Eşimin ailesinden gelen ilgisizlik..ve elti

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Kızlar merhaba canımı çok sıkıyor bu durum eşimin ailesş çok ilgisiz beni arayıp sormak yerine eşimi arayıp haber alıyorlar bu çok rahatsiz ediyor beni... Ve eltimi daha çok seviyorlar diye düşünüyorum ki ben herzaman tatsızlık çıkmasın orta yol bulmak için çaba gösterdim eltimde tam tersi hep tatsızlık yaşandı başlarda anlamıyorum ben neden böyle

Benim ananemde kotu gelinleri daha cok sever onlara nasil iyi gorunecegini bilemez.
Bu bi kanun gibi iyi olani genelde ezerler dişlarlar sizde ne kadar deger goruyorsaniz o kadar deger verin.

Kızlar merhaba canımı çok sıkıyor bu durum eşimin ailesş çok ilgisiz beni arayıp sormak yerine eşimi arayıp haber alıyorlar bu çok rahatsiz ediyor beni... Ve eltimi daha çok seviyorlar diye düşünüyorum ki ben herzaman tatsızlık çıkmasın orta yol bulmak için çaba gösterdim eltimde tam tersi hep tatsızlık yaşandı başlarda anlamıyorum ben neden böyle
Amaaaann isteyen istediğini sevsin.Mesafe candır

Sizin için öncelikli şeylerin farkına varıp, diğer şeyleri önemsememek en güzeli. Eşiniz size ilgi gösteriyor mu, evinizde huzurlu, mutlu musunuz? Evetse, gerisini sallayın gitsin, çok mu gerekli? O niye şöyle yapıyor, bu niye böyle dedi, diye herkesi her şeyi kafaya takarsak, mutlu olmak çok zor.

"Arkanda eşinizin sevgi olsun,onun sevgisi olduktan sonra geri kalanının sizi sevip değer vermemesinin hiçde önemi yok"

İlgisiz eş ailesi bende de var. Bende mesafeyi çektim son 3 yıldır hiç de umurumda değil sende mesafe koy..Ne kadar ekmek o kadar köfte:)

bu devride oyleleri yaranır.. şahsen k valide beni arasa ne aramasa ne çokta umrumda.. bırakın şunları dert etmeyi ya...

senin kayanana eltiden başka hayatın yokmu dünya oanların etrafında dönmüyor..

belki sizin ilgisizlik sandığınız şey sizin hayatınıza müdahale ettiğinizi düşünmemeniz ve rahat etmeniz için yapılmış iyi niyetli bir harekettir
eltiniz sizden önce girdiyse aileye huyumuzu suyumuzu biliyor nasılsa deyip daha rahat davranıyor olabilirler ona karşı ama siz yeni gelinseniz biraz daha temkinli davranıyorlardır

iyide bu ana baba içinde geçerli,en asi evladınız sever,verir,baştacı eder,yaptışça dahada kıymetli olur,deveye diken..misali,ama bu cahil insnalar için geçerli,oysa iyi nıyeti baştacı yapan kıymet bilen güzel yüreklerde var...

X