- 9 Ekim 2011
- 127
- 29
Mrb kizlar ben sekiz aylik evliyim biz severek evlendik pisman deilim ama annesi beni cok rahatsiz ediyo.on yil sevgililik doneminden sonra evlendik uni hazirlimda tanistik okul universite is askerlik derken evlendik sukur...kaynanam gorumcem soz den tutunda dugune kadar beni sahiplenmedi ve hep beni sikayet etti esime ben cok sogukmusum yuzum gulmuyomus falan .kendileri hic aramadi ne beni ne ailemi herseyi kendi istesikleri gibi yaptilar ailemin fikrini almadilar hastalandim gecmis olsun demediler dogum gunum oldu gelmediler .ailemde vefat oldu ayni ildeyiz taziye icin gelmedi telefo la taziye de bulundular.ben cok iyi niyetli bi insanim ama surekli hem aramyip gelmeyip hep beni one surduler nisanliyken ayriliktan donduk cik hesapci bu kadin kaynanam bizde gelin bohcasi vardir getirmediler iki parca kiyafet alindi onu posetiyle getirdiler allahtan kimseyi cagirmamistim rezul olurdum aileme..annem cok uzuluyo benim icin.tek kizim istiyo ki iyi insanlar olsun ne annem ne babam hic biseye diretmedi ama onlar da nezaket edip fikrimizi almadilar eve esya iki oturma grubu perde aldilar tek odasina geri kalanlari hep biz kredi cekip aldik hala oduyoruz evliligimizin en guzel zamanlari borc odemekle geciyor.. .para yok dediler araba degistirdiler biz evlendikten hemen sonra . evimiz kira ikimizde calisiyoruz ama cebimize para kalmiyo cigu zaman.benim suratim bu insanlara nasil gulsun nefret ediyorum hepsinden evi tuttuk kimse temizlemeye gelmedi esimle isten ciktik temizlige geldik .bu insanlarin yuzune bile bakmak istemiyorum yaptiginin farkinda olmayan kadin daha beni esime sikayet ediyo..esimde farkinda aslinda ama ailem ne yapayim diye ses etmiyo . benim ailem hep destek olmaya calisiyo elinden gelsigince soruyorlar kaynanam ne gorumcem umrunda deil...evime ne gelsin ne de ben gideyim istiyorum ama mecbur gidiyorum psikolojimi bozdular ne nisan ne dugun arefesi hep aglamakla gecti asla asfetmeyecem onlari...benim gibi insani harcadilar...daha cok sey var yazacak ama hangi birini yazayim bilmiyorum...ne yapayim ben bu insanlara simdi cok uzuluyorum cevremdekilere imreniyorum...