Hep laf arasında diyorum ama resmî davetim olmadı, eşim davet ediyor ama. Kayınvalidem rahatsız gelmek istemiyorum diyor açık açık. Ama bize karşı çok iyiler.
eee o zaman sıkıntı ne
kendi annem babam evime en son 2013 yazında geldiler mesela
onlara yola gitmek de kendi düzenlerinden çıkmak da zor geliyor
hastaymış bir de yer değişikliği misafirlik duygusu vs iyice hasta olur kadın
eşin özlüyorsa biraz daha sık gidip gelsin
Esimin ailesiyle olan ilişkilerine karismam onlarda uzaktalar esim isterse musaitsek gideriz gelecekleri zman ararlar esimi gelirler. Ayni sekilde ailemle iliskime esim karismaz. Bence onlar kendi aralarinda halletsin. Siz davet ederek üzerinize duseni yapiyorsunuz. Siteminiz yanlis alnlasilmaya yol acabilir.
oğulları tekken de gtmedilerse tabi sizden kaynaklı değildir
siz niçin dert ediyorsunuz peki bunu
yeni evli iken ben de cok takılırdım gelmıyorlar diye
şimdi düşünüyorum da boş yere sıkmısım canımı
isteyen gelir istemeyen gelmez
say say bitmezkız bacım bırak evlerındem utlu huzurlu otursunlar ,
allah atmış sen tutmak istemiyorsun , ayakları bir alışırsa mumla arasın bu gunlerini
Yerinizde olmak isteyen kaç bayan var biliyor musunuz?
düğün hazırlıklarında ben de sinir oldumNe bileyim, görümcem her yere gidiyor, yahu kaç kere dedik, zaten yaşıtız kalkın bir haftasonu da bize gelin. Kayınvalidem Zaten açıkça rahat edemem dedi, düğün hazırlıklarında da gelmemelerine sinir olmuştum, sırf eşimin ailesi uzakta geldiklerinde rahat etsinler diye misafir odası yaptım, çift kişilik yatak aldık fazladan ama bir kere bile gelmediler.
sakın yazma karışma senKızlar bir sorum var, eşimin ailesi ne düğün hazırlığı boyunca ne de düğünden sonra bir kere bile evimize gelmedi. Düğün günü bir günlüğüne gelip gittiler. Biz de senede 3-4 kez gidip 2-3 gün kalıp dönüyoruz. Ama biliyorum ki eşim istiyor, bu durumu görümceme yazmak istiyorum hani ne varda gelmiyorsunuz, 5 saatlik yol alt tarafı, biraz şakayla karışık yazsam mı içim içimi yiyor çünkü eşim üzülüyor. Bu arada aramız iyi, bana sıcak davranırlar hiçbir şeyimize karışmazlar, biz gittiğimizde de çok iyi ağırlar şimdi durup dururken karşıma da almak istemiyorum, sonra ben mi kötü olurum acaba? Ne diyorsunuz? Eşim üzülüyor aslında ben de çünkü ayıp yani insan bir kerecik olsun gelmez mi?
Kızlar bir sorum var, eşimin ailesi ne düğün hazırlığı boyunca ne de düğünden sonra bir kere bile evimize gelmedi. Düğün günü bir günlüğüne gelip gittiler. Biz de senede 3-4 kez gidip 2-3 gün kalıp dönüyoruz. Ama biliyorum ki eşim istiyor, bu durumu görümceme yazmak istiyorum hani ne varda gelmiyorsunuz, 5 saatlik yol alt tarafı, biraz şakayla karışık yazsam mı içim içimi yiyor çünkü eşim üzülüyor. Bu arada aramız iyi, bana sıcak davranırlar hiçbir şeyimize karışmazlar, biz gittiğimizde de çok iyi ağırlar şimdi durup dururken karşıma da almak istemiyorum, sonra ben mi kötü olurum acaba? Ne diyorsunuz? Eşim üzülüyor aslında ben de çünkü ayıp yani insan bir kerecik olsun gelmez mi?
benYerinizde olmak isteyen kaç bayan var biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?