esimin abisi !!! o kizdan en kisa zamanda kurtul demis

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
34
Kizlar yardim'edin. Soktayim. Esim aramizdaki sorunlari whatsaptan abisine anlatmis. abiside o kizdan en kisa zamanda kurtul demis. Ben yazdiklarinin fotosunu cekip abisine yolladim. yaziklar olsun size dedim. Demek ki esim'bu yuzden bana kötü davraniyo dedim. Kizlar esim bana deli gibi bagliydi. aramizda ciddi sorunlar yoktu. Napicam ben. yarin bu evden gtmeyi'dusunuyorum. bu arada biz yeni evliyiz

hoooppp! önce bir sakin derin nefes. hemen gitmeler kalmalar olaylar, hiç çözüm değil. konuşun. bi kere eşiniz olayı nasıl anlatmış? beni ailesine canavar gibi anlattığı için (kötülüğünden değil pısırıklığından) beni tanımadan benden nefret eden bi ailesi vardı misal. ikincisi abisi neden öyle demş? belki birşeyden dolayı eşiniz soğudu? ama belki haklı yanı var ve düzeltileblir? sorun. iki tarafla da açıkça konuşun. sonra eğer yürümeyeceğine kani olursanız yol sizin. ama hemen gidiyorum falan, bence doğru değil.

Hangi tür sorunlarrinizi anlatmış esiniz abisine çok üstü kapalı örnek verebilirseniz sayet özelse bence daha iyi yardimci olabiliriz. Ayriyeten ek olarak kizmaniz gereken kişi abisinden ziyade abisine evdeki sorunlarını anlatan esinizdir. Yine de bir abi olarak terbiyesizligi ele almış bence böyle destek olunmaz yani köstek resmen. yine de evden gitmeyi gerektiricsk bi durum yok bir iki kişinin densizligi yüzünden yuva yikilmaz önemli olan esinizle aranızdaki ilişkidir.

Tartisma sirasinda agzimdan ne ciktiysa abisine anlatmis. Inanin elle tutulur sorun yok.

Mesela esimin sürekli emir vermesine kiziyordum. Ya da hep ailene gtmeyelim. Birazda benimkilere gidelim diyordum. ama buyutulecek seyler degldi

abisine anlatmasında bir sorun göremiyorum. siz de şimdi bize anlatıyorsunuz. insanlar akıl almak için sorunları paylaşabilir. mesele istemiyor da yol yapmak için mi abisine söyleyip sen o kızdan kurtul lafını duyuyor yoksa başka birşey mi. kaldı ki erkekler zaten özensiz konuşurlar.
hem bakın şimdi siz bir şeyler anlatıyorsunuz burada da eşiniz hakkında sert ithamlarda bulunacaklar. eşiniz de bunları görse ne olacak? belki yöntem yanlıştır.

abisine anlatmasında bir sorun göremiyorum. siz de şimdi bize anlatıyorsunuz. insanlar akıl almak için sorunları paylaşabilir. mesele istemiyor da yol yapmak için mi abisine söyleyip sen o kızdan kurtul lafını duyuyor yoksa başka birşey mi. kaldı ki erkekler zaten özensiz konuşurlar.
hem bakın şimdi siz bir şeyler anlatıyorsunuz burada da eşiniz hakkında sert ithamlarda bulunacaklar. eşiniz de bunları görse ne olacak? belki yöntem yanlıştır.

Ne alaka abisi ile biz bir miyiz biz tanıyor muyuz konu sahibini? Bilsek ne olur bilmesek ne ?
Evin içinde olanlar o evde kalır 3.4.5.6.7.8.9. kişilere anlatılmaz. Ne bu bbg evi mi?

Suan esimle bu konuyu tartismamiza ragmen cay demleyip getirdi. 2 Bardak koymuş. Beraber icelim diye

Kizlar yardim'edin. Soktayim. Esim aramizdaki sorunlari whatsaptan abisine anlatmis. abiside o kizdan en kisa zamanda kurtul demis. Ben yazdiklarinin fotosunu cekip abisine yolladim. yaziklar olsun size dedim. Demek ki esim'bu yuzden bana kötü davraniyo dedim. Kizlar esim bana deli gibi bagliydi. aramizda ciddi sorunlar yoktu. Napicam ben. yarin bu evden gtmeyi'dusunuyorum. bu arada biz yeni evliyiz
Daha yeni evlisiniz olur böyle şeyler evden gidersen abisinin istediğini vermiş olursun aksine eşinle daha iyi geçinmenin yollarını ara .

Sevmese bunu yapar mi

Simdi guzelce bize konusulanlari anlatsan daha iyi yardimci olacagiz emin ol..
Ne konusmuslar tam olarak?
Esinin abisinin senden bahsettigine emin misin? Esin ya baska bir kızın pesindeyse ve abisi onu uyariyorsa? Seninle ilgili olduguna emin misin?
Tam anlatmazsan anlayamayiz...

Benzer durumu kardesimle yasadik, iliskileri iyi gitmiyordu,
Bana anlatti. Tartisma sirasinda cocuk buna agir laflar
Söylemis, bana göre oluru yok ve büyük saygisizlik.
O ccuktan ayrimaszan benim karsima cikma dedim bende.
Evlenmeden böyle olan ilerde napar durumu..

Esin kimbilir neler anlatti, bilemeyiz. Bu derece kizdigina göre,
Baska biseylerde demis olabilirmi

X