- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
Sarıcık,sarıcıkO konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarıcık,sarıcıkO konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.
Denizcim yapma iki gun ceza aldim lutfen sakin olSarıcık,sarıcıkamacın ne
![]()
Tamam canım,yeni görüyorum bunları,sinirim bozuldu...Denizcim yapma iki gun ceza aldim lutfen sakin ol
Daha neler yazdi da sonunda patladim gerek yok uymaTamam canım,yeni görüyorum bunları,sinirim bozuldu...
Bazen kontrolumu kaybediyorum o yizden saglikli dusunemiyorum.aslinda cok kinci yada nefret dolu biri degilim.ama kadin 10 kere aradi acmadim boyle seyler kendimi kotu hissettiriyor
Amin arkadasim sagolun.sizde cok kotu zamanlar gecirmissiniz.bundan sonrasi icin mutluluk diliyorum size.Size kendimden örnek vermek istiyorum, istiyorum ki dertlenmeyin artık.
Kaynanamın bundan 5 yıl önce akraba günü vardı. Oğlum 5 aylıktı. Evindeki çatal kaşık yetersiz gelmiş. Bende hazır eve gitmişken öğle namazımı da kılar öyle gelirim, şimdi insanlar gelmeye başlar olmaz burda dedim. Oğlumu uyuttum çıktım. Evlerimizin arası git gel 10 dakikaydı o zaman. Afedersiniz tuvalete girdim çıktım abdest aldım namazımı kıldım, üstümü değiştim alıncakları aldım toplam tam 25 dakikada ordaydım. Ve benim içeri girdiğimi duymamış, dedikoducu dediği görümcelerine beni çekiştiriyodu. "Nerde kaldı bu" dedi, kızı da "anne kız namaz da kılcaktı gelir birazdan" dedi. Kaynanam "hadi canım bu kadar zaman namaz mı olurmuş, namaza diye gitti nereye gittiği belli değil" dedi. Tabi ben kapıdan girdim bu alboz oldu. "Ne diyosun sen" dedim, "şey kızım seni merak ettim de başına bi şey geldi sandım" diye kıvırmaya çalışıyo. "Ben duyucağımı duydum zırvalama boşuna" dedim aldım oğlumu çıkıyodum zorla aldı oğlumu elimden gitme diye. Ama tüm gün yan odada durdum. Eşime de anlattım olanı biteni ve ortamda olmadığı için asla inanmadı, konduramadı annesine. Ve bu kadın azıtarak her türlü pisliği yapmaya devam etti, durmadı. Sonunda aramızda aşılmaz duvarlar örüldü. O dönemler olan bana oldu öyle çok yıprandım ki..
Siz çok şanslıymışsınız eşiniz ardınızda durmuş. Kadın sinsice değil açıkça eşinizin yüzüne konuşmuş ve eşiniz net tavır takınmış. Yani sizin pişman olmanız gereken bi durum yok. Ben kendime saygı duymaz olmuştum, tiksiniyodum kendimden. Kendime gelmem çok zaman aldı. Yeşil reçeteli ilaçlar terapiler.. Çok şey götürdü benden.. Ki o beni çekiştirdiği görümceleri Allah tan çok iyi insanlar ki sağda solda dillendirmediler bunu olay büyümedi. "Biz onun ne mal olduğunu biliyoruz 30 yıldır içimizde, seni de tanıyoruz 3 senedir.. Sen daha cansın ondan bize" dediler.
Üzmeyin kendinizi.. Evlatlarınıza eşinize tutunun.. Allah bir ömür huzurlu geçim versin ailenize..
Kadının yana yakıla sizi aramasından ne halt ettiğinin farkına vardığı belli oluyo zaten. Hesabını Allah a versin şimdi. Burda boş konuşanlara da aldırmayın, bekara karı boşamak kolay gelirmiş. Kendileri de yaşasın da bi göreyim napıyolar..
Hic oyle bisey yapacagini sanmiyorum.hala benim aramami bekliyorlar bence.belkide aramam gerek onuda bilmiyorum.Yahu takılıp kalma aynı yerlerde..
Açsaydın ne diyecekti en fazla? Ucunu sana dokundurarak konuşacaktı.
Gerçekten pişman olan insan sen telefonu açmasan bile atlar uçağa veya otobüse evine gelirdi özür dilemeye.. O sabinin ayaklarına kapanırdı ben ne yaptım diye..
Demek ki gerçekten pişman değilmiş..
Ayrıca kayınbiraderinin eşine attığı imalı mesaj hala ne fikirde olduklarının kanıtı niteliğinde..
Hiç kılın kıpırdamasın. O kp in de özür dilemesi helallik alması gerekir senden asıl..
işte o huzursuzluk yetip artıyo insana. Ben sizi çok çok iyi anlıyorum. Yine hanımefendi bi kadınmışsınız hiç bozmamışsınız kendinizi.. Rabbim mükafatını verir inanıyorum ben..Amin arkadasim sagolun.sizde cok kotu zamanlar gecirmissiniz.bundan sonrasi icin mutluluk diliyorum size.
Ucunda ölüm var insanlar malesef bunu unutup yasiyorlar ve neyin hirsini tasiyorlar bilmiyorum .bu kadar kotu olmaya gerek yok bence.
Esim sagolsun elimden geleni yapti ama yinede psikolojik olarak bu baski cok yipraticiydi.
Umarim atlatiriz 3 gunluk dunya sonucta ama anlayana
Oyle tabii hayat bu buyuk konusmamak lazim.ben hic bakmadim zaten cok yatmadi kadin 6 ay surmedi yani.ama esim bakalim deseydide kabul etmezdim sanirimBenim kayinvalidemde vefat etti bende hic affedemedim malesef. 22 yasindaydim hakaretlere maruz kaldigimda benim esim de arkamda degildi...gebersin dedigi gelini bakti malesef kimin eline kalacagin belli olmuyor iste
Eşinizi taktir ettim ben, taktir etmekten ziyade doğru olanı yaptığını düşünüyorum.Onuda denedim esim yaptirirsan bosanirim dedi.
Hani komik diyalog olsa sorun yok bize benzemiyor hep annesinin tarafi dese bizde gulerdik.
Sonrasinda babasinin her sene gelip yaptirin testi ne olacak madem eminsin annen utansin demesi.ve esimin israrla testi yaptirmak karima guvenmemek anlamina gelir diyerek reddetmesi .
Cok aci olaylar aslinda
Tesekkur ederim arkadasim.zor olmali birilerini mutsuz etmeye calismak surekli helede bu kisi senin cocugunsa.sonucta bana soylenen hersey esimide etkiliyor.ama bunu anlamadi malesef esim eksik kaldiişte o huzursuzluk yetip artıyo insana. Ben sizi çok çok iyi anlıyorum. Yine hanımefendi bi kadınmışsınız hiç bozmamışsınız kendinizi.. Rabbim mükafatını verir inanıyorum ben..
İnsanın içinde o kötülükle, kokuşmuklukla yaşaması daha zor, bazen düşünüyorum da acıyorum hallerine..
Şu an çok taze her şey, ama inanın her şey yoluna girer siz yine iyi hissedersiniz..
O donem yaptirmayi cok istedim sebebi ise esim cocuga normal mi davraniyor yoksa mesafelimi anlamadigim icindi cunku ilk cocugumuzdu.simdi dusunuyorumda evet gucume giderdi sanirim yaptirmak isteseydiEşinizi taktir ettim ben, taktir etmekten ziyade doğru olanı yaptığını düşünüyorum.
Test yaptırsaydın diyenlere katılmıyorum.
Kim ki o bir şeyleri ispat edecektiniz?
Asıl eşiniz hadi yaptıralım da sussun deseydi ömür boyu eşinizin sizden şüphe edip etmediğini bilemeyecektiniz.
Ben baktim iste 5 sene bitti vefat edeli ve hala affedemiyorum dusun...esin hakkaniyetliymis her anne tarafina benzeyen bebege dna testi yapilacak olursa ooo ...Oyle tabii hayat bu buyuk konusmamak lazim.ben hic bakmadim zaten cok yatmadi kadin 6 ay surmedi yani.ama esim bakalim deseydide kabul etmezdim sanirim
Hic oyle bisey yapacagini sanmiyorum.hala benim aramami bekliyorlar bence.belkide aramam gerek onuda bilmiyorum.
Kardesi cidden cok degisik bir adam sanki annesi vefat edince biz mutlumu olduk hayir.ama tavirlar hep boyle imali
en anlamadığım nokta orası zaten. İnsan kendi eliyle diliyle evladını yaralar yıpratır mı.. Ki eşimin işi çok tehlikeli.. Adam bağıra bağıra az ağlamadı, çöktü gitti.. Saçları döküldü.. Kendimden çok eşim adına üzülüyorum, kızgınlığım kırgınlığım geçmiyo.. Biz de anayız, ve ben bu tarz insanların analığını kabul etmiyorum, hiçbi zaman da anlamak istemiyorum o kafayı..Tesekkur ederim arkadasim.zor olmali birilerini mutsuz etmeye calismak surekli helede bu kisi senin cocugunsa.sonucta bana soylenen hersey esimide etkiliyor.ama bunu anlamadi malesef esim eksik kaldi
Aldattın demekle diğeri arasında ne fark var?
Kadın seneler öncesinde evlilik geçirmiş. Birinden ayrılıp apar topar evlenilmiyor zaten. İddet süresi diye bişey var.
Diğer evliliğin üzerinden çok geçmiş zaten..
Ayrıca devlet bugün boşandın haftaya hadi evlenebilirsin demiyor zaten.
İddet süresi var.
Eşimin bir akrabası 4 ay geçtiği halde hamile olmadığını kanıtlamak zorunda kaldı raporlarla. Her hastanenin raporu da kabul edilmiyor zaten..
farkı var demedimNe farki varki hakaret sonucta.once annesi soyledi cocuk 1 haftalikken sonra kayinpederim her sene duzenli olarak gelip test yaptirin dedi