• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine çocuklarımı göstermek ıstemıyorum böyle bı hakkıma var mı

betul18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
56
13
3
23
2 yaşında oğlum var,oğlumla hamileliğimden beri babannesı bana anne olamaz Bebek bakamaz ben büyütürüm dıye hep psikolojik şiddet uyguladı,çocuğum dogdu kızı ıle bır olup kaynanam ve görümcem oglumu benden alıp uzaklaştırdı sadece emzırmeden emzırmeye getırdıler cocugumu ıstedıgım zamana kucağıma alamıyordum vermediler engel oldular,dayanamadım evı ayırmak ıstedım evı ayıracağım dıye gprumcem ve kaynanam eşime döv kapı önüne koy annenle anlaşır baktın olmuyo boşan gıtsın anne bulunmaz karı bulunur dıye cümleleri oldu,o olaylardan sonra cocugumu ne halalarına ne kaynanama göstermiyorum,göstermek de istemıyorum,ama onlar çocuğum üzerinde hakları oldugunu,göstermemek ıstedıgıme tepkı verdıler neymiş cocuk sana benım degılmiş anamın evınden getirmemişim,istemesem bile çocuklarımı gorebılırlermiş evıme gelıp gerekırse kapımı kırıp cocugumu görebileceklerini soyluyorlar böyle bır hakları var mı mahmeye verseler halım cocugumu onlarla görüştürmeme izin verir mi lütfen bilgisi olan yazsın

Bana böyle yapanlara kesinlikle çocuğumu göstermem. Yalnız bunlar olurken çok sevgili kocan ne yapıyordu merak ettim?
Kocamı da dınlemıyorlardı kocam yanımda oldu kavga ettı aılesıyle ama yok malesef ne yaparsa yapsın engel olamadık,bende cocugumu göstermiyorum ama hakları oldugunu soyluyorlar diyelim mahkemeye verdıler cocugumu görme Hakkı verirler mi

Kocamı da dınlemıyorlardı kocam yanımda oldu kavga ettı aılesıyle ama yok malesef ne yaparsa yapsın engel olamadık,bende cocugumu göstermiyorum ama hakları oldugunu soyluyorlar diyelim mahkemeye verdıler cocugumu görme Hakkı verirler mi
Öyle bi haklari yok hayirdir? :) sende sizi huzursuz ettikleri sizi tehdit ettigine dair huzur bozmaktan dava acin. Yerinde olsam hala göstermem baksinlar islerine.

🤣yav yok blöf yapıyorlar hakim yeri geliyor boşanırken babaya vermiyor çocuğu anne babası bir arada olan çocuk üzerinde hak iddia edemezler
Böyle bı dava açılmaz ki zaten anca ana baba ayrılır da kişisel görüşme için talepte bulunurlar 🤣🤣🤣

Kapı cam kıracaklar :) bu zaten bi suç bunlara kim nie çocuk emanet etsin konuya dokunulmazlığını ihlalden siz şikayet edin . Hatta huzur bozmaz çocuk uzerınde baskı kurmak ne bileyim tehtit haneye tecavüz zannetmiyorum ki buna cesaretleri olsun sizi ve eşinizi afedersiniz saf görüp bol keseden sallıyorlar

delil topla mesaj konuşma hatta gerekirse şikayet et uzaklaştırma falan al

Hala aynı evde misiniz?
Aynı evde nasıl görmeyecekler ki?

Öyle bi haklari yok hayirdir? :) sende sizi huzursuz ettikleri sizi tehdit ettigine dair huzur bozmaktan dava acin. Yerinde olsam hala göstermem baksinlar islerine.
Haklısın aklımda bayramda işte bır görümcem kocasına öısafır varken cocugun resmını Çek fln demiş eşi de yaptı hıc sormadan bıze misafir var dıye bırsey demedik Bayram sonucta aöa bır daha yaparlarsa kı artık bayramlarda onların oldugu mısafırlıge gıtmeyecegım zaten Bayramlarda da uzak tutacagım,anne babaya sormadan anıden telefonunu çıkartıp cocugun resmini cekmek de bır suç degıl mı doğru bu bılıyorum

2 yaşında oğlum var,oğlumla hamileliğimden beri babannesı bana anne olamaz Bebek bakamaz ben büyütürüm dıye hep psikolojik şiddet uyguladı,çocuğum dogdu kızı ıle bır olup kaynanam ve görümcem oglumu benden alıp uzaklaştırdı sadece emzırmeden emzırmeye getırdıler cocugumu ıstedıgım zamana kucağıma alamıyordum vermediler engel oldular,dayanamadım evı ayırmak ıstedım evı ayıracağım dıye gprumcem ve kaynanam eşime döv kapı önüne koy annenle anlaşır baktın olmuyo boşan gıtsın anne bulunmaz karı bulunur dıye cümleleri oldu,o olaylardan sonra cocugumu ne halalarına ne kaynanama göstermiyorum,göstermek de istemıyorum,ama onlar çocuğum üzerinde hakları oldugunu,göstermemek ıstedıgıme tepkı verdıler neymiş cocuk sana benım degılmiş anamın evınden getirmemişim,istemesem bile çocuklarımı gorebılırlermiş evıme gelıp gerekırse kapımı kırıp cocugumu görebileceklerini soyluyorlar böyle bır hakları var mı mahmeye verseler halım cocugumu onlarla görüştürmeme izin verir mi lütfen bilgisi olan yazsın
Kapı kırmak öyle mi 😁 haneye tecavüz ve huzur bozmaktan mahkemelik olacaklarını bilmeleri gerekiyor

Avukat arkadaslar yorum yapsa daha iyi olur elbette ama ben daha önce boyle bir karar okudugumu hatirliyorum.

Esinizle ayri degilseniz onunla ayni fikirdeyseniz zorla gorme gibi bir durumlari olamaz diye dusunuyorum, evinizde ayriysa evi basma kapi pencere indirme durumlarinda polise sikayet edeceksiniz mecburen.

Eşiniz sizinle aynı fikirde ise hiç bir şey olmaz. Kapı kırmaya kalkarlarsa mahkeme sizi haklı bulup birde uzaklaştırma verir.

Bugün ki konularında berbatligi🙄bu ne yahu🤬kim oluyorlar da anneye çocuğu göstermiyorlarmış.Hele bir kapi pencereyi indirsinler polisi ararsın sende hepten görme ihtimallerini kaybederler.

Keske evinizi bassalar da bir güzel sikayet edip dava açsanız. Çocuğunuza zarar verebileceklerini söyleyip evi basmalarini ornek teşkil etseniz😄 Merak etmeyin böyle bir dava falan acamazlar. Açsalar sonuç alamazlar zaten. Siz her türlü iletişimi nasil kesersiniz iyice uzaklaşırsınız onun yollarını arayın.

Öyle bir hak neden olsun ki? Bu olaylar olup bitiyor ve bayramda bir araya gelebiliyorsunuz bu da ilginç.

Ne kendim görüşürüm,ne çocuğumu görüştürürüm,eşimde annem annem diye peşinde dolaşırsa uygun bi yerlerine tekmeyi basarım

Back
X