eşimimle bitmeyen huzursuzluğumuz

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
8 yıllık evliyim 3 yaşında çocuğum var.eşimle çok tartışıyoruz.psikoloğa gittim antidepresan kullandım ama biraz düzeliyor sonra yine kavga başlıyor.sıkıldım artık o bana çenenden bıktım diyor bende ona hareketlerinden bıktım diyorum hep kavga hep kavga ne ben sakinleşiyorum ne o.psikoloğa gittim iyi oldu diye bıraktım şimdi tekrar huzursuzluk başladı.ben hep psikoloğa mı gitmek zorundayım ne yapıcam bilmiyorum.

Boşan ozaman neden boşanmıyorsun, bu yaşların bu günlerin geri gelmez ki bir daha..
Belki boşanırsan psikolağada artık gitmeyeceksin belli mi olur :KK59:

eşinle beraber gitmek için zorla...çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun..

Aranızda ki sıkıntı bunlarsa biriniz hareketlerini, birinizde dırdırını düzene soksun.

Neden siz yalniz gidiyorsunuz anlamadim psikologa? Esinizle aile terapisine gitmelisiniz. O zaten bireysel sorun gorurse yonlendirir

8 yıllık evliyim 3 yaşında çocuğum var.eşimle çok tartışıyoruz.psikoloğa gittim antidepresan kullandım ama biraz düzeliyor sonra yine kavga başlıyor.sıkıldım artık o bana çenenden bıktım diyor bende ona hareketlerinden bıktım diyorum hep kavga hep kavga ne ben sakinleşiyorum ne o.psikoloğa gittim iyi oldu diye bıraktım şimdi tekrar huzursuzluk başladı.ben hep psikoloğa mı gitmek zorundayım ne yapıcam bilmiyorum.

Psikologunuz aile terapisi önerdi mi? Eşinizin ne tip hareketleri sizi sinir ediyor? Eşiniz hangi dırdırlara sinir oluyor?

Niye sirf siz gidiyorsunuz? Bu evliligi iki kisi yürütüyor.
Piskologa gitmek "Hastasin" anlamina gelmez ki. Bence hersey normal olunca bile gidilmeli piskologa...

neden tek başına gidiyorsunuz psikologa?
eşinizinde gelmesi gerekmiyor mu?

Aranizdaki sorun ne bilmiyorum. Ama psikologa gidince, antidepresan aldiniz. Antidepresan ilaclar adami -afedersiniz- mal gibi yapiyo. 15 yildir kullanan biri olarak aoyluyorum.

Tabi hal boyle olunca esinizin yaptiklari daha az gozunuze batiyo,ya da daha az tepki vermeye basliyosunuz.

Antideprewan almadiginiz su gunlerde esinizle artiniza eksinize bakin. Ortada gercekten problem var mi,yoksa siz mi cok buyutuyorsunuz. Bunun muhakemesini yapin.

Eger gercekten olanlari gormezden gelmek icin psikologa gidip ilac kullaniyorsaniz bunu yapmayin. Cunku gercekten o ilaclarin bunyeye muthis zararlari var. Hepsinden bahsedersem uzun olur. Farkli bir yoldan cozume ulastirmaya calisin. Ne bileyim aile terapistine gidin,ya da olmuyorsa hicbir sekilde,bosanin...

Ama ortada bir sorun yokken huzursuzlugi sizcikariyorsaniz,buyutuyorsaniz,hircinsaniz mecburen psikologa gidip ilacsa ilac,terapiyse terapi alip tedavi olmaniz lazim.

X