Eşimin ailesini çok önemsiyorum

gerigelenmektup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
157
33
39
Aslında aynen başlıktaki gibi...Ben istiyorum ki Kadir Kıymet bilsinler saygımdan hürmetimden sahip Olduğum özelliklerden dolayı mutlu olsunlar,bunu bana da yansıtsınlar,gelsinler,arasınlar,çağırsınlar ,ilgili olsunlar...
Onlara verdiğim Değeri görüp mutlu olsunlar...
Ama yok ,olmuyor,iyilik tek Taraflı olmuyormuş gerçekten...
Şu ana kadar bana doğrudan bir zararları da olmadı aslında ama düşünüyorum da ben gerçekten o kadar verici ve ince düşünceliydim ki zarar vermelerine de fırsat vermedim.
Gelmezler aramazlar takdiretmezler mutlu olmazlar tek dertleri kaynımın evliliğini yürütmeye çalışmak onlara maddi manevi yardımcı olmaya çalışmak ...Onlar hakkında ayrıntıya girmek istemiyorum ama tek kelime ile tehlikeli bir çift.....bir gün eşim dayanamamış annesine anne sen kendini çok ezdiriyorsun sana üzülüyorum yazık kendini bu kadar kullandırma Demiş kayınvalidem de "oğlum senin karın da ağzıma ...... Etsin onu da kapatırım "Demiş.O günden beri eşim bile sallama değmez boşver keyfime bak diyor ama ben çok üzülüyorum ,hayalim böyle olmak değildi,hiçbir zaman aman eşimle iyi olayım eşim ailesinden uzaklaşsın mantığında olmadım,sadece benimle iyi olsun diye de bir derdim yok ama Artık bu evlat ayrımı oluyor,ne bileyim zoruma gidiyor ,anlayamıyorum ,illaki kötü olmak mı gerekiyor fark edilmek için?

Bende sizin gibiydim ama hep zarar gördüm ve şuanda çok kötü haldeyim sizin yazdıkalrınız hügibi olmak istedim ama tek tarafli olunca olmuyor maalesef siz Allahtan zarar görmemişiniz ben çok zarar görm kayınvalideden bitti ilişkimiz hiç suçum olmadığı yerde hep üzerime geldi buna rağmen saygımdan dolayı özel günlerde aradım ya teli yüzümü kapattı yada cok az konuştu günlerce aylarca ağladım halada ağlıyorum ama keşke böyle olmasaydı

Son düzenleme:
Demekki sizden yana o kdr umitliki kayinvalideniz. Onlar kusmez evlilikleri guzel gidiyor diyor.

Ama bunu dert edinmissinz.
Evet aslinda haklisiniz.
Ama bi kac kere geldiginde tekrar siz rahatsiz olucaksinz. Cok geliyor diyceksinz belkide.

Sizin haytiniz en rahati,kafaniz rahat, dertlenmeyin.

Hiç üzme kendini ve çok verici olma. Elinden geleni yapıyorsun madem, bırak bilen bilir. Bir kere ilgilenme ya da moralsiz ol, bu sefer senden kötüsü olmaz, laf olur, konu yapılır çünkü hep iyiliğe, saygıya, sevgiye vs alıştırmışsın. Sen saygına bak yeter :)

kötü olma ama tarafsız ol..yani hiçbirşeye karışma..canımda deme fenada olma..ortasını bul...

Aslında aynen başlıktaki gibi...Ben istiyorum ki Kadir Kıymet bilsinler saygımdan hürmetimden sahip Olduğum özelliklerden dolayı mutlu olsunlar,bunu bana da yansıtsınlar,gelsinler,arasınlar,çağırsınlar ,ilgili olsunlar...
Şu ana kadar bana doğrudan bir zararları da olmadı aslında ama düşünüyorum da ben gerçekten o kadar verici ve ince düşünceliydim ki zarar vermelerine de fırsat vermedim.
Gelmezler aramazlar takdiretmezler mutlu olmazlar tek dertleri kaynımın evliliğini yürütmeye çalışmak onlara maddi manevi yardımcı olmaya çalışmak ...Onlar hakkında ayrıntıya girmek istemiyorum ama tek kelime ile tehlikeli bir çift.....bir gün eşim dayanamamış annesine anne sen kendini çok ezdiriyorsun sana üzülüyorum yazık kendini bu kadar kullandırma Demiş kayınvalidem de "oğlum senin karın da ağzıma ...... Etsin onu da kapatırım "Demiş.O günden beri eşim bile sallama değmez boşver keyfime bak diyor ama ben çok üzülüyorum ,hayalim böyle olmak değildi,hiçbir zaman aman eşimle iyi olayım eşim ailesinden uzaklaşsın mantığında olmadım,sadece benimle iyi olsun diye de bir derdim yok ama Artık bu evlat ayrımı oluyor,ne bileyim zoruma gidiyor ,anlayamıyorum ,illaki kötü olmak mı gerekiyor fark edilmek için?

Sen de mi yeni evlisin bilmiyorum ama ben 10 aylik evliyim. Ben de baslarda hep senin dedigin gibiydim. Kendim cok fedakar oldugum gibi esimi bile ailesine karsi fedakarlik yapsin diye yonlendirmeye calisirdim. Sonucunda nazlanan ailesi oldu kendilerini cok kıymetli zannettiler. Halbuki onlar hak ettigi icin degil ben icimden geldigi icin oyle davraniyordum. Baktim olmuyor kendimi geri cektim biraz yapmazsam beklemem beklemezsem de zoruma gitmez dedim. Basarabildim mi kismen cunku fedakarlik yapmak benim yapimda var yani onlara yaranayim diye zorla yapmıyorum ama eskiye nazaran daha az kırıldigimi hissediyorm.

Sizi cok iyi anliyorum. Hayaller, beklentiler... Hic birsey maalesef hayal ettigimiz gibi olmuyor! Hayat bazen böyle! Kabullenmekten baska hic birsey yapamazsiniz! Esinizle iyi olun gerisini kafaniza takmayin demek isterdim ama icrati tabiki cok zor... Insan hayallerinden kolay beri vazgecemiyor.
Bekledginiz ilgiyi belki alamiyorsunuz ama iciniz rahat olsun! o_O

ne kadar ekmek o kadar köfte. inan değmiyor. eşinizin dediği gibi keyfine bak. benim eşim hala bişeyin farkında değil. ben o demeden keyfime bakıyorum

Yeni evli Değilim 6 yıl oldu ama bunu aşamadım içimde ,takıntı haline getirdim
Bir tarafım bir arkadasında yazdığı gibi yaptıgım enayilik diyor,bi tarafım Allah rızası icin iyiliğe devam et diyor
Ve anlayamıyorum biri bana en ufak bir yardımda jestte bulunsa ben ona nasıl Karşılık versem diye düşünürüm,ama bunlar icin iyi de olsan kötü de olsan aynisin,o zaman ben de kötü olayım diyemiyorum ,Yüzüm cok yumuşak ,sonra da üzülüyorum
Kocaman birbirine bağlı Güvenli bir aile olmak istiyorum ama anlayan yok

3 yıllık evliyim başlarda bende iyi samimi olmak istedim tek taraflı olmuyormuş resmiler mesafeyi seviyolar artık kırılmıyorum eşimle gidiyorum evlerine ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Kv bakmış siz beceriyorsunuz bir sıkıntı yok

Onlara destek olarak tüm ömrü geçiyor zaten

Bir de siz ben özveriliyim vs diyordunuz ama belki ona normal geliyordur

Ben Kv denin evine gidip kalıyordum sonra kızı evlendi gidip niye kalsın onların evinde rahat edemez ki dedi ben de gidip kalmadım sen yapınca olması gereken kızı yapınca olmaz öyle şey diye düşünebilir

Onlari mutlu etmeyi ne diye kendine dert edindinki sen yavrum. Kocani takdir ettim salak degilmis, hayatini yasa :KK66:

Hepimizin biseylerin hayalini kurduk ama insanin her istedigi olmuyoki hayatta... Allah baska dertten korusun rahatla biraz

Ha birde sen istedigin kadar cabala o eltin iyi yada kotu, ilk sirada gelecek hep o yuzden yorma kendini yaranacam diye yaranamazsin

bana kim nasıl davranırsa aynı şekilde davranırım.boşuna canınızı sıkmayın.bazıları iyi davranılmaktan anlamaz çünkü...

Bende oyleyim esimin ailesine deger veririm ve deger gormek isterim bunu goremedigim zamanlarda hircinlastigim cok olmustur.Bunun yolu beklentiyi en aza indirgemekten geciyor sen yapacagini yapip karsidan beklentiyi en dusuk seviyede tutacaksin ki uzulmeyesin.

senin annen baban yok mu canım??? kafayı onlara tak..Şu k valide k pederi takıntı yapmaktan vazgeçin..Yok sayın ya

senin annen baban yok mu canım??? kafayı onlara tak..Şu k valide k pederi takıntı yapmaktan vazgeçin..Yok sayın ya
Kendi annem babam var ama onlar da Duygularını pek belli edemezler,Çocukluğumda ilk gençliğimde pek sevgi görmedim,evlendikten sonra daha iyi kendi ailemle ilişkim,yani sevgilerini eskiye nazaran daha iyi belli ediyorlar

X