Eşimi boğmak istiyorum :(

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..

Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor

siz yokken öne otursun dert değil de
bu ne böyle annesi üzülürmüş ne saçma bişey
siz de ona yapın aynısını aileniz gelince onu yok sayın
dicem ama önemsemez herhalde

bu ön koltuk benim koltuğum benim yerim mantelitesi anlayamıyorum ben.
yaşlı başlı kadın öne otursa ne olur yani?
belki annesinin gönlünü yapmaya çalışıyordur eşin,
sen mi fazla alınganlık yapıyorsun acaba?

Konu koltuk değil ki canım. Yani bunu gizli gizli söylemesi mesela. Ben o kadar anlayışsız mıyım ki zaten o demese ben teklif ediyorum. Yaptığı olaya gıcığım ben

Diger konularda haklisiniz ama siz yokken de mi one oturmasin kadin onu anlamadim. Hem ne guzel anlayisliymis esiniz one otur dedigi halde arkaya oturmus. Boyle kayinvalideye can kurban.

Yahu kadın otursun benim olayım o değil. Eşimin gizli gizli sen dünkü yere otur demesi. Ben o demese bile zaten anne sen öne geç diyorum.

kv ni bir kenara çek ve tebrik et.tiyolarını al böyle bir insanı nasıl terbiye etmiş.sonra gel burada anlat.gerçekten merak ediyorum.elektro şok felan mı kullanmış

Çok hassasınız . .
Bu kadar takılmayın bunlara.
Eşinize ve kayınvalidenize karşı , kendinizi farketmeden dolduruyorsunuz

Konu koltuk değil ki canım. Yani bunu gizli gizli söylemesi mesela. Ben o kadar anlayışsız mıyım ki zaten o demese ben teklif ediyorum. Yaptığı olaya gıcığım ben

sizi o kadar çok ikinci plana atmış ki koltuk meselesine kırılmanız çok normal!!!!!!!!!!

bir eşin her hareketinde annesini el üstünde tutması, karısı varken çok hatalı
siz de kendi annenize bunu yapın kendisi varken
biz ailemizle evlenmedik

Herkese iyi günler.
Bir kaç gündür Kv hastane işleri var bizde kalıyor. Ben çalışıyorum, eve geldiğimde yemekleri falan hazırlamaya çalışıyor elinden geldiğince biraz faydası var Allah razı olsun. Neyse, benim sorunum eşimle. Annesinin yanında bana 87346734 km uzak davranıyor. Bir şey dersem "sus annem duyarsa üzülür"diyor. Üzüleceği olayda bizim tee ne zaman önce bir yere gezmeye gitmiştik ondan bahsediyordum. Neymiş annesi üzülürmüş. Biz arkadaş değiliz ki evliyiz tabi ki gezip tozucaz arkadaşlar haksız mıyım?
Dışarı çıkıyoruz mesela o sırada annesi arıyor ya bu dışarı çıkıyor geldiğinde ne oldu diyorum. Dışarda olduğumuzu söylemiyor,üzülür diye. Hay allahım inanılmaz sinir oluyorum.
Bu sabahta hastane randevuları erkendi beni de işe bırakacaklardı.ben kapıyı kapatıyordum eşimle Kv de aşağı iniyorlardı. "anne dün oturduğun yere otur" dedi ona sessiz bir şekilde ve ben duydum. Öne otur yani diyor. Ay merdivenleri inene kadar sinir oldum. Arabaya indik işte Kv arka kapıyı açtı. Bend hiç sesimi çıkarmadan kendi yerime oturdum. Ama dün öne o oturmuş belli koltuk arkaya kadar çekilmiş falan..

Kızlar eşimi ne yapayım Allah aşkına. Beni 2. plana itiyor bu benim canımı çok fazla acıtıyor
Kesinlikle haklisiniz, o ne oyle ya gezmeye bile sakli gizli mi gidiyorsunuz Ne sacma sey. Ustelik o varken esinizin size karsi davranislari da cok abes bence, esinizine birinin, annesinden baskalarinin da duygulari dusunceleri oldugunu, kirilip uzulebilecegini anlatmasi gerek !!

X