Sizi istemeyen bir aileye gizlice evlenerek nasıl bir evlilik bekliyordunuz ki? Kp kişisi kalkıp böyle bir cümle kuracak birde gidip özür dileyeceğim! Size gösterilecek tek yol adliye koridorudur, ona da gider misiniz muamma…Merhaba arkadaşlar,
Eşimle gizli saklı evlendik çünkü eşimin mesleği ve eğitim durumu benden üstün olduğu için ailesi tarafından malesef uzun bir süre kabul göremedim. Daha sonra ilişkileri düzelttik 4-5 ay kadar önce malesef işten atıldım. Eşimin ailesiyle bu süre zarfında farklı şehirlerde de olsa birbirimize gidip geldik ancak son gelişleri beni baya bi çileden çıkarttı. Eşimin annesi benim evime her geldiğinde ev temiz olduğu halde evin her tarafına girip her şeyin yerini değiştiren ve tekrardan temizleyen bir kadın bundan 15 gün önce de yine bize geldiler hasta olmama rağmen eve kabul ettim eşimin ailesidir saygıda kusur etmeyim dedim evin her tarafını temizledim. Ancak kaynanam geldiğinde evin her yerini tekrardan temizledi ben de ayıp olmasın diye onunla birlikte camları sildim. Yaptığım halde tekrar temizlik yaptım hasta olmama rağmen fırını kaynanam yüzünden tam 4 kere kaldırdım. Neyse kaynanam içerde dizi izliyoken ben de kayınbabamla eşimin çayını tazelemeye gittim kayınbabam eşime eski sevgilisi olan bir kızla neden görüşmediğini sordu bende film o an koptu eşime bağırıp çağırdım ne diyo senin baban vs diye sonra kayınbabam küstü içeri gitti eşime bağırmış olsam bile kayınbabamdan özür diledim özürümü başta kabul etmedi daha sonra kaynanam da kayınbabam da beni başından beri istemediklerini söylediler kayınbabam bana sen iş yerinde de kimseyle anlaşamayan kavgacı birisindir o yüzden atmışlardır seni ben seni zaten görmek istemiyorum vs gibi cümleler kurdu. Ben yine de hata bende olmamasına rağmen gönüllerini aldım onları öyle yolladım ama eşimle aramız baya gergin şuan yaptıklarını unutamayıp eşime patlamaya başladım eşim de sana da kendime de zarar vercem bıktım arada kalmaktan demeye başladı bundan sonra eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin lütfen hala sinirim geçmiyo?
Bence fake değil bu kadar sıkıcı fake konu mu olurkaça gidiyon, canısı?
Mesleği neymiş gerçekten çok merak ettim?eşimin mesleği ve eğitim durumu benden üstün olduğu için ailesi tarafından malesef uzun bir süre kabul göremedim.
Hata sizde ,tekrar cam silene kadar ben zaten temizledim evim temiz ayrıca hastayım deseydiniz. İkinci olayda da kayinbabanizdan özür dileyene kadra eski sevgilisini sormanın size yapılan bir saygisizlik olduğunu soyleseydiniz. Hem suçlu hem güçlü olmuşlar. Özür dileyerek hakliyken haksız duruma dusmussunuz. Eşiniz de sizin haklı olduğunuzu bile bile arada kaldım demiş yani evlilik onda da çok Okey değil bence. Şu durumda aileye tavır alsanız eşiniz bence sizi boşar . Siz de bozarsa bosasin diyorsaniz aileyi arayın saydirin kapatın. Eşinize de saydirin. Sizi seviyorsa sizden yana olur. Yoksa da boşanma durumu gündeme gelir.Merhaba arkadaşlar,
Eşimle gizli saklı evlendik çünkü eşimin mesleği ve eğitim durumu benden üstün olduğu için ailesi tarafından malesef uzun bir süre kabul göremedim. Daha sonra ilişkileri düzelttik 4-5 ay kadar önce malesef işten atıldım. Eşimin ailesiyle bu süre zarfında farklı şehirlerde de olsa birbirimize gidip geldik ancak son gelişleri beni baya bi çileden çıkarttı. Eşimin annesi benim evime her geldiğinde ev temiz olduğu halde evin her tarafına girip her şeyin yerini değiştiren ve tekrardan temizleyen bir kadın bundan 15 gün önce de yine bize geldiler hasta olmama rağmen eve kabul ettim eşimin ailesidir saygıda kusur etmeyim dedim evin her tarafını temizledim. Ancak kaynanam geldiğinde evin her yerini tekrardan temizledi ben de ayıp olmasın diye onunla birlikte camları sildim. Yaptığım halde tekrar temizlik yaptım hasta olmama rağmen fırını kaynanam yüzünden tam 4 kere kaldırdım. Neyse kaynanam içerde dizi izliyoken ben de kayınbabamla eşimin çayını tazelemeye gittim kayınbabam eşime eski sevgilisi olan bir kızla neden görüşmediğini sordu bende film o an koptu eşime bağırıp çağırdım ne diyo senin baban vs diye sonra kayınbabam küstü içeri gitti eşime bağırmış olsam bile kayınbabamdan özür diledim özürümü başta kabul etmedi daha sonra kaynanam da kayınbabam da beni başından beri istemediklerini söylediler kayınbabam bana sen iş yerinde de kimseyle anlaşamayan kavgacı birisindir o yüzden atmışlardır seni ben seni zaten görmek istemiyorum vs gibi cümleler kurdu. Ben yine de hata bende olmamasına rağmen gönüllerini aldım onları öyle yolladım ama eşimle aramız baya gergin şuan yaptıklarını unutamayıp eşime patlamaya başladım eşim de sana da kendime de zarar vercem bıktım arada kalmaktan demeye başladı bundan sonra eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin lütfen hala sinirim geçmiyo?
Eşimi seviyorum ailesiyle evlenmedim eşimle evlendim yine de düzgün cevap için sağol. Burdaki üyelerin çoğu saçma sapan cevaplar veriyor çünküSizi istemeyen bir aileye gizlice evlenerek nasıl bir evlilik bekliyordunuz ki? Kp kişisi kalkıp böyle bir cümle kuracak birde gidip özür dileyeceğim! Size gösterilecek tek yol adliye koridorudur, ona da gider misiniz muamma…
Eşin seni sevmiyor ama,Eşimi seviyorum ailesiyle evlenmedim eşimle evlendim yine de düzgün cevap için sağol. Burdaki üyelerin çoğu saçma sapan cevaplar veriyor çünkü
Eşinde anne babasından çok farklı değil. Hani bir söz var anası neki danası ne olsun diye, o hesap olmuş sizinkiEşimi seviyorum ailesiyle evlenmedim eşimle evlendim yine de düzgün cevap için sağol. Burdaki üyelerin çoğu saçma sapan cevaplar veriyor çünkü
Çok uçurum olması için adamın fabrikatör, kızında fabrikada işçi olması falan lazim bana göre. Bende çok merak ediyorum şu an aradaki fark nereden kaynaklanıyorEşiniz problemli. Size istenmediğinizi hala hissettirirken ondan güç alıyorlar. Meslekler ne bu arada?
Hata sizde ,tekrar cam silene kadar ben zaten temizledim evim temiz ayrıca hastayım deseydiniz. İkinci olayda da kayinbabanizdan özür dileyene kadra eski sevgilisini sormanın size yapılan bir saygisizlik olduğunu soyleseydiniz. Hem suçlu hem güçlü olmuşlar. Özür dileyerek hakliyken haksız duruma dusmussunuz. Eşiniz de sizin haklı olduğunuzu bile bile arada kaldım demiş yani evlilik onda da çok Okey değil bence. Şu durumda aileye tavır alsanız eşiniz bence sizi boşar . Siz de bozarsa bosasin diyorsaniz aileyi arayın saydirin kapatın. Eşinize de saydirin. Sizi seviyorsa sizden yana olur. Yoksa da boşanma durumu gündeme gelir.
Yok bisanamam vs diyirsaniz da susup oturup özür dilemeye laf yemeye devam edeceksini
Forumda herkesin ağız birliği yaptığı bir şey varsa o da eşin ailesinin size nasıl davrandığının eşinize bağlı bir durum olduğu. Sizin üzerinize bu kadar yüklenme cesaretini eşinizden alıyorlar. Sorunu önce onunla çözmelisiniz.
Zaten ben de ben evlendiğime pişmanım dedim onu yazmayı unutmuşum. Kesinlikle haklısınız iğrenç leş insanlar gel de bunu eşime anlat ama eşimin de kronik bir takım rahatsızlıkları var üstüne birazcık gitsem bir yerden patlıyor ailesi onu da hiç düşünmüyo zaten insan olamamış yaratıklar eşim için katlanmaya çalışıyorum. Eşim kavga çıksın istemiyor sadece çok zor sınavlardan geçtik ailesine çok restler de çekti benim için ama bu son konuda neden böyle oldu anlamlandıramıyorum neden onları tuttu bana da garip saçma geliyorÇok özür dileyerek soruyorum, neden bu kadar ezik ezik davranıyorsunuz?
1. Hastayken misafir kabul etmeyin, kendinize değer verin. Siz kendinize değer vermeyince görüyorsunuz ki eşiniz bi çayı bile servis edememiş
2. Evinizin düzenine neden karıştırıyorsunuz, evim zaten temiz ne münasebet diyemiyorsunuz
3. Kayınbaba bütün hadsizlik ve saygısızlığıyla evli oğluna gelininin yanında neden eski sevgilisiyle konuşmadığını sorma cesaretini gösteriyor.. Siz ise şaka gibi adamdan özür diliyor, gönlünü etmeye çalışıyorsunuz..
Eşiniz denen adam olamadık da ne annesinin saçma salak davranışlarına dur diyebiliyor ne de babasına "baba o nasıl laf, ben karımı seviyorum, bi daha asla böyle bi şey söyleme" diyebiliyor.. Böyle bi aileye girerek kendinize yazık etmişsiniz.. Sakın hamile kalmayın ve kendinize değer verin biraz..
Bana göre de öyle çok uçurum yok zaten eşim iyi bir üniversiteden mezun iyi bir meslek sahibi bense taşrda bi üniv mezunuyum bölümüm kötü bide eşimden 1 yaş büyüğüm bu yaniÇok uçurum olması için adamın fabrikatör, kızında fabrikada işçi olması falan lazim bana göre. Bende çok merak ediyorum şu an aradaki fark nereden kaynaklanıyor
Sevgi maalesef herşey demek değil. Yaşayarak görüyorsunuz keşke yetse…Eşimi seviyorum ailesiyle evlenmedim eşimle evlendim yine de düzgün cevap için sağol. Burdaki üyelerin çoğu saçma sapan cevaplar veriyor çünkü
Siz neden devamlı alttan alıyorsunuz? Yazık değil mi size ?ne demek eşim benden üstün kabul edemiyorum yani böyle bir cümleyi daha iyi bir işi olması daha fazla kazanması böyle davranmalarını haklı göstermez siz önce kendinizin değerinin farkına varınMerhaba arkadaşlar,
1 senedir nişanlıyım , ne kadar çevrede güzel evlilik örnekleri varsa ve beni heveslendiriyorsa da bu şekilde maalesef yıpratıcı olaylar da gözümü korkutuyor. Ama genel olarak anladığım şey aile rızası. Karşılıklı olarak rızalarının olması. Bazen benim hayatım benim kararlarım diyebiliyoruz aşktan gözümüz kör oluyor . Eşinin ailesinin yaptığı davranış ahlaki olarak doğru değil ki en başta sen hastayken anlayışsız olmuşlar . Aşk bazen bir yere kadar , bu evliliğin artılarını ve eksilerini düşün ve ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde durMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?