İyi bi mesleği var ama bu kadar ailesinin kendini paralayacağı kadar değil sabır etmemin sebebi eşimle aramızda uçurum olması değil zaten eşimin kronik bir rahatsızlığı olması + olarak daha önce eşimin bunlarla kaç kere benim için arasını bozmuş olması. Nasıl davranacağımı o an bilemedim özür dilemek zorunda kaldım çünkü hem manipüle edildim hem de eşim böyle istedi ailesi gittikten sonra unutamadım ama bu olanları sindire bilirim sandım ama sorun şu ki hırsım sinirim geçmediAdam doktor hakim falan galiba yani bizim toplumda en çok saygı gösterilen meslek grubu bunlar
Kayınpederimde kalp hastalığı var kalbine stent takılı o yüzden eşim babasına fazla düşkün çok bir şey söyleyemiyor sonra benden özür de diledi eşim ben de unuturum zaten yaşlılar falan dedim ama sorun şu unutamıyorum ve eşimin ne kadar yararına da olsa daha fazla bu aileyle muhattap olmak istemiyorum açıkcası ben mi yanlış düşünüyorum diye bu konuyu özellikle açtım ama bakıyorum ben de bir sorun yokmuş herkes benimle hemfikir benim eşimin ailesiyle görüşmemem en sağlıklı çözüm sanırımAilesinin gudubet olmasının tek nedeni eşinizin buna izin veriyor olması. Tekrar tekrar okuyun. Babası eski sevgilisi ile soru sorunca size kalmadan ağzının payını vermek yerine sizden özür dilettiriyor. Annesi evi temizlerken sanane anne demiyor. İster inanın ister inanmayın ama temel sorun eşinizin size yapılana sessiz kalması,hatta size özür dilemesi.
Kaynanam cidden hasta bence psikolojik sorunları var aşırı temizlik hastası hatta ev temizdi ama ben yine de tekrar üstünden geçtim dedi bana iyi niyetli diye başta susuyodum ama onun da artık iyi niyetinden şüpheliyim. Eşim defalarca zaten anne temizlik yapma dedi annesi dinlemiyo babası da herşeye trip atan çocuk gibi küsen garip bi tip ben sadece alttan alıyım alttan alıyım tatsızlık olmasın dedim her seferinde eşim için katlandım ama bu en son yapılanlarda artık görüşmek istemiyorumSaygida kusur etmicem diye diye rezil rüsva olmussunuz. Saka misiniz ya ? Agzin yok mu evim temiz ne karisiyosun diyemiyor musun ? Ezik davranirsan kimseden saygi bekleme. Benim yanimda esimin ailesi kocama eski kiz arkadasinla niye görüşemiyosun diye sorucak o evi yikarim baslarina bi daha son gelisleri olur. Üst duzey ceo kocanizda bütün bunlara sus pus duruyor mu ? Kendinze deger vermezsen kimse de sana vermez hakediyorsunuz devam edin
Aynen görüşmeyin yapacak birşey yokKayınpederimde kalp hastalığı var kalbine stent takılı o yüzden eşim babasına fazla düşkün çok bir şey söyleyemiyor sonra benden özür de diledi eşim ben de unuturum zaten yaşlılar falan dedim ama sorun şu unutamıyorum ve eşimin ne kadar yararına da olsa daha fazla bu aileyle muhattap olmak istemiyorum açıkcası ben mi yanlış düşünüyorum diye bu konuyu özellikle açtım ama bakıyorum ben de bir sorun yokmuş herkes benimle hemfikir benim eşimin ailesiyle görüşmemem en sağlıklı çözüm sanırım
Canım o kadar da mesleği iyi ama çok da matah değil açıkcası bulunmaz hint kumaşı değil ben sadece ortam daha fazla gerilmesin eşimin zaten kronik hastalığı var mal babası da kalpten rahatsız diye özür dilemiş bulundum o an özür dilemeyi de çok takmadım doğru ya da yanlıştı çok sorgulamadım ama şuan gözüm açıldı burda yazanların çoğu benim uğradığım manipülasyonlara uğrasaydı onlar da aynını yapabilirdi manipüle edildim. Her yönden zaten ailemden uzak bir yerdeyim burda tanıdıklarım yok bir şey yok ama artık bence de sadece eşim görüşsün ben görüşmicemne is yapiyor bu beyzade milletvekili falan mikendini niye bu kadar asabi goruyorsun konu sahibesi,kendine hiçbir saygın yok mu?? Paraslarini da, mevkilerini de münasip yerlerine monte ederim ben olsam
Bence adam doktor falan değil. Meslekleri belirtmemis, belki belirtse daha net yorumlar yapardik.
Geçmiş olsun siz eşinizi düşünüyorsunuz ama onun da sizi düşünmesi gerekiyor madem huzursuzluk çıkıyor eve almayın dışarıda görüşsün veya siz misafirliğe istediğiniz zaman gidin gelin. Böyle bir söz unutulur mu Allah aşkına ? Herkes mesleklerinizi çok merak etti yani kısacası gerçekten böyle uçurum varmış gibi yazmışsınız öyle de bir durum yokmuş zaten ortada. Siz şuanda hırsınızı eşinizden çıkardıkça da sorun devam edecek kimseden özür dilemesi bu satten sonra kimseyi de eve alıp hizmet edip memnun etmeye çalışmayın bakın o zaman farkı görünİyi bi mesleği var ama bu kadar ailesinin kendini paralayacağı kadar değil sabır etmemin sebebi eşimle aramızda uçurum olması değil zaten eşimin kronik bir rahatsızlığı olması + olarak daha önce eşimin bunlarla kaç kere benim için arasını bozmuş olması. Nasıl davranacağımı o an bilemedim özür dilemek zorunda kaldım çünkü hem manipüle edildim hem de eşim böyle istedi ailesi gittikten sonra unutamadım ama bu olanları sindire bilirim sandım ama sorun şu ki hırsım sinirim geçmedi
Kendi işyeri falan yoksa max 150-200k maaş alıyordur. 150-200k bu devirde üstünlük sağlancak bir para değil. Onlar boş atıyo bence, sen de kendini ezdiyorsun. Manupule ediyorlar seni.
Ne münasebet eşinizin mesleği sizden iyi diye gizlice evlenmeyi kabul etmek? Bu baştan kendinizi yok saydırmak demek zaten.
Sonradan aranız düzelecekse bile bu onların çabasıyla olmalıydı sizin kabul gördüğünüz bir yerden değil.
Eşinizin kronik hastalığı varmış, babasına stent takılıymış. Bunların hiçbiri sizin yok sayılmanıza sebep olamaz. Anladığım kadarıyla maddi, manevi eşinize yük olmayan, ne olsa kabul edecek bir tavırdasınız. Sonunda her türlü siz üzülürsünüz. Çocuk falan yapmayın bu evliliğe. Çalışmıyorsanız çalışın. Eşinizin yaeın birgün ben yapamıyorum deme ihtimali yüksek.
Sizin ana babanız bir şey demedi mi bu gizli saklı evliliğe , bu adamın ailesi nerde denir en azından, sonradan arayı düzelttik derken nasıl oldu mesela?
Gelip sizden özür mü dilediler ne yaptılar merak ettim açıkçası.
Eşiniz de dahil hepsi biraz çatlak bence , biri kafayı temizlikle bozmuş, biri çay içerken eski sevgili sorar , eş desen şiddete eğilimli.
Hepsine sağlam bir ayar çekip silkelemeniz lazım.
Kendi işyeri falan yoksa max 150-200k maaş alıyordur. 150-200k bu devirde üstünlük sağlancak bir para değil. Onlar boş atıyo bence, sen de kendini ezdiyorsun. Manupule ediyorlar seni.
Ne münasebet eşinizin mesleği sizden iyi diye gizlice evlenmeyi kabul etmek? Bu baştan kendinizi yok saydırmak demek zaten.
Sonradan aranız düzelecekse bile bu onların çabasıyla olmalıydı sizin kabul gördüğünüz bir yerden değil.
Eşinizin kronik hastalığı varmış, babasına stent takılıymış. Bunların hiçbiri sizin yok sayılmanıza sebep olamaz. Anladığım kadarıyla maddi, manevi eşinize yük olmayan, ne olsa kabul edecek bir tavırdasınız. Sonunda her türlü siz üzülürsünüz. Çocuk falan yapmayın bu evliliğe. Çalışmıyorsanız çalışın. Eşinizin yarın birgün ben yapamıyorum deme ihtimali yüksek.
Geçmiş olsun siz eşinizi düşünüyorsunuz ama onun da sizi düşünmesi gerekiyor madem huzursuzluk çıkıyor eve almayın dışarıda görüşsün veya siz misafirliğe istediğiniz zaman gidin gelin. Böyle bir söz unutulur mu Allah aşkına ? Herkes mesleklerinizi çok merak etti yani kısacası gerçekten böyle uçurum varmış gibi yazmışsınız öyle de bir durum yokmuş zaten ortada. Siz şuanda hırsınızı eşinizden çıkardıkça da sorun devam edecek kimseden özür dilemesi bu satten sonra kimseyi de eve alıp hizmet edip memnun etmeye çalışmayın bakın o zaman farkı görün
Geçmiş olsun siz eşinizi düşünüyorsunuz ama onun da sizi düşünmesi gerekiyor madem huzursuzluk çıkıyor eve almayın dışarıda görüşsün veya siz misafirliğe istediğiniz zaman gidin gelin. Böyle bir söz unutulur mu Allah aşkına ? Herkes mesleklerinizi çok merak etti yani kısacası gerçekten böyle uçurum varmış gibi yazmışsınız öyle de bir durum yokmuş zaten ortada. Siz şuanda hırsınızı eşinizden çıkardıkça da sorun devam edecek kimseden özür dilemesi bu satten sonra kimseyi de eve alıp hizmet edip memnun etmeye çalışmayın bakın o zaman farkı görün
Zaten annesi çocuk varsa düşsün diye defalarca fırını kaldırttı bence bana 4 defa fırını kaldırdım ben de iyi olmak için kendimi yırttım resmen ya hayatta gerçekten bazı insanlar öyle şanslı olmuyo ben ailemden de psikolojik şiddete çok maruz kalan biriydim en ufak bir şeyi saygısızlık görürlerdi ezik yetiştim ben hani doğruyu yanlışı bazen algılayamıyorum hayat boyu o kadar manipüle edildim ki. Birine bir şey diyorum mesela hak ediyor da aslında ama sonra keşke demesemiydim diye ben pişman oluyorum. Ben artık gerçekten görüşmeyi tamamen kescem eşim gitsin gelsin kendi değerimi ben kendim küçülttüm daha fazla kendimi ezdirmeye gerek yokNe münasebet eşinizin mesleği sizden iyi diye gizlice evlenmeyi kabul etmek? Bu baştan kendinizi yok saydırmak demek zaten.
Eşinizin kronik hastalığı varmış, babasına stent takılıymış. Bunların hiçbiri sizin yok sayılmanıza sebep olamaz. Anladığım kadarıyla maddi, manevi eşinize yük olmayan, ne olsa kabul edecek bir tavırdasınız. Sonunda her türlü siz üzülürsünüz. Çocuk falan yapmayın bu evliliğe. Çalışmıyorsanız çalışın. Eşinizin yarın birgün ben yapamıyorum deme ihtimali yüksek.
Korkma1 senedir nişanlıyım , ne kadar çevrede güzel evlilik örnekleri varsa ve beni heveslendiriyorsa da bu şekilde maalesef yıpratıcı olaylar da gözümü korkutuyor. Ama genel olarak anladığım şey aile rızası. Karşılıklı olarak rızalarının olması. Bazen benim hayatım benim kararlarım diyebiliyoruz aşktan gözümüz kör oluyor . Eşinin ailesinin yaptığı davranış ahlaki olarak doğru değil ki en başta sen hastayken anlayışsız olmuşlar . Aşk bazen bir yere kadar , bu evliliğin artılarını ve eksilerini düşün ve ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde dur
Zaten annesi çocuk varsa düşsün diye defalarca fırını kaldırttı bence bana 4 defa fırını kaldırdım ben de iyi olmak için kendimi yırttım resmen ya hayatta gerçekten bazı insanlar öyle şanslı olmuyo ben ailemden de psikolojik şiddete çok maruz kalan biriydim en ufak bir şeyi saygısızlık görürlerdi ezik yetiştim ben hani doğruyu yanlışı bazen algılayamıyorum hayat boyu o kadar manipüle edildim ki. Birine bir şey diyorum mesela hak ediyor da aslında ama sonra keşke demesemiydim diye ben pişman oluyorum. Ben artık gerçekten görüşmeyi tamamen kescem eşim gitsin gelsin kendi değerimi ben kendim küçülttüm daha fazla kendimi ezdirmeye gerek yok
Ben de bilemiyorum seviyor mu sevmiyor mu bazen seviyor gibi geliyor bazen sevmiyor gibi garipEşin seni sevmiyor ama,
Sevseydi tüm bunlar asla olmazdı, üzgünüm....
Benim eşin işi de hatta benden iyi. Tamam benimkide iyi ama o en saygı gören mesleklerden. Yalnız eşimin ailesi hiç bu tarz şeyler demedi şimdiye kadar. Akıllarına bile gelmez bence. Sizinkilerde aşağılık kompleksi var eğer ki bürokrat aile falan değilseZaten annesi çocuk varsa düşsün diye defalarca fırını kaldırttı bence bana 4 defa fırını kaldırdım ben de iyi olmak için kendimi yırttım resmen ya hayatta gerçekten bazı insanlar öyle şanslı olmuyo ben ailemden de psikolojik şiddete çok maruz kalan biriydim en ufak bir şeyi saygısızlık görürlerdi ezik yetiştim ben hani doğruyu yanlışı bazen algılayamıyorum hayat boyu o kadar manipüle edildim ki. Birine bir şey diyorum mesela hak ediyor da aslında ama sonra keşke demesemiydim diye ben pişman oluyorum. Ben artık gerçekten görüşmeyi tamamen kescem eşim gitsin gelsin kendi değerimi ben kendim küçülttüm daha fazla kendimi ezdirmeye gerek yok
Allah iyiliğini versin, eşim doktor ben mühendisim. Bu kadarcik bilgiden bizi kim nereden taniyacak yahuBurada meslek belirtemiyorum tanıyan olur diye ama iyi bi meslek sahibi
Yazılımcıdır büyük ihtimalAllah iyiliğini versin, eşim doktor ben mühendisim. Bu kadarcik bilgiden bizi kim nereden taniyacak yahubinlerce bizim gibi çift vardır.
Ben iyi mesleği vallahi çok merak ediyorum.
Yazılımcıdır büyük ihtimal
Bir ara elini sallasan mühendise çarpiyorsun diyorlardı, şimdi yazılımcılar içinde aynısı söylüyorlaryazılımcıdan bol ne var memlekette? 1 milyon yazılımcımız olacaktı zaten hedef gereği
Bir ara elini sallasan mühendise çarpiyorsun diyorlardı, şimdi yazılımcılar içinde aynısı söylüyorlar
İyi üniversite falan diye belirttiğine göre, yazılımcıdır diye düşündümYazılımcıdır büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?