Eşimin annesi ve babası bize her geldiğinde eşimle 1 hafta kavga ediyoruz?

Bana göre de öyle çok uçurum yok zaten eşim iyi bir üniversiteden mezun iyi bir meslek sahibi bense taşrda bi üniv mezunuyum bölümüm kötü bide eşimden 1 yaş büyüğüm bu yani
Değerinizi bilmeyip 3 kuruşluk insanların elinde oyuncak oluyorsunuz ya, gerçekten kızdım size.
Bir kere gizlice evlenmeyi kabul etmeyecektiniz. Ne münasebet yani? Bu şekilde davranmaya devam ederseniz çok uzerler sizi, kendinizi ezdirmeyin sakın

Çok uçurum olması için adamın fabrikatör, kızında fabrikada işçi olması falan lazim bana göre. Bende çok merak ediyorum şu an aradaki fark nereden kaynaklanıyor
Adam doktor hakim falan galiba yani bizim toplumda en çok saygı gösterilen meslek grubu bunlar

Kavga çıksın istemiyorsa ailesi haddini bilecek

benbile sinirlendim. çok üzüldüm. ailesini eve almayın bu konuda eşinizle anlaşın. anlaşmıyorsada onlar geleceği zaman siz annenize gidin. yani yaptıkları çok ayıp ya olmaz böyle

Saygida kusur etmicem diye diye rezil rüsva olmussunuz. Saka misiniz ya ? Agzin yok mu evim temiz ne karisiyosun diyemiyor musun ? Ezik davranirsan kimseden saygi bekleme. Benim yanimda esimin ailesi kocama eski kiz arkadasinla niye görüşemiyosun diye sorucak o evi yikarim baslarina bi daha son gelisleri olur. Üst duzey ceo kocanizda bütün bunlara sus pus duruyor mu ? Kendinze deger vermezsen kimse de sana vermez hakediyorsunuz devam edin

Çok sinir bozucu biri cidden insanı çileden çıkaran bir tip ailemden mi destek alsam ailem mi konuşsa acaba yoksa ben bir daha o adamla muhattap olmak da istemiyorum illa görüşcez ama boşanmak da şuan bir çözüm gibi gelmiyor tek sorunumuz ailesinin bu kadar gudubet olması ben de napacağımı şaştım kaldım

Kayın babanın ağzından hangi kelimenin çıkacağını eşiniz nereden bilsin ki kayınbabadan özür dileyip eşinizle tartışıyorsunuz adamın tek suçu o an babasının karşısında olmak

Eşinize gelince ; annesıne dur diyememiş olmasını falan gectım , ne demek sana kendıme zarar vericem ?

Tek sorun ailesinin gudubet olması değil eşinde de iş yok. Sana da kendime de zarar vereceğim diyen insan normal değildir. Dikkatli ol

Ben ailemi böylesi insanlarla muhatap etmezdim. Gidip kendimi ateşe atacağım bide babama diyeceğim git kayınpederimle konuş? Yazık değil mi babanıza ailenize? Eşiniz halledecek o sınırı çizecek.

Erkek milleti belki de cidden eski sevgilisi aklına düştü, bu gamsız kayınbaba resmini ayıp buluşun falan da diyordur. Gelininin evinde eskinsevgilin ile giriş demek akla ziyan çünkü. Eşinizin de aklı kaydı belki , çünkü gerçekten baba ne biçim sorular soruyordu. Diye patlaması gerekirdi.

Ailesinin gudubet olmasının tek nedeni eşinizin buna izin veriyor olması. Tekrar tekrar okuyun. Babası eski sevgilisi ile soru sorunca size kalmadan ağzının payını vermek yerine sizden özür dilettiriyor. Annesi evi temizlerken sanane anne demiyor. İster inanın ister inanmayın ama temel sorun eşinizin size yapılana sessiz kalması,hatta size özür dilemesi.

Eşim zamanında çok rest çekti canım bide tüm aile bize karşı geldi tüm sülalesi ortada bir şey yokken
Canım zamanında eşim de çok rest çekti düzeldiler bir ara sonra tekrar başladılar ben de ben evlendiğime pişmanım dedim onu eklemeyi unuttum onlar da bizden gizli olmuş biz zaten seni istemedik dediler cidden densiz bir aile araya ailemi mi soksam ben de babam mı babasıyla konuşsa bilemedim. Ben hak etmedim bu kadar şeyi düşünüyorum gerçekten hiç normal değil bunların yaptıkları

Canım çok haklısın eşim de yeri geldi ailesiyle bu konular yüzünden çok restleşti biz normalde eşimle ailesini saymazsak gayet kafa dengiyiz hiç kavga etmeyiz. Yani benim de çok isteklerim yok maddi açıdan sadece maneviyata önem veren biriyim lüks isteyen biri değilim eşim isteklerimi genel olarak yapıyor ama ailesine gelince artık bir şey diyemiyor ben onları öyle kabul ettim haksızlar ben de farkındayım ama ben napabilirim özür dilerim ama ailem sen görüşmesen de ben yine de görüşmek zorundayım diyor ben eski yaptıklarını tam unuttum ama şuan bu son olayı bir türlü unutamıyorum. Evet kendi işini de elime almak istiyorum kpss çalışıyprum bi yandan ama bi yandan bunları eşim olmada da yapmak istemiyorum

Sizin ana babanız bir şey demedi mi bu gizli saklı evliliğe , bu adamın ailesi nerde denir en azından, sonradan arayı düzelttik derken nasıl oldu mesela?
Gelip sizden özür mü dilediler ne yaptılar merak ettim açıkçası.

Eşiniz de dahil hepsi biraz çatlak bence , biri kafayı temizlikle bozmuş, biri çay içerken eski sevgili sorar , eş desen şiddete eğilimli.
Hepsine sağlam bir ayar çekip silkelemeniz lazım.

benbile sinirlendim. çok üzüldüm. ailesini eve almayın bu konuda eşinizle anlaşın. anlaşmıyorsada onlar geleceği zaman siz annenize gidin. yani yaptıkları çok ayıp ya olmaz böyle
Artık ya öyle yapcam ya da ailemi seviyolar beni sevmiyolar babam babasıyla konuşcak biraz rencide edecek yerini bilecek ama ailemi aradaya sokmaktansa sizin dediğiniz daha mantıklı

Çok haklısınız artık muhattap olabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…