Esimi boğmak istiyorum.

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Eşim kizimla beraber ailesinin yanına başka bir memlekete gitti. Ben burda kimsem olmadığı için tek kaldım.Ailesi ile gorusmuyorum bir yıldır. Ben de gitmek istedim ama annesi hasta olduğu için beni goturmedi. Sebebi biz olmayacakmisiz. Daha onceki konumda var. Neyse gittiler ama ne bir arama sorma hicbiseyden yok. Bi eve yaklaşmak üzereyken çocuğa arttırmış biz varmak uzereyiz diye. Onun dışında hiç alamadılar. Benim aramamdan da rahatsız oluyor. Ailemin yanında rahat bırakmadı diye. O yüzden bende arayamadim. Bende mesaj cektim insan bir arar d sorar diye. Beni merak ettiğin önemsediğin için sağol dedim . Ama içim soğuması hala.. Ben burda tekim ya insan bir arama mi. Bi de arkadaşlar çocuktan ayrılmaya nasıl dayandiniz. Çok zor oluyor benim için. Gittiklerinde beri ağlıyorum.

Son düzenleme:
Eşim kizimla beraber ailesinin yanına başka bir memlekete gitti. Ben burda kimsem olmadığı için tek kaldım.Ailesi ile gorusmuyorum bir yıldır. Ben de gitmek istedim ama annesi hasta olduğu için beni goturmedi. Sebebi biz olmayacakmisiz. Daha onceki konumda var. Neyse gittiler ama ne bir arama sorma hicbiseyden yok. Bi eve yaklaşmak üzereyken çocuğa arttırmış biz varmak uzereyiz diye. Onun dışında hiç alamadılar. Benim aramamdan da rahatsız oluyor. Ailemin yanında rahat bırakmadı diye. O yüzden bende arayamadim. Bende mesaj cektim insan bir arar d sorar diye. Beni merak ettiğin önemsediğin için sağol dedim. Ama içim soğuması hala.. Ben burda tekim ya insan bir arama mi.
ne alaka rahatsz die goturmediki cnm esinizde arada kalms demek smdi tam detay bilemedgm.icin ne dicegimi bilemedm ama dedginz gbi arayp sorabilirdi sizi

sen o adamın eşisin ya ne demek aramamak...
onlara duyurmak istemese bile aramanın her türlü fırsatını bulur...,ki duyursa ne olacak eşisin sonuçta sana karsı sorumlulugu oldugunun herkes farkında..
enteresan..

Aramazsa aramasın keyfi bilir..

Çocuğun msj yazabıldığıne göre büyük sanırım..çocuğunu ara merak ediyorsan..

Yanı biz esimle bir yıl kadar önce boşanmanın eşiğinden döndük. Ailesinin yanına gidersem kadın geçmişi hatırlayıp hastalanabilirmis.

E araniz yokmus belliki huzursuzluk var . Adam daha yeni gitmis bi rahat birak. Endiselense seni tek birakmazdi zaten. Bu adamlarda ailelerinin yanina gidince pek kiymetli oluyo eslerine

Kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Sadece bir kere aramasini bir eşi olduğunu unutmamışsınızdır istiyorum. Ayrıca bunu sadece ailesinin yanında değil iş için başka yere gittiğinde de yapıyor.

X