eşimin ailesi sorunum

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
evlilik öncesi ve evlenirken bize yarattıkları sorunlardan dolayı eşimin ailesiyle görüşmüyordum.daha sonra bebeğimiz oldu 2 kez ailece daha sonra kv tek olarak gelmeye başladı.ben gelmesini istemiyordum.bir geldiğinde tartıştık ve artık görüşmüyoruz.

ama kafama takılan şu.benim anne baba yok kardeşlerim başka illerde.2 3 sene daha istanbuldayız.daha sonra bi kardeşimin bulunduğu ile taşınmayı planlıyoruz.ama bu 3 yıl içinde ve sonrasında dede babaanne amca tanımamak çocuğum için nekadar iyi olur.onun gelişimi için önemlimidir.yada benim kızımı onlardan uzak tutmaya hakkım varmı.bitaraftanda artık onları görmeye tahammülüm yok.bilsemki bize karışmadan sadece çocuğumla ilgilenecekler...ama öyle olacağınıda sanmıyorum

evlilik öncesi ve evlenirken bize yarattıkları sorunlardan dolayı eşimin ailesiyle görüşmüyordum.daha sonra bebeğimiz oldu 2 kez ailece daha sonra kv tek olarak gelmeye başladı.ben gelmesini istemiyordum.bir geldiğinde tartıştık ve artık görüşmüyoruz.

ama kafama takılan şu.benim anne baba yok kardeşlerim başka illerde.2 3 sene daha istanbuldayız.daha sonra bi kardeşimin bulunduğu ile taşınmayı planlıyoruz.ama bu 3 yıl içinde ve sonrasında dede babaanne amca tanımamak çocuğum için nekadar iyi olur.onun gelişimi için önemlimidir.yada benim kızımı onlardan uzak tutmaya hakkım varmı.bitaraftanda artık onları görmeye tahammülüm yok.bilsemki bize karışmadan sadece çocuğumla ilgilenecekler...ama öyle olacağınıda sanmıyorum
Eşiniz ne düşünüyor bu konuda?
Bence çocuklar büyük ailelerde büyümeli,siz görüşmesenizde babasıyla gönderebilirsiniz çocuğunuzu.
Anne baba sevgisinin yanında akraba sevgiside ihtiyaçtır çocuklar için.

Sizin sorunlarınız olabilir ama onlar eşinizin ailesi olarak tabiki gorecekler. Gostermeme gibi bir hakkınız olamaz.

Eşiniz ne düşünüyor bu konuda?
Bence çocuklar büyük ailelerde büyümeli,siz görüşmesenizde babasıyla gönderebilirsiniz çocuğunuzu.
Anne baba sevgisinin yanında akraba sevgiside ihtiyaçtır çocuklar için.
onunla henüz konuşmadı.ama sürekli tartışma yarattıkları için eşim kendisi gitmek isstese bile içinden gelmiyor ailesinin yanına gitmek.

Neden ve neyden tartıştığınızı bilmiyorum ama sevgi saygı olunca herşey çözülür.

Siz görüşmek istemeyebilirsiniz ama sonuçta eşinizin ailesi torunlarını görmek istemeleri en doğal hakları çocuğunuzu onlardan uzak tutmanız bana kalırsa doğru bir davranış değil..

ikisi arasında kaldım.çocuğumun onlarla büyümesimi daha önemli yoksa mutlu bir ailede büyümesimi

çok devasa bir olay değilse
çocuk babaanneyi dedeyi bilmeli
sen gitmesen de eşinle gönder

nekadar kötü olurlarsa olsunlar bence çocuğunuzdan babaanne dede kavramını silmeye hakkınız yok..

herşeye karışan ve sürekli eşimi dolduran insanlar.oğullarının kendi anlayışlarında bir erkek olmasını bekleyen insanlar.vurdulu kırdılı.
eşin etkileniyo mu onlardan?
eğer senin arkanda ise boşver hiç aldırış etme
sakın haa ailesini kötüleme
bence eşinle birlikte gönder çocuğunu bişey olmaz :)

eşin etkileniyo mu onlardan?
eğer senin arkanda ise boşver hiç aldırış etme
sakın haa ailesini kötüleme
bence eşinle birlikte gönder çocuğunu bişey olmaz :)
eşim yanımda.yarattıkları tartışmalardan okadar yoruldukki artık onlarla ilgili konuşmuyoruz bile.ama eşim sinirli bi yapısı var onlar bize karıştığında kendini yiyip bitiriyor.

Neden cocugu bir secim yapmak arasinda biraktiniz anlayamadim...yani büyük bir ailede mi yoksa Kendi ailesinde mi mutlu olsun acikcasi sacma geldi.Sizin sorunlariniz ama Torunlarina da ayni sekilde ters davranirlarsa görüsmessiniz ve cocuk da akli erince istemez zaten.Ama siz anlasamayip da torunlarina sevgi gösterirlerse,ne kadar uzaklastirmaya calisirsan calis cocuk ister görmeyi..

eşim yanımda.yarattıkları tartışmalardan okadar yoruldukki artık onlarla ilgili konuşmuyoruz bile.ama eşim sinirli bi yapısı var onlar bize karıştığında kendini yiyip bitiriyor.
canım seni karıştırmasında
o ailesiyle kendi arasında
boşver sen

ikisi arasında kaldım.çocuğumun onlarla büyümesimi daha önemli yoksa mutlu bir ailede büyümesimi

hayır cnm onlara hiç ihtiyacı yok kızının bende senin gibi düşünüyordum ama neler yaşadım bir ben bilirim aklın varsa hazır eşinede bişi söylememişken uzak dur onlardan. anne babası teyzeleri yeter ona. huzurla büyüt yavrunu

hayır cnm onlara hiç ihtiyacı yok kızının bende senin gibi düşünüyordum ama neler yaşadım bir ben bilirim aklın varsa hazır eşinede bişi söylememişken uzak dur onlardan. anne babası teyzeleri yeter ona. huzurla büyüt yavrunu
en son tartışmamızda benin yanımda defalarca karına haddini bildir tarzı şeyler söyledi.ne yapmasını beklıyordu bilmiyorum..bende kv ilkkez böyle bi yüzünü gördüm evlilik hazırlığındayken çoğu kez eşim seninle alakalı tartıştık diyodu fazla detaya girmeden.ama bukadarını görünce tekrar yakın olmak nasıl olur.kızımı tek göndermem yanlarına önceden güvenirdim ama şimdi nasıl davranacakları konusunda şüpheliyim

herşeye karışan ve sürekli eşimi dolduran insanlar.oğullarının kendi anlayışlarında bir erkek olmasını bekleyen insanlar.vurdulu kırdılı.

eşin yine iyi adammış dolsa bu durumda olmazdınız

sen istemezsen isteme o görüşürdü ailesiyle

senin duygularına önem veriyor belli

eşin yine iyi adammış dolsa bu durumda olmazdınız

sen istemezsen isteme o görüşürdü ailesiyle

senin duygularına önem veriyor belli
oda ailesinin tavırlarından bıktığı için hak veriyor.ben ona demiştim evlendiğimizde.çocuğumuz olduğunda hiçbirşey olmamış gibi gelirler diye oylede oldu.

oda ailesinin tavırlarından bıktığı için hak veriyor.ben ona demiştim evlendiğimizde.çocuğumuz olduğunda hiçbirşey olmamış gibi gelirler diye oylede oldu.

işte ne adamlar var ne yaparsa yapsınlar görmezden gelen
sizinki görmüş size hak vermiş

o yüzden insanın eşinde bitiyor herşey

X