• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esımın aılesınden nefret edıyorum!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ya88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
25
0
36
İsveç
23 yasinda bir genc bayanim, esimin ailesinden nefret ediyorum okadar cok yanlislarini gördumki, kabul edilmeyecek davranislarda bulundular, beni kendi ailemin yaninda rezil rusfa ettiler, misafirlige gelmis annemi babami evlerinden kovmaktan beter ettiler. okdr iyi niyetliydimki ben ogullariyla evlenirken, onlari sevmeye calistim ama tiksindirdiler, iyiligimi suitimal ettiler. esimle evlendim bir tek esya almadilar bir sofra bezi haric, YEMINLE YALAN YOK, esim 2 sene is bulamadi 2 sene boyunca ben calistim evi gecindirdim kadin halimle... kadin erkek rollerimiz degisti. esim ev isleriyle ugrasirken ben ise gider gelirdim, birde plansiz bir sekilde hamile kaldim okadar korunmama ragmen, hamileligimin son haftasina kadar calistim karnim burnumdaiken 40 haftalik ise giderdim eve para girsin diye. demediler bir gun helal olsun geline elinden geleni yapti evi icin oglumuzu rahat ettirdi vs birde kötu gelin oldum. beni aileme mahcup ettiler . bakin herseye ragmen bu yaz yanlarina gittim , herseye ragmen affetim ama onlar görgusuzluklerini yine gösterdiler, evlendigimde koluma taktigi 3 bilerzik ve 5 gremsenin hesabini sordu. daha ne yapmalari gerektigini söylediler, zaten bir beklentim yoktu ama bu bardagi tasiran son damla oldu. O sinirl esimle ayrilmaya karar verdim evden cik demistim, esim annesine arayip anne ben bosaniyorum dediginde " bos ver oglum canini sikma" demesi beni cildirti. demediki oglum sorun ne cocugun var yapma birde destek oldu. neyse sonra esimle aramiz duzeldi ama su bir gercekki esimin ailesinden dolayi kendisinden sogudum elimde degil, nefretim okdr buyukki kendisi hergun elimi öper defalarca sevdigini söyler YEMIN EDIYORUM zorla ayaklarimin altini öpuyor senden iyisini bulamam asla bosanmam senden diyor. ölurum yine birakmam seni diyo ama ailesine olan kizginligim hala gecmediginden esime soguklukla bakiyorum. cinsellik kalmadi hi arzulamiyorum esimi bunlardan dolayi. varim yogum kizim oldu. esimin ailesiyl kontagi var ve birbirlerine sevgilerini surekli dile getirirler. esimin ailesinden birisi ölse inanin uzulmem o derece yani
birde kizim nerdeyse 1 yasinda, ölene kadar onlara cocugumu göstermicem, esim cocugu onlara göturmeyi cesaret dahi edemez!!!!!!!!!!!!!!!!

23 yasinda bir genc bayanim, esimin ailesinden nefret ediyorum okadar cok yanlislarini gördumki, kabul edilmeyecek davranislarda bulundular, beni kendi ailemin yaninda rezil rusfa ettiler, misafirlige gelmis annemi babami evlerinden kovmaktan beter ettiler. okdr iyi niyetliydimki ben ogullariyla evlenirken, onlari sevmeye calistim ama tiksindirdiler, iyiligimi suitimal ettiler. esimle evlendim bir tek esya almadilar bir sofra bezi haric, YEMINLE YALAN YOK, esim 2 sene is bulamadi 2 sene boyunca ben calistim evi gecindirdim kadin halimle... kadin erkek rollerimiz degisti. esim ev isleriyle ugrasirken ben ise gider gelirdim, birde plansiz bir sekilde hamile kaldim okadar korunmama ragmen, hamileligimin son haftasina kadar calistim karnim burnumdaiken 40 haftalik ise giderdim eve para girsin diye. demediler bir gun helal olsun geline elinden geleni yapti evi icin oglumuzu rahat ettirdi vs birde kötu gelin oldum. beni aileme mahcup ettiler . bakin herseye ragmen bu yaz yanlarina gittim , herseye ragmen affetim ama onlar görgusuzluklerini yine gösterdiler, evlendigimde koluma taktigi 3 bilerzik ve 5 gremsenin hesabini sordu. daha ne yapmalari gerektigini söylediler, zaten bir beklentim yoktu ama bu bardagi tasiran son damla oldu. O sinirl esimle ayrilmaya karar verdim evden cik demistim, esim annesine arayip anne ben bosaniyorum dediginde " bos ver oglum canini sikma" demesi beni cildirti. demediki oglum sorun ne cocugun var yapma birde destek oldu. neyse sonra esimle aramiz duzeldi ama su bir gercekki esimin ailesinden dolayi kendisinden sogudum elimde degil, nefretim okdr buyukki kendisi hergun elimi öper defalarca sevdigini söyler YEMIN EDIYORUM zorla ayaklarimin altini öpuyor senden iyisini bulamam asla bosanmam senden diyor. ölurum yine birakmam seni diyo ama ailesine olan kizginligim hala gecmediginden esime soguklukla bakiyorum. cinsellik kalmadi hi arzulamiyorum esimi bunlardan dolayi. varim yogum kizim oldu. esimin ailesiyl kontagi var ve birbirlerine sevgilerini surekli dile getirirler. esimin ailesinden birisi ölse inanin uzulmem o derece yani
birde kizim nerdeyse 1 yasinda, ölene kadar onlara cocugumu göstermicem, esim cocugu onlara göturmeyi cesaret dahi edemez!!!!!!!!!!!!!!!!

Eşinizin ailesinden bu derece abartı boyutlarda nefret etmenizi gerektirecek bir makul gerekçe bile yazamamışsınız..

Allah kocanıza sabır versin demeyeceğim; zira kocanız size bu kadar iyi davrandığı ve alttan aldığı için bu kadar basit mevzulardan, bu kadar büyük sorunlar çıkartıyorsunuz..

Yazdıklarınızı okurken taşıdığınız bu kadar nefrete,kine üzüldüm,size ne kadar zararı var bu duyguların farkındamısınız?
Yapmayın Allahaşkına,tamam yaşadıklarınız hoş degil ama kimin hayatı sorunsuz ki,bu duygulardan arının,eşinizin ailesiyle görüşmeyin ama torunlarını görsünler,eşiniz sizi seviyor değerinizi biliyor,mutlu olmaya eşinize karşı olumlu duygular taşımaya bakın.
İşiniz var,bebeğiniz var,degerinizi bilen eşiniz var.Boşverin ailesi kötü ise,görüşmezsiniz olur biter.
Bu olumsuz duygular sizi hasta eder.
Yazık size ,kurtulun tüm bu negatifliklerden..

Cok açık yazmamış olsan da makul bir nedeni olduğunu hissediyorum.

Zaten en güzeli mesafeli durmak. Sen esine sahip çık yeter.

asude bahar, basindan gecmedigi icin rahatca yorum yapiyorsun, allah senin basina verse sen nasil olurdun cok merak ediyorum. ben neler yasadigimi yazsam hak verirdin bana. zaten yazsam kirk sayfa eder herhalde. ben icimi bir nebze rahatlatmak icin bu sayfaya icimi biraz döktum, cunku paylasacak kimsem yok, ne anneme babama aileme nede arkadaslarima yasadiklarimi anlatabilirim. ben daha hic birseyi anlatmadim bilip bilmeden yorum yapma lutfen!

gerekli bir cümle mi bu acaba?yazılmasa anlaşılmazmıydı konu?
direk buraya takıldım..:51:

Makul sebebleri zaten sıralamış üstte..Ağır şeyler ilk başta ana kuzusu olması seni oldukça germiş.. Ama artık senin kadrini kıymetini menfaat uğruna değilde hakettiğin için biliyorsa ailesini boşver yuvana odaklan..

asude bahar, basindan gecmedigi icin rahatca yorum yapiyorsun, allah senin basina verse sen nasil olurdun cok merak ediyorum. ben neler yasadigimi yazsam hak verirdin bana. zaten yazsam kirk sayfa eder herhalde. ben icimi bir nebze rahatlatmak icin bu sayfaya icimi biraz döktum, cunku paylasacak kimsem yok, ne anneme babama aileme nede arkadaslarima yasadiklarimi anlatabilirim. ben daha hic birseyi anlatmadim bilip bilmeden yorum yapma lutfen!

ben konunuzdan ziyade verdiğiniz bu cevaba takıldım.ne kadar hemen birilerine saldırma meraklısısınız.yazdıklarınızda haklı bile olsanız uslubunuz sizi haksız duruma düşürüyor malesef

bilip bilmeden yorum yapmamız sizi üzüyor ve sinirlendiriyorsa o halde bu büyük nefretin sebebini konunuzda açıklamak zorundasınız.
zira şu anda açtığınız konuda zaten gözüken bir dert de yok.

siz eşinizin ailesinden nefret ediyorsunuz, eşiniz sizin zorla ayaklarınızın altını öpüyor.
eee sorun nerede????

eğer ki amaç paylaşmak ise o halde ya gerekçeleri anlatacaksınız, ya da konunun içeriğini tam olarak sizin açıklamamanız nedeniyle yapılan yorumlara bu şekilde sinirlenmeyeceksiniz.

gerçekten de ortada ölümüne nefret edilebilecek bir sebep göremedim bende...:19:

Başımdan ne tür olaylar geçip geçmediğini bilmeniz için ya beni reel hayatta tanımanız; yahut da müneccim vasıflarına sahip olmanız gerekir ya88.

Ayrıca yorum yapmamamızı istemek lüksüne sahip değilsiniz, burada bir topic açıyorsanız, forum kuralları dahilinde yapılacak her türlü yoruma açık olmak zorundasınız. Yapılan yorumların konuya nokta atışı yapmadığını düşünüyorsanız, güzelce anlatmalıydınız. "Bilip bilmeden yorum yapma" ne demek? Müneccim miyiz, yazmadığınız şeyleri hayal edeceğiz?

Son düzenleme:
bakin, burada bazilari haksiz oldugumu yada abartigimi dusunuyor. ama sunu anlamaniz lazimki 20lerinde agir bir yukun altina girmis biri olarak söyluyorum, o iki seneyi kendi basima kimseden yardim almadan evi gecindirmek hicde dusundugunuz kadar kolay degil.suan 23 yasindayim, kucuk yasima ragmen calisip evin kirasini ödemek elektirymis suyu imis vs vs bildiginiz gibi degil, ha bunlari simdi anlatirken zaten esimin ailesinden bir destek beklemiyordum hic bir sekilde ancak cooook zorlandiran aldgim maasla hem evi gecindirmek hemide bir yandan eve esya almak. televizyonuymus koltuymus halisiymis yatagimis. hepsini kendim aldim koydum evime iste bu sebepten dolayi cok zorlandim. bana evimin esyasi alinacak diye söz veripde biriktrilen parayla dugunume az zaman kala o parayla kendi evlerinin esyalarini yenileyip 4 milyara plazma almalari son derece yanlisti. ha onlarida gectim en cok gururuma giden bu yaz bana senin icin daha neleryapacaktik ne bekliuyorsun demeleri idi. ne yapmislarkide. kendi gelinligimi kendim aldim paralari olmadiklari icin ne ic camasiri alindi ne ayakabi annemin beyaz ayyakabilarini ödunc aldim dugunumde. dugun gunumde gelin saclarim bile yapilacakken, daha ben kuaför sandalyaseni oturmadan görumcemin dur sen önce ben deyip oturdugu gibi. yani böle böle eklene eklene buyuk bir nefrete dönustu. hic kimseyle paylasamadim hisslerimi anneme babama anlatsam kendin ettin kendin buldun diceler baska ne dicekler, sevdim bu adami evlendim ailemin basta karsi cikmalarina ragmen. yani kisaca böle bunlar yasadiklarimin Binde biri degil. esimin beni birakmamasinin sebebide zaten yaptgim fedakalarliklar cunku kendisi biliyorki baska bir bayan asla bir adam icin bukdr yukun altina girer. zaten 3 görumcem yaslari 40a yaklasmis, sorumluluk almayi gözleri yemedigi icin evlenmediler zenginini bekliyor. görumcemin birtanesi nisanliydi, atti nisani, nisanlisi gucum yetmiyor beraber esyalari alalim dedigi icin halbuki görumcem askeriyede cok yuksek mevkide bir memur. öteki görumcem genel mudr made muhentisi . neler neler....

Başımdan ne tür olaylar geçip geçmediğini bilmeniz için ya beni reel hayatta tanımanız; yahut da müneccim vasıflarına sahip olmanız gerekir ya88.

Ayrıca yorum yapmamamızı istemek lüksüne sahip değilsiniz, burada bir topic açıyorsanız, forum kuralları dahilinde yapılacak her türlü yoruma açık olmak zorundasınız. Yapılan yorumların konuya nokta atışı yapmadığını düşünüyorsanız, güzelce anlatmalıydınız. "Bilip bilmeden yorum yapma" ne demek? Müneccim miyiz, yazmadığınız şeyleri hayal edeceğiz?

ben sana yorum yapma demedim! ben sana bilip bilmeden yazmani söyluyorum. anladinmi.

ben sana yorum yapma demedim! ben sana bilip bilmeden yazmani söyluyorum. anladinmi.

Şu atarlı üye modundan cıkın da derdinizi paylaşalım. Bu yazdıklarınızla cok antipatik oluyorsunuz :S

Son düzenleme:
herkesss eşinin ailesiyle eminim sorunlar yaşıyodur.Sizi anlayabiliyoruma daha bende 1 saat önce konu açtım senin gibi ama Allahıma şükür ki eşimle aramı iyi tutmaya çalışıyorum.Evet kimse kimseyi sevmeyebilir.Elektrik tutmazz akıllar uyuşmaz ama ne yapacaksın ki eşile aranı bozmamaya çalış

başlarda inan bende hatalara düştüm eşime anlatamadım ama onlara öfkemden eşimi kırdım vee çokk ama çokk üzülldümmm 1000 ce kez özür dilesem azdır kocamdan...

cnm eşini seviyorsan bu tarz şeyleri sorun etmemelisin hem ne biliyorsun burdaki insanlar nasıl fedakarlıklar yaptılar belkide senin yaşadıkların çoğu insanın yaşadığının yanıda devede kulak kalır evleniyorsak azıcık fedakar olacağız sen görüşmüyorsan görüşme ama çocuğun ne günahı var göstermiyorsun onunda ihityacı var dedeye nineye Allah sabır versin ama bu kadar büyütme zamana bırak herkes yaptığından utanır....

Ailenin sözünü dinlemedin.

Ailenin kıymetini bilmedin.

Eşinle evlendin.

Hemde işi gücü yok.

Gerçekten kendin ettin kendin buldun.

Derdin neydi 20 sinde evlenip işsiz bir adamdan çocuk yapmak.Korundum dedin ama Allah vermiş.

Aileni ezip geçtin şimdi uğraş bakalım uğraşabilirsen.

Ah ahh hep diyorum annemiz babamız bizim iyiliğimiz için konuşurlar.Bir kere dinlesek.

Öncelikle sakin olun bu sitede kimsenin kimseyle şahsi bir sorunu yok ve olamazda.Çünkü birbirimizi gerçek hayatlarımızda tanımıyoruz.

Nasipten ötesi yok hayatta.Eşinle evlenmeke kaderinde yazılıymış ki olmuş.Eşin işsiz kaldığında evine,yuvana sahip çıkman çok güzel.Ama aynı durumda sende olsan eşinde yuvanız için elinden geleni yapardı diye tahmin ediyorum.

Ben 18 yaşımdan beri çalışıyorum.O küçük aşta çalışmanın acısınıda ,tatlısınıda bilirim.Ama kendi paramı kazanmak,yuvama katkıda bulunmak beni manevi olarak o kadar tatmin ediyor ki.

Eşinizin ailesinden hoşlanmıyorsanız araya mesafe koyun.Şu ölümlü dünyada ki ömrünüzü birilerinden nefret ederek geçirmeyin.

Sakın deme ki yaşamayan bilemez.Yaşamayanda bilir bazı şeyleri.İnsan insanı anlar elbet.Derdini anlatacaksın ki yardımcı olacağız sana güzel kardeşim.

peki sorun nerede? eşinle mutlusun,sana hak veriyor,ayağının altını onlarca kez öpüyor,görüşme onlarla olsun bitsin ...

zorun neydi de aileni dinlemeyip kendi tabirinle evlenip küçücük yaşında yük altına girdin.ne kadar küçümsesende görümcelerin akıllı.niye işi gücü olmayan biriyle evlenip sorun yaşasınlarki:34::34:

Back
X