Eşimi kaybettim

Ayreddeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
2
1
33
4 ay önce kalp krizi ile eşimi kaybettim.İlk başlarda anlamıyordum ama şimdi çok zorlanıyorum.Çok iyi bir eş çok iyi bir babaydı.Şimdi nasıl yapacağım diye düşünüyorum çocukların biri 4 biri 10 yaşında daha önce çalışmıyordum şimdi çalışmam lazım fikir verebilecek olan var mı?

4 ay önce kalp krizi ile eşimi kaybettim.İlk başlarda anlamıyordum ama şimdi çok zorlanıyorum.Çok iyi bir eş çok iyi bir babaydı.Şimdi nasıl yapacağım diye düşünüyorum çocukların biri 4 biri 10 yaşında daha önce çalışmıyordum şimdi çalışmam lazım fikir verebilecek olan var mı?
Başınız sağ olsun 😔

Başınız sağolsun,allah dayanma gücü versin..eşinizden maaş,ev falan kaldıysa bi süre daha çalışmayın, 4 yaş küçük, kreş masrafı da çok yüksek,diğeri de ufak sayılır...ailenizden bakacak biri varsaçalışınrsiniz..evlatlarınız için güçlü olmaktan başka bir seçenek yok,onlar size dayanma gücü verecektir..

Başınz sagolsun kac yaşındasınız hangi sektörde çalışmayı düşünüyorsunuz yani diplomanız ya da is tecrübenizi var mj

Başınız sağolsun. Eğitim durumunuz nedir, mesleğiniz var mı? Yeri değil biliyorum ama kadının iyi gününde çalışması kötü günü için çok önemli. Aileniz destek oluyorsa yine de şanslısınız.

İnsanın sevdiğini hayat arkadaşını kaybetmesi çok zor bir durum allah yardımcınız olsun. Allah günahsız yetimlerinizin yüzüne baksın onlar da babasız kalmış. İnşallah mükemmel insanlar olurlar, çok güzel hayatları olur.

X