eşimi çok seviyorum ama artık yapamıycam bana bi akıl verin:8

angels1991

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
439
139
33
merhaba arkadaslar 2 senelik evliyim nerden baslıyacagımı bılmıyorum hersey cok guzeldı esım kayınpederımın dukkanında abılerıyle calısıyor yani ailece calısıyorlar ben bu durumdan hıc mutlu degılım ne ıslerı olursa olsun hemen benım kocamı cagırıolar 4 erkek kardesler onları cagırmıo babam nyse babam yaklasık 100 mlyar borcun altına gırmıs 7 kısıye borclanmıs hepsı belalı ınsanlar ödeyemedı adamlarla esım muhatap oluyor yazarken bıle aglyorum ınanın nyse 3 aydır evımde huzur yok nyse dukkanı satmaya karar verdıler yıne esım kosuyo bu saat oldu anasının evnde sabah 8de cıktı evden bıktım artık:KK43: aldım karsıma defalarca knustum hep ben sucluyum esımle ozelımız kalmadı tek basımıza hıc byere gıdemıoruz gıdelım dedıgımde yorgunum dıor ama kardelerı soyleyınce hemen gıdıyor:KK43:soleyncede sana nazım gecıyo dıo kestırıp atıo bunaldım artık esım b ıslerle ugrasırken abılerı kımı denızde kımı karısıyla yemekte :KK43:dayanıcak gucum kalmadı benım 1 aylık cocgumu dusurduler cok afedersınız kanamam vardı doktora ble goturmedıler dusuk yaptım esım bu durumda cocuk ıstıo benden cocuk dahı ıstemıorum bu aıleye cocuk yapılırmı bosanmak ıstıorum artık ama esıme nasıl solıcem bılmıyorum dayanıcak cekıcek gucum kalmadı degısmıyor 50 kere konustum hep aılesı hep aılesı abılerıne kredı cekıo odemıolar bızım basımıza eskı dukkanın borclarını bıle benım esım oduyor ben yarı geldı ac kaldım sogukta yattım kmsenn umrunda deıldı esıme soluorum bana bagırıyor bana bı akıl verın uzun oldu ama smdıden tskler:KK43:

Bence sisizn değil ama eşinizin ciddi ciddi akla ihtiyacı var... Allah akıl fikir versin... :KK43:
aminn inşallah esşim bızı bıraktı babasını dusunuroldu bak saat 11 30 anasının evınde arıyorum nezman gelıcegım belırsız dıyor:KK43:sabahın 8ınde babası arıo hemen kosa kosa gıdıo:KK43:dusunmuo bu kız evde tek basına napıo ne edıyo dıe:KK43:

Çocuk falan yapmayın sakın. Çocuk evliliğimizi kurtarır diyerek hiç yapmayın.
Önünüz, geleceğiniz belli değil daha. O borcu ödeyecek mi dükkan satışı? Sonra ne iş yapacaklar? Sorumsuz baba ve kardeşlerinden kurtulabilecek mi? Yaşınız da gençtir, adımınızı dikkatli atın. Ben olsam anneme danışırdım.

Dünyayı o kurtaracak çünkü.
Kendince kahraman Ailesindekiler için enayi haberi yok.. Her evde var böyle bir fedai sanırım..

Allah yardımcınız olsun.. Artık yapamıyorum ayrılmak istiyorum de açık açık belki kendini düzeltir yazık valla size.

aminn inşallah esşim bızı bıraktı babasını dusunuroldu bak saat 11 30 anasının evınde arıyorum nezman gelıcegım belırsız dıyor:KK43:sabahın 8ınde babası arıo hemen kosa kosa gıdıo:KK43:dusunmuo bu kız evde tek basına napıo ne edıyo dıe:KK43:
Çok bencilce hani desen ki dükkanda iş vardı gelmedi ama annesinin evinde ne işi var bu saatlere kadar. Gelsin evinde otursun :KK43:

Ya ne olur harfler parayla mı?
Senin eşin daha baba falan olamaz, ha bu durumda boşanılmaz belki ama çocuk hiç yapılmaz...

Dünyayı o kurtaracak çünkü.
Kendince kahraman Ailesindekiler için enayi haberi yok.. Her evde var böyle bir fedai sanırım..

Allah yardımcınız olsun.. Artık yapamıyorum ayrılmak istiyorum de açık açık belki kendini düzeltir yazık valla size.
sagolun neler yaptımda duzelmedı agladım knustum kotuyum dedım yok yok yok

Çocuk falan yapmayın sakın. Çocuk evliliğimizi kurtarır diyerek hiç yapmayın.
Önünüz, geleceğiniz belli değil daha. O borcu ödeyecek mi dükkan satışı? Sonra ne iş yapacaklar? Sorumsuz baba ve kardeşlerinden kurtulabilecek mi? Yaşınız da gençtir, adımınızı dikkatli atın. Ben olsam anneme danışırdım.
annemı soleme bele annem hıc umursamıyor yasadıklarımı bılıyor bırak gel bıle demedı ısın o boyutu var bıde aılemede gıtmek ıstemıorum :KK43:onlar yuzunden basıma ne geldıyse geldı ortada kaldım yani:KK43:

O zaman çocuk meselesi kesin rafa kaldırılmalı bir süre. Şu dükkan bir satılsın, ortalık süt limana bir dönsün, eşiniz hangi yolda ilerliyor, nasıl davranıyor bakar; ona göre adım atarsınız. Allah yardımcınız olsun, zor.

O zaman çocuk meselesi kesin rafa kaldırılmalı bir süre. Şu dükkan bir satılsın, ortalık süt limana bir dönsün, eşiniz hangi yolda ilerliyor, nasıl davranıyor bakar; ona göre adım atarsınız. Allah yardımcınız olsun, zor.
bende böyle düşünüyorum ama bu seferde absıyle kız arkadesını alıp ufak bı yer acmayı planlıomus beyfendı

X