esimin ailesi :/

alyamY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
5
0
35
İlk tanistigimizda sevmistim iyi görünüyorlardı vlendikten sonra kudurdular resmen onlar mardin ben orduluyum benden kapanmami onlarin evlerine tasinmami ( alt katlarına) istediler herseye karışıyorlar esimde birden degisti ben hepsine Hayir dedim kavga bile çıktı kultur farki var farkındayım ama nefret ediyorum artık ailesinden aramak istemiyorum gitmek istemiyorum rüyamda gorsem butun günüm berbat geçiyor esimle ayrılma durumuna geldik şimdi duzeldi ama ailesine karşı hislerim hiç değişmiyor durumlar karışık ben rahat büyüdüm kisitlanmadan napacam bilemiyorum :KK43:

öfff gelinin kendi kişiliği olduğu unutup her istediklerini yaptırdıkları bir köle olmasını isteyen ailelerden biri daha

yani şu evlilik işi gerçekten bir ehliyete alınmalı evlenince kaynanasının evinde veya alt katında yaşayacak olanlara evlenme izni verilmemeli ama tabii bu bir hayal olur ancak

siz eşinizle düzelsenizde üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışanlar değişmedikçe aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacaksınız gibi duruyor. onların düzelmesi içinde eşinizin sağlam yere basıp rest çekebilmesi lazım.

İlk tanistigimizda sevmistim iyi görünüyorlardı vlendikten sonra kudurdular resmen onlar mardin ben orduluyum benden kapanmami onlarin evlerine tasinmami ( alt katlarına) istediler herseye karışıyorlar esimde birden degisti ben hepsine Hayir dedim kavga bile çıktı kultur farki var farkındayım ama nefret ediyorum artık ailesinden aramak istemiyorum gitmek istemiyorum rüyamda gorsem butun günüm berbat geçiyor esimle ayrılma durumuna geldik şimdi duzeldi ama ailesine karşı hislerim hiç değişmiyor durumlar karışık ben rahat büyüdüm kisitlanmadan napacam bilemiyorum :KK43:
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı..hepsi mi aynı bu erkeklerin evlenince bi anda fabrika ayarlarına dönüyorlar... Eşinle aran iyiyse ve arkandaysa ailesini çok dert edip eşine yansıtma derim.. Sen sürekli ailesinden şikayet edeceksin sürekli kavgalar çıkacak huzurun kalmayacak.. Hakkında hayırlısı..

Durusunuzu hiç degistimeyin bir sure sonra karismayi birakirlar. He birakmazlarsa sen de mumukun oldugunca uzak durusun.

Benim aptal kocam onu yapamiyor banada bir şey diyemiyor onlarada arada kalıyor neden onlardan korkuyor anlamiyorum kapan demesede sıfır kol yada kisa etek giydirmek istemiyor pantolonun ustune Uzun birsey giy ozaman sevgiliydik şimdi evliyiz farkli diyor bende direniyorum yapmıyorum inadım dır ama bıkmaya başladım kaosun içindeyiz polyanacılık oynuyoruz belli etmesede ailesinin yanına taşınası var off:KK43:

Tek yapacağın şey duruşunu bozmamak olsun. Kapali gelin istiyorlarsa ogullarına diyeceklerdi öyle birisini bulacakti.yakin oturmak istiyorlarsa yine aynısını yapacaklardi.

Durusunu bozma bir süre sonra pes ederler merak etme.

Benim aptal kocam onu yapamiyor banada bir şey diyemiyor onlarada arada kalıyor neden onlardan korkuyor anlamiyorum kapan demesede sıfır kol yada kisa etek giydirmek istemiyor pantolonun ustune Uzun birsey giy ozaman sevgiliydik şimdi evliyiz farkli diyor bende direniyorum yapmıyorum inadım dır ama bıkmaya başladım kaosun içindeyiz polyanacılık oynuyoruz belli etmesede ailesinin yanına taşınası var off:KK43:
sakın kabul etme ya çok ezilirsin onların yanına taşınırsın ya eşinden ayrılırsın

Ben eşimi çok seviyorum ne bilim herkesten uzak mutlu olalim istiyorum şimdilik öyle ama ben ailesine öyle davrandikca oda benim aileme öyle davrandı yrildik geri adim atmadim sonra geldi baristik hep blof yapıyor bu sehri sevmiyorum turizm istemiyorum işten çok sıkıldım napcaz bilmiyorum hiçççç umursamiyorum duyamzdan geliyorum nereye kadar

Evlenmeden önce böyle bir talebi yok ise, evlendikten sonra olması da anlamsız..
Sizi olduğunuz gibi kabul edip beğendi. Bunu eşinize sıklıkla hatırlatmakta fayda var bence. Elbette mini etek ve askılı bluz konularında erkekler biraz tutucu olabiliyor, çevremde gördüğüm kadarıyla. Böyle talepleri varsa, siz de ondan kişiliği ile ilgili değiştiremeyeceğinden emin olduğunuz bir şeyi değiştirmesini söyleyin.. Mesela "Ailenin yanına giderken ve onlar geldiğinde senin istediğin gibi giyinirim, ancak sen de kesinlikle onların yanına taşınma fikrinden vazgeçecek, dahası onları da ikna edeceksin. Bu konu kapanacak" gibi..
Ne yazık ki taviz vermek gerekebiliyor, evlilik sürsün istiyorsanız.. Ama verilen taviz, tavizi doğuracağı için, mümkünse taviz verirken karşı taraftan da bir taviz alın.. Mutlaka alın..
Siz daha iyisini bilirsiniz elbette.. Benim ki bir fikir..

X