır

Ne zamandan beri eşiniz bu şekilde davranıyo ki? Erkekler stresli olduğunda üstlerine gitmemek gerek çünkü gerçekten kırıcı olabiliyorlar.

Bende 4 aylık evliyim biraz gurur yaptım aldım kendimi anneme geldim dun geceden beri burda kaliyorum bide hamileyim. Sana diyeceğim şey evinden çıkma terketme . Hic bir yerde evi gibi rahat edemiyo insan annesinin evinde bile . Ne kadar iyi davransalarda kendin rahatsiz oluyosun. Evinde olmak istiyo insan.

Bence hemen kaçmayıp onu rahatlatmaya çalışın rahatlatıcak şeyler düşünün bir yemek olabilir masaj olabilir.Sevginiz belki de azalmamıştır sadece artık çok yorulmuş ve sinirlenmişsinizdir.Bir deneyin belki normale döner.Stresli olduğundan olabilir o yüzden dediğim rahatlatmaya çalışın.Evli olmadığım ama uzun süredir bir birlikteliğim var.Bazı dönemler oluyor bana çok kötü davranıyor o dönemlerde onun hoşuna giden şeyler yapmaya çalışıyorum ve üstesinden geliyoruz

Eşiniz ne zamandır bu değişimin içinde ? Gerçekten değişti mi yoksa geçici bir süreç içine mi girdi bunu iyi analiz etmek gerek. Ve boşanacak olsan da evliliğe devam eedecek olsan da mutlaka bir ise gir maddi özgürlüğünü kazan. Hem kendine güveni olan bir kadin haline gelirsin hem esin sana daha fazla saygi duyar hem de olasi bir ayrilik durumunda kafanda sorular olmaz alir oglunu yeni bir hayata baslarsin

Ise girip calisman disinda bi sansin yok

Bence hemen kaçmayıp onu rahatlatmaya çalışın rahatlatıcak şeyler düşünün bir yemek olabilir masaj olabilir.Sevginiz belki de azalmamıştır sadece artık çok yorulmuş ve sinirlenmişsinizdir.Bir deneyin belki normale döner.Stresli olduğundan olabilir o yüzden dediğim rahatlatmaya çalışın.Evli olmadığım ama uzun süredir bir birlikteliğim var.Bazı dönemler oluyor bana çok kötü davranıyor o dönemlerde onun hoşuna giden şeyler yapmaya çalışıyorum ve üstesinden geliyoruz
Ama bu da kötü davranışı ödüllendirmek gibi olmuyor mu biraz?

Konu sahibi; eşinizin bu sinir stresi sadece iş yüzündense, belkide onu farklı bir iş alanına yönlendirmelisiniz. Kazancın daha az olsun dert değil, evimde huzur ve beni seven eşimi geri istiyorum tarzında bir yaklaşım aklıma gelen tek öneri.

Ama bu da kötü davranışı ödüllendirmek gibi olmuyor mu biraz?

Konu sahibi; eşinizin bu sinir stresi sadece iş yüzündense, belkide onu farklı bir iş alanına yönlendirmelisiniz. Kazancın daha az olsun dert değil, evimde huzur ve beni seven eşimi geri istiyorum tarzında bir yaklaşım aklıma gelen tek öneri.
Haklısınız ama kötü davranışını belkide kırmak için değil elinde olmadan sinirinden yapıyor olabilir.Benim stresli dönemlerimde bende maalesef çok kötü olurum.Beni rahatlatan şeyler ise eski halime dönmemi sağlar.Aslında önemli olan kişinin bu davranışları neden yaptığıdır.Gerçekten değişti mi yoksa dönemlik bir durum mu?

iş stresi ya da aranızda yasanan olaydan dolayı mı böyle acaba.
başka çare yok mu boşanmaktan başka çok mu kötü ?
psikologa gitseniz, öfke terapisi alsa eş ?
hiç olmadı, iş bulup en az 4-5 ay çalışıp ayrılabilirsin.

ben de 1 yıldır evliyim.başta çok iyiydik.sonra o bu sıkıntı vs derken nefret boyutuna geldi iş.canıma tak ettiği bir gün ne varsa içimde döktüm.biraz nefret biraz aşk.korkmuştu benim o halimden,çünkü harf bile edemedi ben bağırırken.sakin konuşmak en iyisi ama yapım müsait değil,canıma tak edince sakin olamıyorum.sonra kabalaşacağı zaman bile korkarak kabalaşıyor :) ve hemen düzeltmek için uğraşıyor.bu da ilerleme.ağlamayana meme yok hesabı sen de ne istiyorsan ezilmeden anlat derdini hatta bilakis daha güçlü durarak anlat ve gerisini ona bırak.evi terketme sakın. soğukluk girer geri dönüşü zor olur.

Hepinize çok teşekkürler
Aslında ben edebiyat mezunuyum ama atanamadım birde ailem bana hiç sahip çıkmadı kilo da aldım belki bu sebeplerden onun gözünden düştüm bilemiyorum. Bazen alttan almaya çalışıyor ama çoğu zaman sabırsız sert ve kaba oluyor. Şu anda terkedemem zaten gidecek yerim yok birikmiş param da yok. Kilo vermeye çalışıyorum kpss hazırlanıyorum yine eskisi gibi beni seven adam olurmu diye uğraşıyorum ama bazen çok yoruluyorum ve üzülüyorum

Bende 4 aylık evliyim biraz gurur yaptım aldım kendimi anneme geldim dun geceden beri burda kaliyorum bide hamileyim. Sana diyeceğim şey evinden çıkma terketme . Hic bir yerde evi gibi rahat edemiyo insan annesinin evinde bile . Ne kadar iyi davransalarda kendin rahatsiz oluyosun. Evinde olmak istiyo insan.

Haklısın insanın evi gibisi olmuyo, inşallah düzelirsiniz yeni evlisiniz bebek de yolda düzeleceğinize eminim

X