- 8 Mart 2019
- 7.744
- 38.687
- 548
- 40
Değerinizi bilmeyip 3 kuruşluk insanların elinde oyuncak oluyorsunuz ya, gerçekten kızdım size.Bana göre de öyle çok uçurum yok zaten eşim iyi bir üniversiteden mezun iyi bir meslek sahibi bense taşrda bi üniv mezunuyum bölümüm kötü bide eşimden 1 yaş büyüğüm bu yani
Adam doktor hakim falan galiba yani bizim toplumda en çok saygı gösterilen meslek grubu bunlarÇok uçurum olması için adamın fabrikatör, kızında fabrikada işçi olması falan lazim bana göre. Bende çok merak ediyorum şu an aradaki fark nereden kaynaklanıyor
Kavga çıksın istemiyorsa ailesi haddini bilecekZaten ben de ben evlendiğime pişmanım dedim onu yazmayı unutmuşum. Kesinlikle haklısınız iğrenç leş insanlar gel de bunu eşime anlat ama eşimin de kronik bir takım rahatsızlıkları var üstüne birazcık gitsem bir yerden patlıyor ailesi onu da hiç düşünmüyo zaten insan olamamış yaratıklar eşim için katlanmaya çalışıyorum. Eşim kavga çıksın istemiyor sadece çok zor sınavlardan geçtik ailesine çok restler de çekti benim için ama bu son konuda neden böyle oldu anlamlandıramıyorum neden onları tuttu bana da garip saçma geliyor
benbile sinirlendim. çok üzüldüm. ailesini eve almayın bu konuda eşinizle anlaşın. anlaşmıyorsada onlar geleceği zaman siz annenize gidin. yani yaptıkları çok ayıp ya olmaz böyleMerhaba arkadaşlar,
Eşimle gizli saklı evlendik çünkü eşimin mesleği ve eğitim durumu benden üstün olduğu için ailesi tarafından malesef uzun bir süre kabul göremedim. Daha sonra ilişkileri düzelttik 4-5 ay kadar önce malesef işten atıldım. Eşimin ailesiyle bu süre zarfında farklı şehirlerde de olsa birbirimize gidip geldik ancak son gelişleri beni baya bi çileden çıkarttı. Eşimin annesi benim evime her geldiğinde ev temiz olduğu halde evin her tarafına girip her şeyin yerini değiştiren ve tekrardan temizleyen bir kadın bundan 15 gün önce de yine bize geldiler hasta olmama rağmen eve kabul ettim eşimin ailesidir saygıda kusur etmeyim dedim evin her tarafını temizledim. Ancak kaynanam geldiğinde evin her yerini tekrardan temizledi ben de ayıp olmasın diye onunla birlikte camları sildim. Yaptığım halde tekrar temizlik yaptım hasta olmama rağmen fırını kaynanam yüzünden tam 4 kere kaldırdım. Neyse kaynanam içerde dizi izliyoken ben de kayınbabamla eşimin çayını tazelemeye gittim kayınbabam eşime eski sevgilisi olan bir kızla neden görüşmediğini sordu bende film o an koptu eşime bağırıp çağırdım ne diyo senin baban vs diye sonra kayınbabam küstü içeri gitti eşime bağırmış olsam bile kayınbabamdan özür diledim özürümü başta kabul etmedi daha sonra kaynanam da kayınbabam da beni başından beri istemediklerini söylediler kayınbabam bana sen iş yerinde de kimseyle anlaşamayan kavgacı birisindir o yüzden atmışlardır seni ben seni zaten görmek istemiyorum vs gibi cümleler kurdu. Ben yine de hata bende olmamasına rağmen gönüllerini aldım onları öyle yolladım ama eşimle aramız baya gergin şuan yaptıklarını unutamayıp eşime patlamaya başladım eşim de sana da kendime de zarar vercem bıktım arada kalmaktan demeye başladı bundan sonra eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin lütfen hala sinirim geçmiyo?
Bence adam doktor falan değil. Meslekleri belirtmemis, belki belirtse daha net yorumlar yapardik.Adam doktor hakim falan galiba yani bizim toplumda en çok saygı gösterilen meslek grubu bunlar
Çok sinir bozucu biri cidden insanı çileden çıkaran bir tip ailemden mi destek alsam ailem mi konuşsa acaba yoksa ben bir daha o adamla muhattap olmak da istemiyorum illa görüşcez ama boşanmak da şuan bir çözüm gibi gelmiyor tek sorunumuz ailesinin bu kadar gudubet olması ben de napacağımı şaştım kaldımSevgi maalesef herşey demek değil. Yaşayarak görüyorsunuz keşke yetse…
Birde biz her ne kadar eşimle evlendim ailesiyle değil desekte, ister istemez muhatap oluyoruz ama az, ama çok. Şu şartlar altında ne kadar sürebilir ki adam sizin evinizde eski sevgiliden bahsedebilecek cesareti buluyor sanıyor musunuz ki bunun ötesi olmayacak? Umarım bizler yanılırız hakkınıza hayırlısı
Tek sorun ailesinin gudubet olması değil eşinde de iş yok. Sana da kendime de zarar vereceğim diyen insan normal değildir. Dikkatli olÇok sinir bozucu biri cidden insanı çileden çıkaran bir tip ailemden mi destek alsam ailem mi konuşsa acaba yoksa ben bir daha o adamla muhattap olmak da istemiyorum illa görüşcez ama boşanmak da şuan bir çözüm gibi gelmiyor tek sorunumuz ailesinin bu kadar gudubet olması ben de napacağımı şaştım kaldım
Ben ailemi böylesi insanlarla muhatap etmezdim. Gidip kendimi ateşe atacağım bide babama diyeceğim git kayınpederimle konuş? Yazık değil mi babanıza ailenize? Eşiniz halledecek o sınırı çizecek.Çok sinir bozucu biri cidden insanı çileden çıkaran bir tip ailemden mi destek alsam ailem mi konuşsa acaba yoksa ben bir daha o adamla muhattap olmak da istemiyorum illa görüşcez ama boşanmak da şuan bir çözüm gibi gelmiyor tek sorunumuz ailesinin bu kadar gudubet olması ben de napacağımı şaştım kaldım
Erkek milleti belki de cidden eski sevgilisi aklına düştü, bu gamsız kayınbaba resmini ayıp buluşun falan da diyordur. Gelininin evinde eskinsevgilin ile giriş demek akla ziyan çünkü. Eşinizin de aklı kaydı belki , çünkü gerçekten baba ne biçim sorular soruyordu. Diye patlaması gerekirdi.Zaten ben de ben evlendiğime pişmanım dedim onu yazmayı unutmuşum. Kesinlikle haklısınız iğrenç leş insanlar gel de bunu eşime anlat ama eşimin de kronik bir takım rahatsızlıkları var üstüne birazcık gitsem bir yerden patlıyor ailesi onu da hiç düşünmüyo zaten insan olamamış yaratıklar eşim için katlanmaya çalışıyorum. Eşim kavga çıksın istemiyor sadece çok zor sınavlardan geçtik ailesine çok restler de çekti benim için ama bu son konuda neden böyle oldu anlamlandıramıyorum neden onları tuttu bana da garip saçma geliyor
Çok sinir bozucu biri cidden insanı çileden çıkaran bir tip ailemden mi destek alsam ailem mi konuşsa acaba yoksa ben bir daha o adamla muhattap olmak da istemiyorum illa görüşcez ama boşanmak da şuan bir çözüm gibi gelmiyor tek sorunumuz ailesinin bu kadar gudubet olması ben de napacağımı şaştım kaldım
Eşim zamanında çok rest çekti canım bide tüm aile bize karşı geldi tüm sülalesi ortada bir şey yokkenLa havlee, ne demek sana da kendime de zarar vericem.
Açıkça tehdit var burda.
Kayınpeder sana onca lafı sayarken baba yeter demedi mi bu çocuk.
Hem neymiş bu kronik rahatsızlıkları, rahatsızlıklarının konuyla ne alakası var. Seni bunla manipüle etmesin.
Madem istemiyorlarmiş seni gelmesinler evine hayret bişey.
Sen de gönülleri olsun diye ikide birde özür dileyip durma.
Oğulları seni tercih etti gizli mizli evlendiniz işte sonuçta. Şuan evlisiniz.
Eşini de hiç sevmedim ya neyse bizi ilgilendirmez. Sen yine de o salatalığa dikkat et.
Telefonuna kades indir. Ve sorunlar düzeltmeden çocuk yapma. Hele hele bir çocuğumuz olursa belki severler yumuşarlar kafasıyla sakın hamile kalma.
Canım zamanında eşim de çok rest çekti düzeldiler bir ara sonra tekrar başladılar ben de ben evlendiğime pişmanım dedim onu eklemeyi unuttum onlar da bizden gizli olmuş biz zaten seni istemedik dediler cidden densiz bir aile araya ailemi mi soksam ben de babam mı babasıyla konuşsa bilemedim. Ben hak etmedim bu kadar şeyi düşünüyorum gerçekten hiç normal değil bunların yaptıklarıLa havlee, ne demek sana da kendime de zarar vericem.
Açıkça tehdit var burda.
Kayınpeder sana onca lafı sayarken baba yeter demedi mi bu çocuk.
Hem neymiş bu kronik rahatsızlıkları, rahatsızlıklarının konuyla ne alakası var. Seni bunla manipüle etmesin.
Madem istemiyorlarmiş seni gelmesinler evine hayret bişey.
Sen de gönülleri olsun diye ikide birde özür dileyip durma.
Oğulları seni tercih etti gizli mizli evlendiniz işte sonuçta. Şuan evlisiniz.
Eşini de hiç sevmedim ya neyse bizi ilgilendirmez. Sen yine de o salatalığa dikkat et.
Telefonuna kades indir. Ve sorunlar düzeltmeden çocuk yapma. Hele hele bir çocuğumuz olursa belki severler yumuşarlar kafasıyla sakın hamile kalma.
Canım çok haklısın eşim de yeri geldi ailesiyle bu konular yüzünden çok restleşti biz normalde eşimle ailesini saymazsak gayet kafa dengiyiz hiç kavga etmeyiz. Yani benim de çok isteklerim yok maddi açıdan sadece maneviyata önem veren biriyim lüks isteyen biri değilim eşim isteklerimi genel olarak yapıyor ama ailesine gelince artık bir şey diyemiyor ben onları öyle kabul ettim haksızlar ben de farkındayım ama ben napabilirim özür dilerim ama ailem sen görüşmesen de ben yine de görüşmek zorundayım diyor ben eski yaptıklarını tam unuttum ama şuan bu son olayı bir türlü unutamıyorum. Evet kendi işini de elime almak istiyorum kpss çalışıyprum bi yandan ama bi yandan bunları eşim olmada da yapmak istemiyorum1 senedir nişanlıyım , ne kadar çevrede güzel evlilik örnekleri varsa ve beni heveslendiriyorsa da bu şekilde maalesef yıpratıcı olaylar da gözümü korkutuyor. Ama genel olarak anladığım şey aile rızası. Karşılıklı olarak rızalarının olması. Bazen benim hayatım benim kararlarım diyebiliyoruz aşktan gözümüz kör oluyor . Eşinin ailesinin yaptığı davranış ahlaki olarak doğru değil ki en başta sen hastayken anlayışsız olmuşlar . Aşk bazen bir yere kadar , bu evliliğin artılarını ve eksilerini düşün ve ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde dur
Artık ya öyle yapcam ya da ailemi seviyolar beni sevmiyolar babam babasıyla konuşcak biraz rencide edecek yerini bilecek ama ailemi aradaya sokmaktansa sizin dediğiniz daha mantıklıbenbile sinirlendim. çok üzüldüm. ailesini eve almayın bu konuda eşinizle anlaşın. anlaşmıyorsada onlar geleceği zaman siz annenize gidin. yani yaptıkları çok ayıp ya olmaz böyle
Burada meslek belirtemiyorum tanıyan olur diye ama iyi bi meslek sahibiBence adam doktor falan değil. Meslekleri belirtmemis, belki belirtse daha net yorumlar yapardik.
Çok haklısınız artık muhattap olabileceğimi sanmıyorumDeğerinizi bilmeyip 3 kuruşluk insanların elinde oyuncak oluyorsunuz ya, gerçekten kızdım size.
Bir kere gizlice evlenmeyi kabul etmeyecektiniz. Ne münasebet yani? Bu şekilde davranmaya devam ederseniz çok uzerler sizi, kendinizi ezdirmeyin sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?