Eşimin Aklında Eski Sevdiği mi Var?

hulyasez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
28
5
37
Merhabalar herkese kolay gelsin. Ben aranıza yeni katıldım. Aklımda kafamı kurcalayan birşey var acaba ben mi kurultu yapıyorum yoksa öylemi bilmiyorum.

Evleneli 1 sene oldu. Eşimin benimle arası iyi konuşuyoruz, sohbet ediyoruz, beraber takılıyoruz yalnız bazı hareketleri beni kırıyor.
-Eski sevdiği olmuş ona karşı kırılmış ve bana hep ona kırıldığı için kızlara güvenmem sana da güvenmiyorum diyor.
-Bilgisayarını kurcaladığımda haftada 1 yada 2 haftada bir faceden eski sevdiğinin facebook profiline baktığını görüyorum.
-Eski sevdiğine kırıldığı için televizyonda ne zaman aşk yada sevgi ile ilgili film çıksa bana kapat der inanmıyorum böyle şeylere der.
-Eski sevdiğine kırıldığı için Aşk'a inanmıyorum der.
Evliliğimizin ilk zamanlarında hep bana onu anlatırdı neredeyse hergün sonradan sinirlendiğimi ve kırıldığımı görünce artık ondan bahsetmiyor bana. Şimdi bana hep sarılıyor hep seni seviyorum hep seni özlüyorum diyor ama yukarıda yazdıklarım aklıma geldikçe söyledikleri boş oluyor benim için. Siz ne diyorsunuz beni seviyor mu yada eski sevdiği hep aklın da da ikimizide mi seviyor...

aşka inanmıyorsa sizinle niye evlendi, ne demek bu laflar, eski sevgilisine kırılmış diye kızlara güvenmiyor diye size nasıl güvenmez siz eşisiniz onun, valla haddini bildirin, ben bile sinirlendim

Görücü usulu evlendik. Zaten bana da hep diyor severek evliliği seviyorum diye. Severek evlenenlerde sonradan sorun olur diyor. Bana karşı davranışları iyi hep sevdiğini söylüyor bana beni sevmedikten sonra ne diyip haddini bildireyim ki sevmiyorsa sevmiyordur zorla sevdiremem ki :KK43:

hala sık aralıklarla onun profiline bakması ve evlendikten sonra bile size onu anlatması evet aklında hala onun oldugunu gösteriyor gibi....
aklında eski sevgilisnin olup olmadıgını bilemesek bile yasadıkları eşinizde derin yaralar bırakmış belli..
evlenmeden önce de sürekli sana onu anlatmıstır eminim ki keske en azından nisanlıyken bu durumu farkedip birseyler yapmayı deneseydin ..

evlenmeden önce hiç anlatmazdı. evlendikten 1 ay sonra anlatmaya başladı. Anlatmasıda işte onla yolda yürürken nolmuş, bir gün otururken komik bişey olmuş, birgün böyle demiş gibi.

böyle hissetmek cok zor olsa gerek
senin sevgin ve ona verdiğin güvenle umarım atlatır ve unutur gecmise dair herseyi...

eşinize iyi bir ayar çekin.Öyle ikide bir anlatmasın.
Yok anlamadığım, aldatılan o ,ama güvenilmeyen siz?!
hani eskisine güvenmiyor ya,bana inanın o eskisi ,gel dese böylelerine ,koşa koşa giderler.
Arkadaşlarımın başına çok geldi,ordan biliyorum.
Allah sabır versin size ,zamanla unutur belki ,aranızda ki bağ iyice sağlamlaşır.

Merhabalar herkese kolay gelsin. Ben aranıza yeni katıldım. Aklımda kafamı kurcalayan birşey var acaba ben mi kurultu yapıyorum yoksa öylemi bilmiyorum.

Evleneli 1 sene oldu. Eşimin benimle arası iyi konuşuyoruz, sohbet ediyoruz, beraber takılıyoruz yalnız bazı hareketleri beni kırıyor.
-Eski sevdiği olmuş ona karşı kırılmış ve bana hep ona kırıldığı için kızlara güvenmem sana da güvenmiyorum diyor.
-Bilgisayarını kurcaladığımda haftada 1 yada 2 haftada bir faceden eski sevdiğinin facebook profiline baktığını görüyorum.
-Eski sevdiğine kırıldığı için televizyonda ne zaman aşk yada sevgi ile ilgili film çıksa bana kapat der inanmıyorum böyle şeylere der.
-Eski sevdiğine kırıldığı için Aşk'a inanmıyorum der.
Evliliğimizin ilk zamanlarında hep bana onu anlatırdı neredeyse hergün sonradan sinirlendiğimi ve kırıldığımı görünce artık ondan bahsetmiyor bana. Şimdi bana hep sarılıyor hep seni seviyorum hep seni özlüyorum diyor ama yukarıda yazdıklarım aklıma geldikçe söyledikleri boş oluyor benim için. Siz ne diyorsunuz beni seviyor mu yada eski sevdiği hep aklın da da ikimizide mi seviyor...
ay ya niye evlendin :KK43:

evlenmeden önce hiç anlatmazdı. evlendikten 1 ay sonra anlatmaya başladı. Anlatmasıda işte onla yolda yürürken nolmuş, bir gün otururken komik bişey olmuş, birgün böyle demiş gibi.
:KK67:eşek kafalı(özür diliyorum ama )
sinir oldum eşinize sizi neden bu duruma sokuyor
aklı ondaysa neden sizinle evlenmiş ki

Aklında kalmış bu anlattıklarına göre o kız.. sana da tutunup acısını içine gömmeye çalışıyor ki böylesinden korkulur bile bile mi evlendin.

Ask filmleri ciktiginda kapatiyorsa, aska inanmiyorsa sizinle niye evlenmis. Temizligini, hizmetciligini yapsin diye mi?
Olmus bitmisse neden facebooktan daha takip ediyor daha eski sevgilisini? Demek ki kafasinda bitirememis.
Sunu soyleyim sizi yara bandi olarak kullaniyor olabilir. Onu unutmak icin mi evlenmis sizinle? Ondan bir isik gorse gidecek mi eski sevgilisine?Bunun baska bir anlami yok. Size soyledigi seni seviyorum laflari hikaye.

eşinize iyi bir ayar çekin.Öyle ikide bir anlatmasın.
Yok anlamadığım, aldatılan o ,ama güvenilmeyen siz?!
hani eskisine güvenmiyor ya,bana inanın o eskisi ,gel dese böylelerine ,koşa koşa giderler.
Arkadaşlarımın başına çok geldi,ordan biliyorum.
Allah sabır versin size ,zamanla unutur belki ,aranızda ki bağ iyice sağlamlaşır.

Söyledim zaten istemiyorum anlatmanı diye. Oda artık anlatmıyor. Evlendiğimiz zaman onu anlatırdı ama ondan da çok nefret ediyorum derdi. Nefret ettiğini söylüyor ama yukarıda yazdımlarımı yapıyor :KK43:

X